Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ برنامه ثریا شب گذشته با حضور سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه به روی آنتن شبکه یک سیما رفت. در این برنامه سردار حاجی زاده با ارائه آمار و اطلاعات دقیق به بررسی چگونگی استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه خلیج فارس و کشورهای همسایه پرداخت و این نکته را یادآور شد که این پایگاه‌ها در گذشته به نوعی تهدیدی برای کشور ما تلقی می‌شدند که امروز به برکت خون شهدا و تلاش‌های سردار شهید حاج حسن طهرانی مقدم و سایر رزمندگان و تلاشگران فعال در عرصه موشکی، همین پایگاه‌ها و ناوهای آمریکایی برای ما به فرصت تبدیل شده و به صورت سیبلی آماده درآمده که در صورت هرگونه خطا و اشتباه آمریکایی‌ها، جمهوری اسلامی با استفاده از موشک‌های نقطه‌زن و پیشرفته خود، قادر به انهدام آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین به این نکته اشاره کرد که قدرت و دقت بالای موشکهای امروزی ما در نقطه زنی مدیون رهنمودها و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

همچنین در بخشی از این برنامه ویدئویی برای اولین بار از سوی سردار حاجی زاده در اختیار صداوسیما و این برنامه قرار گرفت که  در آن ناوهواپیمابر آمریکایی به زبان فارسی از  هواپیمای ایرانی حاضر در خلیج فارس برای حفظ فاصله ایمن درخواست و خواهش میکند. نکته‌ای که قابل توجه است این است که بنا بر اظهارات سردار حاجی زاده در این برنامه آمریکایی‌ها برای صحبت کردن با نیروهای ایرانی حاضر در منطقه مجبور شده‌اند از زبان فارسی استفاده کنند.

در ادامه ویدئوی مربوطه را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برترین ها جذاب ترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۸۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز نظامی گنجوی در چین

 

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پکن، به مناسبت روز نظامی گنجوی، نشست خوانش اشعار این شاعر بزرگ و نامدار با حضور و مشارکت دانشجویان و استادان چهار دانشگاه پکن در دانشکدۀ مطالعات خاورمیانۀ دانشگاه زبان و فرهنگ پکن (BLCU) برگزار شد.

ابتدا چند تن از دانشجویان، قطعات زیبایی از خمسۀ نظامی را با احساس و شیوایی خاصی خواندند و گروه دانشجویان دانشگاه زبان و فرهنگ پکن نیز تصنیف «لیلی، لیلی» برگرفته از لیلی و مجنون نظامی را به زیبایی بازخوانی کردند که با استقبال گرم حاضران روبه‌رو شد.

در این نشست خانم پرفسور مو هونگ یوانگ، استاد و رئیس مرکز ایرانشناسی دانشگاه مطالعات خارجی پکن دربارۀ اهمیت آثار نظامی به ویژه از نظر نگارگری نسخه‌های خطی نظامی و شباهت دو فرهنگ ایران و چین با یکدیگر سخن گفت و به روند ترجمۀ آثار نظامی به زبان چینی اشاره کرد. همچنین خبر داد که با تلاش چند تن از استادان دانشگاه‌های چین، حدود ۸۰ درصد کار ترجمۀ خمسۀ نظامی به زبان چینی انجام شده و این کار بزرگ و ارزشمند در مراحل پایانی است.

گفتنی است که این کار فرهنگی و ادبی ارزشمند، با حمایت و نظارت رایزنی فرهنگی انجام شده است. استادان دکتر بهادر باقری (استاد مدعو زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پکن) و دکتر سیدمهدی طباطبایی (استاد مدعو زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مطالعات بین الملل پکن) دربارۀ نقش نظامی گنجوی در ادبیات ایران و لزوم برپایی چنین نشست‌هایی برای شکوفایی استعداد‌های دانشجویان و آشنایی آنها با یکدیگر و همچنین رایزن فرهنگی ج. ا. ایران در چین در بارۀ نقش نظامی گنجوی در فرهنگ جهانی و اثرگذاری وی بر ادب جهان سخن گفتند و شعرخوانی و هنرنمایی دانشجویان را بسیار دلنشان و دلنشین توصیف کردند.

پروفسور وانگ مدیر گروه فارسی دانشگاه زبان و فرهنگ پکن نیز دانشجویان را برای سفر به ایران و مطالعه در فرهنگ و زبان و تمدن این کشور تشویق کرد و در پایان استادان و دانشجویان با هم عکس یادگاری گرفتند.

در این برنامه به پاس زحمات خانم دکتر مو هونگ، یک جلد خمسۀ نفیس نظامی به ایشان و همچنین چند جلد کتاب ادبی به دانشجویانی که شعر خواندند تقدیم شد. تعدادی کتاب آموزش زبان فارسی هم به گروه فارسی دانشگاه اهدا شد.

دیگر خبرها

  • نکته‌های زبان معیاری در صحبت‌های مسئولان
  • ترکی، مشهدی، اصفهانی و آبادانی حرف زدن ستاره فوتبال جهان | ببینید
  • ادگار داویدز: عاشق ایران هستم؛ فارسی از زیباترین زبان های دنیا است!
  • ۱۰ چهره موفق تلویزیون در سال ۱۴۰۲ | از مژده لواسانی تا کامران نجف زاده
  • ۱۰ چهره موفق تلویزیون در سال ۱۴۰۲ ‌ | از مژده لواسانی تا کامران نجف زاده
  • تک‌آهنگ «ساری آقجیک» پیش روی مخاطبان قرار گرفت
  • بزرگداشت روز نظامی گنجوی در چین
  • زبان فارسی مرز معنوی ما است
  • دوستانی که بعد از ۷ سال مرگ افشین یداللهی را باور نکرده‌اند!
  • جانشین سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان منصوب شد