Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر بهنامجو روز پنجشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اردبیل افزود: برای رفع موانع فعالان بخش معدنی استان این آمادگی وجود دارد تا حمایت لازم از سرمایه گذرای در این بخش صورت بگیرد و مدیریت صنعت و معدن استان و فرماندارانی که در محدوده شهرستان آنها پهنه معدنی قرار دارد باید نهایت همکاری را با سرمایه گذاران داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر لزوم تعیین تکلیف همه پهنه‌های استان در برنامه زمانبدی مشخص تاکید کرد وگفت: برای رفع موانع پهنه معدنی خلخال نماینده ای از سازمان محیط زیست به همراه ملکی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس و خالقی نماینده خلخال به این منطقه سفر کرده و از نزدیک موانع موجود بررسی می شود.
اودرباره اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید افزود: مصوبات این ستاد قابل اجرا بوده و ضرروی است مدیران دستگاه های اجرایی و بانک ها نهایت همکاری را با سرمایه گذاران داشته باشند در غیر این صورت دستگاه قضایی ورود پیدا کرده و برخورد قانونی را انجام خواهد داد .
استاندار اردبیل بیان کرد: نباید پرونده از ستاد تسهیل به مراجع قضایی ارجاع شود چرا که این کار باعث زیر سوال رفتن عملکرد دستگاه های اجرایی و بانک ها می شود .
بهنامجو ادامه داد : مدیران دستگاه های اجرایی و بانک ها برای خود پرونده سازی نکنند و با عمل به مصوبات ستاد تسهیل، سرمایه گذاری در این استان را سرعت بخشند .
از 20 پهنه معدنی شناخته شده کشور سه پهنه در استان اردبیل قرار دارد که توسط سه شرکت سرمایه گذاری غیر دولتی از سال 93 عملیات اکتشاف آنها آغاز شده است.
شرکت ایمیدرو سرمایه گذار پهنه قزل اوزن به وسعت 2000 کیلومتر مربع و شرکت میدکو سرمایه گذار پهنه قره سو- سبلان به وسعت 1969 کیلومتر مربع هستند.
پهنه معدنی باغروداغ هم با سرمایه گذاری شرکت صنایع و معادن کوثر به وسعت 783 کیلومتر مربع در استان اردبیل فعال است.
7110/6016
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استان اردبیل دستگاه های اجرایی سرمایه گذاران عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس محیط زیست 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۸۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد

اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، به معادل ۵ میلیارد بشکه نفت کاهش و همزمان، هزینه‌های اکتشاف نزدیک به دو برابر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) که توسط خبرگزاری آنادولو نقل شده است، نشان می‌دهد ۶۰ درصد از پنج میلیارد بشکه، اکتشاف نفتی جدید و مابقی آن، اکتشافات گازی بوده است.

این پنج میلیارد بشکه در مقایسه با معادل ۱۰.۵ میلیارد بشکه نفت اکتشاف شده در سال ۲۰۲۲، کاهش نشان می‌دهد و استدلال‌های اوپک را تائید می‌کند که با وجود رشد تقاضا، صنعت نفت و گاز به میزان کافی در تولید، سرمایه گذاری نمی‌کند. اوپک، علت این روند را دلسردی سرمایه‌گذاری از مواضع آژانس‌های پیش‌بینی‌کننده و دولت‌های حامی گذار انرژی، می‌داند.

مشکل هزینه هم احتمالا در کاهش نرخ سرمایه گذاری موثر بوده است. مجمع کشورهای صادرکننده گاز گزارش کرد هزینه اکتشاف معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۳ برای گاز طبیعی، به ۵.۳۰ دلار در مقایسه با ۲.۶۰ دلار در سال ۲۰۲۲، افزایش یافت.

طبق گزارش  این گروه، هزینه‌های اکتشاف برای نفت هم به طور قابل توجهی افزایش یافته و از ۳.۵۰ دلار معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۲، به ۸.۸۰ دلار معادل هر بشکه نفت صعود کرده است که می‌تواند به دلیل انجام بیشتر اکتشافات جدید در بلوک‌های فراساحلی در آب‌های عمیق باشد.

اطلاعات مجمع کشورهای صادرکننده گاز نشان می‌دهد ۴۱ درصد از اکتشافات جدید در سال میلادی گذشته، در آب‌های فوق عمیق و ۳۰ درصد دیگر در قسمت آب‌های عمیق انجام شده است.

از نظر توزیع جغرافیایی اکتشافات جدید، بزرگترین بخش از اکتشافات جدید در سال ۲۰۲۳، در آسیا با ۳۲ درصد انجام شد و پس از آن آمریکای لاتین (۲۱ درصد) در جایگاه دوم و اروپا و آفریقا هر کدام با ۱۱ درصد، مشترکا در رتبه سوم قرار گرفتند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، افزایش هزینه‌های اکتشاف و چالش‌های موجود در یافتن منابع جدید نفت و گاز، ممکن است باعث کاهش رشد سرمایه‌گذاری در این بخش شود و نگرانی‌هایی را که اکنون به طور منظم توسط اوپک از کسری ساختاری در حال ظهور در بازارهای نفت ابراز می‌شود، تشدید کند، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان در مسیر رشد قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند