Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-03-28@07:58:31 GMT

بیشترین قطع عمدی اینترنت در کدام کشورهاست؟

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۲۷۳۴۵

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس گزارش 2018 شفافیت، از اتیوپی در شرق و الجزایر در شمال تا کامرون در مرکز و زیمبابوه در جنوب شرق؛ کشورهای آفریقایی به‌طور منظم برای دوره‌های طولانی، بیش از هر نقطه دیگری در جهان دست به قطع اینترنت زده‌اند.

گزارش مذکور به دسترسی به فیس‌بوک در سراسر جهان نظارت کرده و خطاهای اینترنتی موثر روی دسترسی را بررسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس کشور کامرون رکورد طولانی‌ترین قطعی اینترنت و خاموشی آن را در افریقا در دست دارد. از ژانویه 2017 اتصالات در مناطق موسوم به Anglophone Southwest و Northwest یا به‌طور کامل قطع بوده و یا به‌طور طولانی‌مدت دسترسی به اینترنت قطع‌شده است. به دنبال اعتراضات سیاسی، نژادی و اقتصادی، حکومت طرفدار فرانسه اینترنت را به‌عمد خاموش کرد تا بتواند مخالفت‌ها را به حداقل برساند. طبق آمارِ فیس‌بوک، دسترسی به اینترنت بین ژانویه 2017 و ژوئن 2018 بیش از 40 هفته قطع شد.

در این مدت، دوره‌های طولانی‌مدت از قطع عمدی را در کشورهای دیگری مانند چاد، جمهوری دموکراتیک کنگو و توگو و دوره‌های کوتاه‌مدت قطعی را در مصر، مالی و گامبیا شاهد بودیم.

روند محدود کردن شبکه‌های اجتماعی به‌جای قطعی کامل اینترنت را به‌صورت عامدانه در کشورها می‌بینیم، تا جایی که قبلاً تمام زیرساخت اینترنت قطع می‌شد، اما حالا حکومت‌ها دست به قطعی فیس‌بوک، توئیتر، وایبر، اسکایپ و یوتیوب می‌زنند.

البته این‌گونه محدودسازی‌ها به معنای تضعیف درآمدهای مالی است که بیشتر از بخش‌های دولتی، بخش‌های غیررسمی و خصوصی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برخی کشورها مانند اوگاندا و زامبیا نیز مالیات سنگینی روی اینترنت بسته‌اند تا بدین ترتیب گفتمان عمومی را کاهش داده و حیات سیاسی را به سود حاکمان تغییر دهند.

در اوگاندا و در طول برگزاری انتخابات فوریه 2016 اینترنت به‌طور عمدی قطع شد و گروه‌های مدنی سعی کردند قطع کنندگان را پای میز محاکمه بکشانند اما هفته گذشته دادگاه به نفع قطع کنندگان وارد عمل شد و تلاش برای محاکمه عاملان با شکست روبرو شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۷۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۲۲۵ میلیاردی سیل به زیر ساخت‌ های یزد

معاون عمرانی استاندار یزد با بیان این‌ که نیروهای امدادی تا پایان هشدار نارنجی در حالت آماده باش قرار دارند گفت: ۲۲۵ میلیارد خسارت اولیه سیل به زیرساخت‌ها تا این لحظه گزارش شده است.   محمدجواد ابوالحسینی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت وقوع سیل در استان یزد با اشاره به آماده باش بیش از ۴۵۰ تیم امدادی و خدماتی در سطح استان گفت: نیروهای امدادی تا پایان وضعیت نارنجی در حال آماده باش و ارائه خدمت به مردم هستند.      جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران استان با اشاره به بارش های ۲۴ ساعت گذشته گفت: این بارش ها میزان بارش سال آبی را به میزان بیش از ۷۸ میلی متر رساند که رشد ۹ درصدی نسبت به دراز مدت استان دارد.      معاون استاندار افزود: هم اکنون به جز محور کنجکوه در شهرستان مهریز تمامی مسیر های استان باز است؛ هر چند برخی از مسیرها برای ساعتی دچار اختلال شد که با حضور عوامل راهداری مشکل برطرف شد.    ابوالحسینی ادامه داد: برخی از مناطق استان نیز بر اثر بارش دچار قطعی برق شد که سریعا عوامل شرکت توزیع برق نسبت به رفع قطعی برق اقدام کردند و به جز یک نقطه محدود روستایی که به علت صعب العبور بودن دچار قطعی است گزارشی مبنی بر قطعی برق نداریم.      جانشین رئیس ستاد تسهیلات نوروزی در خصوص اسکان اضطراری مسافران نوروزی نیز گفت: بیش از ۲۰ سالن ورزشی، نمایشگاهی و حسینیه و تکیه مذهبی برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی از روز گذشته در حال خدمت رسانی است که این خدمات تا فردا ادامه خواهد داشت.      وی به میزان خسارت به زیرساخت ها و بخش کشاورزی گفت: بر اساس گزارش اولیه اداره کل مدیریت بحران استان بیش از ۲۲۵ میلیارد تومان خسارت به زیرساخت های جاده ای شامل ابنیه فنی، شکستگی پل، شستگی رویه آسفالت جاده و حاشیه محور در بخش راه و خسارت به قنوات، راه های روستایی و باغات و مزارع کشاورزی گزارش شده که اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام می گردد.      جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران استان ادامه داد: گزارش هایی مبنی بر خسارت به هفت خودرو به علت پارک در حاشیه رودخانه و یک دستگاه لدر امدادی نیز ارسال شده که در حال بررسی میزان خسارت هستیم.      وی با تشکر از عموم مردم به خاطر توجه به توصیه های ایمنی اظهار کرد: پرهیز از اتراق در بستر و حریم رودخانه و تردد های غیر ضرور از مهمترین توصیه ها به مردم شریف استان است تا شاهد حوادث ناگوار در این زمینه نباشیم.  کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کدام خواننده رکورددار اجرای کنسرت در سال ۱۴۰۲ بود؟
  • سود بانکی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟/ بیشترین سود سپرده در کدام بانک پرداخت می‌شود
  • وضعیت بارش باران در۴ روز آینده تعطیلات | بیشترین بارش ها در کدام استان خواهد بود؟
  • کدام شهرهای اروپا برای راه‌اندازی استارت‌آپ بهترین هستند؟
  • بیشترین سود سپرده در کدام بانک پرداخت می‌شود /سود 100 میلیون سپرده چقدر است؟
  • پشت پرده طولانی شدن نسل‌کشی در غزه
  • پشت پرده طولانی شدن نسل کشی در غزه
  • خسارت ۲۲۵ میلیاردی سیل به زیر ساخت‌ های یزد
  • بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۳ را بشناسید/ کدام بازار بیشترین سود را دارد؟
  • کدام شهرهای خوزستان بیشترین بارندگی را ثبت کردند؟