Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- ایرنا- مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان گفت: مساجد در کارآفرینی برای توده مردم نقش دارند و باید امامان جماعت در این مسیر برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تلاش کنند.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین محمد وفایی روز پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب از حدود 18 سال قبل دغدغه مشکلات اقتصادی کشور را داشتند که این دغدغه در 10 سال اخیر با طرح موضوعات اقتصادی در شعارهای سال بیشتر نمود پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طرح مساله اقتصاد مقاومتی نیز نتیجه همین دغدغه ها بود که باید توده مردم نیز وارد میدان شوند.
مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان با اشاره به تاثیر گذارترین مخاطب ها در مساجد بیان کرد: امام جماعت باید از پیش نماز بودن به امام منطقه خودش تبدیل شود و در این راستا حرکتی جدیدی از 10 ماه اخیر شروع شده است.
وی با اشاره به وجود 6 هزار و 500 مسجد فعال در سه استان خراسان جنوبی، رضوی و شمالی گفت: ائمه جماعت این مساجد برای پای کار آوردن مردم به بحث اقتصاد مقاومتی می توان نقش مهمی داشته باشند.
وفایی تاکید کرد: امامان جمعه می توانند در شناخت مشکلات معیشتی جامعه و نیاز فعلی مردم نقش داشته باشند و این شناخت می تواند با توانمندی های فکری و اقتصادی گره بخورد.
وی با بیان اینکه زمینه برای استقلال امور مساجد خراسان جنوبی فراهم شده است گفت: این استقلال در ایجاد ساختارها و بحث بودجه مستقل نیز می تواند اثرات مثبتی داشته باشد.
مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان ضمن تقدیر از ارتباط قوی خراسان جنوبی با خراسان رضوی در حوزه مساجد افزود: این ارتباطات باعث شده که خراسان جنوبی نسبت به سایر نقاط عملکرد، پیشرفت بیشتری داشته باشد.
9893 * 6054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي مساجد كارآفريني مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: باید با برنامه پیش برویم و در این استان تولید ثروت کنیم و این ثروت در تمام بخش‌های اقتصادی منطقه توزیع شود و همه مردم از آن بهرمند شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی امروز در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 54 درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم. شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

کرمی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و  به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود. به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی
  • کشف انبار احتکار برنج در خراسان جنوبی
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد