Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی مروت ،مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایرگفت: واحد صنعتی کشمش پاک کنی (امین معراجی فر) به نمایندگی از سه طرح دیگر در شهرک صنعتی سهند با اعتبار 17 میلیارد و 150 میلیون ریال افتتاح شد.

علی مروت امیری بیان کرد: ظرفیت تولید این واحد یک هزارو 200 تن در سال است که برای 15 تن اشتغال ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مساحت این واحد صنعتی را 2 هزارو 800 مترمربع و زیربنای آن را یکهزارو 574 مترمربع عنوان کرد و افزود: این واحد صنعتی 15 میلیارد ریال از تسهیلات بانکی استفاده کرده است.

امیری ادامه داد: واحد صنعتی کشمش پاک کنی (جلال سبزیانی) با اعتبار 22 میلیارد و 500 میلیون ریال با اشتغالزایی 10 تن و ظرفیت تولید 2 هزار تن در سال به مساحت چهار هزارو 400 مترمربع و واحد صنعتی (رضا نصیری) با میزان سرمایه گذاری 12 میلیارد ریال و ظرفیت تولید یک هزار تن با اشتغالزایی 15 تن در زمینی به مساحت چهار هزارو 800 مترمربع در شهرک صنعتی سهند به طور همزمان افتتاح شد.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر گفت: علاوه بر این یک واحد صنعتی کشمش پاک کنی (مجید زهره وند) نیز با اعتبار 13 میلیارد و 500 میلیون ریال در زمینی به مساحت 2 هزارو 186 مترمربع در شهرک صنعتی شوشاب به طور همزمان به بهره داری رسید.

امیری افزود: این واحد صنعتی برای 11 تن اشتغال ایجاد کرده و ظرفیت تولید آن یک هزار تن کشمش در سال است.

گفتنی است؛ این شهرستان سالیانه قادر به تولید بیش از 40 هزار تن کشمش است که از نظر تولید رتبه دوم کشور را دارد.


انتهای پیام/ج

بهره برداری از چهار واحد صنعتی کشمش پاک کنی در ملایر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور

علی علیزاده در بجنورد گفت: ۴۰ درصد از سهم طرح کاشت یک میلیارد درخت شامل زراعت چوب صنوبر و اکالیپتوس است که باهمت مردم و بهره برداران بخش کشاورزی انجام می‌شود.

او گفت : بهره برداران در این طرح با کاشت درختان اقتصادی می‌توانند با زراعت چوب درآمد اقتصادی داشته باشند.
به گفته علیزاده در مرحله نخست اجرای این طرح باید ظرفیت کاشت نهال در نهالستان ها، عرصه‌های قابل کشت، نوع ارقام با توجه به شرایط آب و هوایی سنجیده شود.
رییس موسسه تحقیقات، جنگل‌ها و مراتع کشور در ادامه گفت: قرار نیست که منابع آب شرب، کشاورزی و یا صنایع برای اجرای این طرح استفاده شود و باید از آب‌های غیر متعارف از جمله آب دریا، باران بهره برد، به طور مثال در کاشت درختان حرا از آب دریا استفاده و در مناطقی نیز کاشت درخت در عرصه‌های منابع طبیعی از آب باران مشروب خواهد شد.

پویش کاشت یک میلیارد درخت از سال گذشته در سراسر کشور آغاز شده است و قرار است در طی چهار سال یک میلیارد درخت در کشور کاشته شود که سهم خراسان شمالی دراین چهار سال ۱۶ میلیون اصله نهال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • ۱۲ طرح عمرانی و صنعتی زندان‌های هرمزگان به بهره‌برداری رسید