Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،رضا اردکانیان وزیر نیرو در مراسمی که به منظور کلنگ زنی نیرگاه سیکل ترکیبی و آغاز عملیات اجرایی نیروگاه گازی ۴۲ مگاواتی  ساخت داخل در زاهدان در حال برگزاری است گفت: استان‌های مرزی ما ویترین نظام هستند، جدا از وظیفه روزمره، باید تلاش و جدیت داشته باشیم که از همه فرصت‌ها و امکانات با هم افزایی استفاده کنیم و بتوانیم در مناطق مختلف کشور با کار‌های مشابه و بعضا متفاوت این ویترین را بیشتر نمایان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حق آبه منطقه سیستان از افغانستان گفت: در حوزه آبریز مشترک با افغانستان، وزارت نیرو مسؤولیت کمیسیون اقتصادی دو کشور را پذیرفته است و اعلام آمادگی کرده و اقدامات لازم در حال انجام است تا مانند گذشته همکاری جدی را شروع و استمرار دهیم و حق آبه کشور نیز جزو ضروریات این همکاری است.

اردکانیان بیان کرد: تلاش می‌کنیم در حوزه آب هم دستاورد‌هایی داشته باشیم تا شرایط فعلی را در بحث آب شرب، محیط زیست و تالاب و کشاورزی بهتر کند.

وی گفت: وزارت نیرو مسؤول تامین آب است و تامین آب با یکی دو روش محقق نمی‌شود ما هم آب‌های متعارف و سطحی داریم و هم آب‌های غیر متعارف که طبیعتا کشور ما از کشور‌های برخوردار از منابع آب دریا است که با استفاده از فناوری‌های موجود در این زمینه اقدام می‌کنیم.

وزیر نیرو بیان کرد: شیرین کردن آب دریا در دستور کار است و به طور جدی آن را دنبال خواهیم کرد، سایر شیوه‌ها را هم که شامل استحصال آب خواهد شد در کنار این برنامه‌ها دنبال خواهیم کرد.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان برای وزارت نیرو در اولویت قرار دارد، اواخر تیر ماه امسال به این استان آمدم و قرار گذاشتم هر دو ماه یک بار مسائل مربوط به استان را پیگیری کنم که در شهریور ماه جلسه اول در تهران انجام و امروز نیز در استان پیگیر مسائل استان هستیم.

اردکانیان افزود: هزار و ۱۲۱ پروژه کوچک، متوسط و بزرگ در دست اجرا در سیستان و بلوچستان داریم که ۱۱ پروژه در بحث طرح‌های تامین آب است، ۴۵۵ طرح در حوزه آب و فاضلاب روستایی و شهری و ۶۶۵ طرح و پروژه در حوزه برق و انرژی جمعا با اعتبار ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباراتی است که برای پروژه‌ها در نظر گرفته شده و بخش‌هایی از این رقم هزینه شده است.

وی ادامه داد: بخش آب و برق کار یک دستگاه نیست و نقش زیربنایی د. توسعه و عمران کشور دارد.

انتهای پیام/پ

سفر وزیر نیرو به سیستان و بلوچستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان