Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر نفت گفت: به صرفه نبودن احداث جایگاه به‌ویژه در مناطق شمالی شهر سبب شده است تا تعداد جایگاه‌ها در شمال شهر کم شده و این موضوع افزون بر نارضایتی مردم، سبب آلودگی محیط زیست می‌شود که با احداث جایگاه‌های تک تلمبه این مشکل در کلان شهرها برطرف خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، بیژن زنگنه در همایش جایگاه‌داران سوخت اظهار کرد: لازم است جایگاه‌داران در این زمینه تلاش و همفکری کنند تا افزون بر پیشرفت در زندگی شخصی خود، خدمات با کیفیت‌تری به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: سطح خدماتی که در جایگاه‌های عرضه سوخت کشور ارائه می‌شود، با خدماتی که در جایگاه‌های عرضه سوخت کشور‌های منطقه ارائه می‌شود، بسیار متفاوت است.

وزیر نفت با اشاره به نقش مستقیم دولت برای قیمت‌گذاری سوخت گفت: قبول دارم که دخالت در قیمت‌گذاری سوخت به صورت دستوری و دولتی و نیز نبود تفاوت بین دستمزد جایگاه‌داران بدون توجه به موقعیت جایگاه، کیفیت سوخت و خدمات ارائه شده در جایگاه از مهمترین مشکلات ما در زمنیه توزیع سوخت است، اما با همه این شرایط باید تلاش کنیم تا در جهت کیفی شدن جایگاه‌ها به‌ویژه از نظر امنیت، محیط زیست و خدماتی که به مردم می‌دهیم، تحولی اساسی ایجاد کنیم.

زنگنه با اشاره به رفع برخی مشکلات کامیونداران در سال جاری گفت: امیدوارم سازوکاری ایجاد شود تا مشکلات این قشر به طور کامل برطرف شود و آن‌ها بتوانند دستمزد خود را به موقع دریافت کنند.

وی افزود: این‌که ما هر چه درآمد داریم، به خزانه بریزیم و سپس از سازمان هدفمندی می‌خواهیم مقداری پول بدهد تا ما مثل یک پیمانکار با جایگاه‌داران و کامیونداران برخورد کنیم و دستمزد آن‌ها را چند ماه بعد بدهیم، سبب مشکلاتی شده است که باید همکاران ما در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برای آن سازوکاری بیندیشند.

زنگنه با اشاره به وجود سه هزار و ۶۰۰ جایگاه‌دار و ۸۵ میلیون مصرف‌کننده گفت: تلاش ما این است که رضایت تولید و توزیع کننده و مصرف کننده جلب شود.

احداث جایگاه‌های تک تلمبه در کلان‌شهر‌ها

وزیر نفت یکی از راه‌حل‌های مناسب برای توزیع مناسب خدمات سوخت‌رسانی در سطح شهر تهران را با توجه به افزایش قیمت زمین، احداث جایگاه‌های تک تلمبه در حاشیه خیابان‌ها خواند و گفت: به صرفه نبودن احداث جایگاه به‌ویژه در مناطق شمالی شهر سبب شده است تا تعداد جایگاه‌ها در شمال شهر کم شده و این موضوع افزون بر نارضایتی مردم، سبب آلودگی محیط زیست می‌شود که با احداث جایگاه‌های تک تلمبه این مشکل برطرف خواهد شد.

وی تاکید کرد: این مشکل گریبانگیر بیشتر کلانشهر‌های کشور نیز هست که می‌توان آن را با احداث جایگاه‌های تک تلمبه عرضه سوخت برطرف کرد.

اجرای طرح برند اجتناب‌ناپذیر است

زنگنه با اشاره به اجتناب ناپذیر بودن اجرای طرح ایجاد شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع سوخت در کشور گفت: خود جایگاه‌داران می‌توانند در این زمینه با مشارکت یکدیگر سرمایه‌گذاری کنند.

وی با اشاره به طرح شایعاتی درباره این که این طرح به منظور ارائه فرصتی برای بازنشستگان مطرح شده است، گفت: به هیچ وجه نمی‌توانم بپذیرم که به‌خاطر عده‌ای در کشور اسیر یک قالب شویم و اگر ما می‌خواهیم استاندارد، نظارت، ایمنی و کیفیت لازم را در ارائه خدمات داشته باشیم، باید مطابق با پیشرفت فناوری متحول شویم.

زنگنه با اشاره به این که بخش زیادی از مسئولیت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و توزیع سوخت بر دوش جایگاه‌داران قرار گرفته است، گفت: تلاش می‌کنیم تا هم منافع مردم را نظر گیریم و هم سود جایگاه‌داران معقول باشد.

وی با اشاره به افزوده شدن سالانه یک میلیون خودرو و بسیار بیشتر از این موتورسیکلت به زنجیره حمل و نقل کشور گفت: با توجه به چنین شرایطی لازم است که خدمات مطلوب‌تر و بهتر شود.


به دنبال نظام‌مند کردن توزیع سوخت در کشور هستیم

وزیر نفت با اشاره به صدور اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مبنی بر لزوم استفاده از کارت سوخت شخصی در جایگاه‌های عرضه گفت: هدف ما از اجرای این طرح نظام دادن به توزیع سوخت کشور است و به هیچ وجه بحث سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین مطرح نیست.

زنگنه با اشاره به سیاست دولت برای جلوگیری از قاچاق بنزین و گازوئیل گفت: درباره قیمت سوخت مجلس شورای اسلامی و دولت باید با هم تصمیم بگیرند تا اگر تغییراتی باشد در لایحه بودجه کل کشور لحاظ شود.

وی تاکید کرد: به دنبال آن هستیم که یک جریان صحیح و رو به رشد برای جایگاه‌داران و یک جریان صحیح برای توزیع بنزین و گازوئیل و سی‌ان‌جی در کشور داشته باشیم.

تصویب‌کننده نهایی کارمزد نیستیم

زنگنه با اشاره به لزوم منطقی کردن کارمزد جایگاه‌داران گفت: وزارت نفت در این زمینه تصویب‌کننده نهایی نیست، اما به جایگاه‌داران اطمینان می‌دهیم که مسائل را به دقت و پیگیری دنبال می‌کنیم تا سرانجام شاهد بهبود کیفیت و کمیت در بحث توزیع سوخت در کشور باشیم.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جایگاه سوخت عرضه سوخت زنگنه وزیر نفت جایگاه دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید

معاون بارزگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه فارس از گشایش ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در سال ۱۴۰۰ در این استان خبر داد و گفت: پارسال به‌طور میانگین هر ماه یک جایگاه عرضه سوخت مایع در استان به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه فارس، سیدیوسف موسوی سوخت‌رسانی ایمن به مردم را از اولویت‌های منطقه در سال ۱۴۰۳ بیان کرد و افزود: به‌منظور تسریع در فرایند سوخت‌رسانی و توزیع مناسب مجاری عرضه، پارسال با سرمایه‌گذاری حدود ۳ هزار میلیارد ریال بخش خصوصی، ۱۴ جایگاه عرضه سوخت در کلانشهر شیراز، آزادراه شیراز - اصفهان و برخی شهرستان‌های استان فارس افتتاح و بهره‌برداری شد.

وی در تشریح دیگر اقدام‌های انجام‌شده در زمینه سرعت‌بخشی و تسهیل در فرایند سوخت‌رسانی بیان کرد: انجام تمهیدهای لازم برای جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در حوزه احداث مجاری عرضه سوخت مایع و سی‌ان‌جی، اتصال شرکت ملی پخش به درگاه ملی مجوزها، بررسی سریع درخواست‌ها و تعیین مکان‌های موردنیاز برای احداث جایگاه، ازجمله خدمات انجام‌شده در زمینه تسهیل فرایند عملیات توزیع سوخت در منطقه فارس بوده است.

دیگر خبرها

  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • راه‌اندازی جایگاه‌های سوخت کوچک مقیاس
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج
  • افتتاح ۳۷(سی و هفتمین)جایگاه سوخت استان در یاسوج
  • ۷۰ درصد از مردم از کارت شخصی سوخت استفاده می‌کنند
  • آزمون ۱۰۵ نازل جایگاه‌های عرضه سی ان جی خراسان جنوبی