Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بسته حمایتی اقشار کم درآمد راهکاری است که از ابتدای آبان ماه از سوی هیئت وزیران به پیشنهاد مشترک وزارت تعاون و سازمان برنامه و بودجه در راستای افزایش توان خرید گروه‌های آسیب پذیر جامعه انتخاب و هم اکنون در سه مرحله در حال اجرا است. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، بسته حمایتی اقشار کم درآمد راهکاری است که از ابتدای آبان ماه از سوی هیئت وزیران به پیشنهاد مشترک وزارت تعاون و سازمان برنامه و بودجه در راستای افزایش توان خرید گروه‌های آسیب پذیر جامعه انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در این راستا محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت ایران مشمول دریافت سبد حمایتی می‌شوند، گفت: در مرحله اول، افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی و همچنین پشت نوبتی‌های این نهاد‌ها بسته مذکور را دریافت خواهند کرد. مرحله بعد در راستای اجرای سیاست جبرانی دولت، افرادی که حقوق ثابت از سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصادی و دارایی دریافت می‌کنند و همچنین کارمند دولت مد نظر هستند.   وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گروه سوم دریافت کنندگان بسته حمایتی را اقشاری که درآمد کمتر از ۳ میلیون تومان دارند و بیمه‌شدگان که حداقل دستمزد را دریافت می‌کنند، نام گذاری کرد.

بر همین اساس، کارت اقشار کم درآمد برای دریافت سبد حمایتی از تاریخ ۱۹ آبان ماه شارژ شد که این مرحله در حدود ۳ میلیون سرپرست خانوار را شامل می‌شد.   خانوار‌های تحت پوشش و پشت‌نوبتی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور از طریق واریز مبلغ به حساب‌های بانکی متصل به یارانه‌های نقدی از این سبد حمایتی بهره‌مند شده و خانوار‌های تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق حساب متصل به مستمری سرپرست خانوار مشمول سبد حمایت غذایی می‌شوند.   گفتنی است افرادی مانند کارگران ساختمانی، رانندگان، زنبورداران، صیادان، بیمه شدگان و افرادی که در گروه‌های مذکور نبوده و درآمدی کمتر از ۳ میلیون تومان دارند در گروه سوم تقسیم بندی می‌شوند.
طبق آمار اعلام شده، سهم ریالی سبد حمایت غذایی در مرحله اول برای هر خانوار یک‌نفره حدود ۱۵۰ هزار تومان و برای یک خانوار دونفره ۲۰۰ هزار تومان و برای یک خانوار سه‌نفره حدود ۲۵۰ هزار تومان و برای یک خانوار چهارنفره ۳۰۰ هزار تومان و برای یک خانوار ۵ نفره و بیشتر ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود.   احمد میدری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در جدیدترین اظهارات خود در خصوص توزیع بسته حمایتی گفت: توزیع بسته ها به گروه های بازنشستگان کشوری، لشکری و صندوق فولاد از پنج شنبه هفته گذشته صورت گرفته و به کارکنان دولت از هفته آینده آغاز خواهد شد.   میدری در توضیح فرآیند دریافت بسته حمایتی برای اقشاری با درآمد کمتر از ۳ میلیون تومان که در گروه های مذکور نبوده اند، گفت: این افراد پس از مرحله آخر می توانند به کمیته امداد و سازمان بهزیستی مراجعه و فرم از پیش تعیین شده ای را در این مراکز تکمیل کنند. اعتبار تخصیص یافته شده به این پروژه، در مرحله نخست ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار تعیین شده که پیش بینی‌ها از تخصیص ۳ تا ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طی هر مرحله دارد، همچنین در حال بررسی توزیع بسته حمایتی در دهه فجر هستیم.
گفتنی است سرپرستان خانوار برای اطلاع از اینکه مشمول دریافت این بسته حمایتی هستند یا نه می‌توانند کد ملی خود را به شماره پیامک ۵۰۰۰۴۹۹ ارسال کنند و پس از چند ساعت پاسخ آن را دریافت کنند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بسته حمایتی اقتصاد کلان اقشار کم درآمد بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه»
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه» شد
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد