Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، همزمان با دوازدهم ربیع الاول، آغاز هفته وحدت و ولادت باسعادت حضرت محمد مصطفی (ص)، حجت الاسلام والمسلمین حامد کوثریان خطیب و کارشناس امور دینی درباره رحمة العالمین بودن پیامبر اکرم (ص)گفت: خداوند متعال در قرآن کریم در سوره انبیاء می فرماید: «ای پیغمبر! ما تو را نفرستادیم مگر آنکه مایه رحمت برای عالمیان باشی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» پیامبر اکرم (ص) به هدایت و نجات همه ما می آیند، از کوچک و جوان گرفته تا مسلمان و کافر. اولا باید توجه کرد که پیامبر چگونه برای کافران مایه رحمت است؟ «هُوَ الَّذي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولاً مِنْهُمْ يَتْلُوا عَلَيْهِمْ آياتِهِ وَ يُزَکِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکْمَةَ »؛ پیامبر اکرم یک رحمت و نور جاودان برای بشیریت روشن کرد که رحمة العالمین بودن پیامبر (ص) شامل همه جهانیان و انسانها از صدر اسلام تا روز قیامت می شود.

وی ادامه داد: یکی از نشانه های رحمت، مصحف شریف قرآن کریم است، کتابی که با گذشت زمان روزبه‌روز تازه‌تر می شود. درواقع هر وقت که انسان به قرآن مراجعه می کند به نکات جدیدتری از  آن پی می برد. شما مطمئن باشید که پس از ما تمامی این تفاسیر کهنه خواهد شد و تفسیر جدیدتری به معنا و مفهوم قرآن کریم خواهد پرداخت. همواره مولف در ابتدا و انتهای آثار مکتوب در یک سطر می نویسند که نقایص من را بیان کنید، اما قرآن تنها کتابی است که خود می گوید کاملتر از من کتابی نیست و بالاتر از آن نخواهد آمد.

این خطیب و کارشناس امور دینی، بیان کرد: البته رحمة العالمین بودن پیامبر(ص) صرفا در معجزه قرآن نیست. ایشان آمدند که انسان تربیت کنند و راه نشان دهند. علما و حکما می گویند انسانی که به دنیا می آید با حیوان هیچ تفاوتی ندارد، مگر افراد خاصی که خداوند آنها را از ابتدا انسان خلق کرده است. حضرت محمد مصطفی(ص) آمدند تا انسانیت را به مرحله ظهور برساند. البته برخی‌ها از این دستور تبیعت نمی کنند و همچنان حیوان باقی می مانند.


 
حجت الاسلام والمسلمین کوثریان با بیان اینکه انسان اگر تربیت نشود، حیوانی خواهد شد که نظیر و نمونه نخواهد داشت، گفت: انسان اگر صفت قدرت طلبی، شهوت، ترس و ... را در خود از بین نبرد، حیوانی خواهد شد که مانند یک بمب  می تواند هزاران نفر را از بین ببرد. انبیاء الهی به ویژه پیامبر اکرم (ص) آمده است که دین مبین اسلام و مسلمانان انسان تربیت شوند و اسلام دین قدرت طلبی نباشد. متاسفانه امروز در کشورهای غربی ناهنجاری، قدرت طلبی و شهوت روز به روز بیشتر می شود. حتی هم‌جنسگرایی را در کشورشان تصویب کرده اند و روی به ازدواج با حیوانات آورده‌اند. این واقعا تأسف‌بار است.

این خطیب و کارشناس امور مذهبی اظهار کرد: انسان وقتی تربیت می شود، باید به سوی علم آموزی باشد و علم بیاموزد، چراکه وقتی علم به میان باشد انسان به حدکمال می رسد. متاسفانه علم در جهت درست استفاده نمی شود، توجه کنید که جامعه امروز به سمت زوال می رود و با همین سلاح های پیشرفته که تولید می کنند تا چه اندازه کشتارهای جمعی صورت می گیرد. پیامبر اسلام (ص) آمدند تا علم را در اختیار بشر قرار بدهند و از آن استفاده کنند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم در دیدار جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مناسبت هفته سلامت، با ابراز تأسف از اینکه آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت چه در استان و چه در سطح کشور مشاهده نمی‌شود، یادآور شد: اگر مردم برنامه‌های زندگی خود را طبق دستورات دین مبین اسلام پیش ببرند و به موقع ازدواج کرده، تشکیل خانواده داده و صاحب فرزند شوند هیچ گاه چنین مشکلاتی دامنگیر جامعه اسلامی نمی‌شود.

وی با تاکید بر نقش رسانه‌های گروهی و جامعه خبری در ترویج سلامت جامعه، اظهار کرد: آگاه سازی مردم و جامعه نسبت به حفظ سلامتی خود از طریق ورزش و رعایت نکات بهداشتی و ایمنی و در نهایت پیشگیری از ابتلاء به انواع بیماری‌ها از طریق رسانه‌ها تأثیر بسزایی در سلامت و سرزندگی جامعه دارد و رسانه‌های گروهی باید فعالیت خود را در این خصوص بیش از پیش کنند.

آل هاشم لزوم توجه به پیشگیری در حفظ سلامت افراد جامعه را مورد تاکید قرار داد و افزود: راه‌های حفظ سلامت و تندرستی در آموزه‌های اسلام آمده و به پیشگیری بیش از درمان توجه شده است.

وی ادامه داد: سلامت انسان باعث لذت بردن او از زندگی و نزدیکی به سعادت دنیوی و اخروی می‌شود، در حالی که انسان بیمار نمی‌تواند از زندگی خوبی بهره مند شده و نشاط داشته باشد چنانچه پیامبر (ص) نیز استفاده از فرصت جوانی و نعمت سلامتی را به امت خود توصیه فرموده است.

آل هاشم اهمیت پیشگیری بر درمان را جزو دستوران اسلامی دانست و گفت: اسلام برخی از راهکارهای حفظ سلامتی و دوری از ابتلاء به بیماری‌ها را پیش روی انسان‌ها قرار داده که در صورت رعایت آنها از جمله ورزش، شستن دست قبل و بعد از غذا، پرهیز از اسراف، روزه گرفتن، ازدواج به موقع، پرهیز از فشارهای روحی و روانی به طور قطع سلامت روح و جسم انسان حفظ می‌شود.

کد خبر 6086329

دیگر خبرها

  • مفاهیم قرآن بینشی عمیق به انسان می‌بخشد
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات
  • رسیدن به سن تکلیف آغاز مرحله جدید زندگی است
  • نسل رویش‌های انقلاب اسرائیل را نابود خواهد کرد
  • فرشتگان کاتب؛ حافظ انسان در زمان حیات
  • آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • انسان به ذکر، یادآوری و توجه نیازمند است
  • مسجد الاقصی به آغوش امت اسلامی بازخواهد گشت/ عمل به سنت رسول خدا(ص)؛ راهکار نجات مسلمانان