Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: با بانک‌های کاهل در پرداخت تسهیلات ازدواج برخورد می‌شود.

حبیب‌الله خجسته‌پور در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان با گرامی داشت هفته وحدت اظهارکرد: امیدواریم همگی از این عناوین درس بگیریم چرا که وحدت در گروه‌ها منجر به توسعه و آبادانی می‌شود.

وی تاکید کرد: باید بین کسانی که مسئولیت دارند وحدت وجود داشته باشد و در راستای آن که از آموزه‌های دینیمان نیز هست گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خجسته‌پور خاطرنشان کرد: متاسفانه بعضا دیده می‌شود افرادی خدمات دیگران را زیر سوال می‌برند که این با آموزه‌های ما تطابق زیادی ندارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان به هفته کتاب و کتابخوانی نیز اشاره کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم کتاب که در جامعه مهجور مانده را به صحنه زندگی برگردانیم.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری جلسات افزایش تعداد آنها نیست، گفت: ستاد ساماندهی جوانان، ستادی سیاست‌گذار بوده و اجرایی نیست و با هدف ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط با حوزه جوانان، سعی در ارتقای وضع موجود دارد. خجسته‌پور بر اجراشدن مصوبات انجمن کتابخانه‌ها تاکید کرد.

وی در ادامه گفت: در بحث اعطای تسهیلات ازدواج، بانک ملی استان رتبه اول را بین سایر بانک‌های ملی کشور کسب کرده که نشان از عملکرد عالی آن دارد اما سایر بانک‌های استان در این رابطه ضعیف عمل کرده‌اند و در مجموع رتبه نوزدهم کشور را داریم. بانک‌ها در استانی که وضعیت اشتغال و ازدواج آن خوب نیست باید بهتر کار کنند و با آنهایی که کاهلی کردند برخورد می‌شود.

معاون استاندار لرستان تصریح کرد: در تمام کشور سیستم یکپارچه بوده و اعتبارات از یک نوع است و باید در شورای هماهنگی بانک‌ها بررسی شود که چرا در رتبه نوزدهم قرار داریم.

وی بر برون‌سپاری وظایف دستگاه‌ها به جوانان و سازمان‌های مردم نهاد تاکید کرد و افزود: هیچ نیرویی فعال‌تر از جوانان در استان نداریم و می‌توان از ظرفیت آنان استفاده کرد.

خجسته‌پور بیان کرد: انتظار داریم مدیران عامل سمن‌ها را موردنظر و توجه ویژه قرار داده و البته بحث آموزش آنان را نیز در برنامه‌های خود لحاظ کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: در این رابطه اداره کل ورزش و جوانان دستگاه‌هایی که مجوز تشکیل سمن‌ها را می‌دهند لیست آنان را به سایر دستگاه‌ها اعلام کند تا ارگان‌ها کار برون‌سپاری وظایف و آموزش را انجام دهند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟

تین نیوز

رانندگان کامیون با اشاره به عملکرد بسیار ضعیف بیمه تکمیلی در پرداخت هزینه به رانندگان، نسبت به انعقاد قرارداد با شرکتی که عملکرد مناسبی در این زمینه ندارد، اعتراض کردند.

به گزارش تین نیوز، رانندگان و کامیونداران در شبکه های اجتماعی این پرسش را مطرح کردند که آیا ارایه این خدمات ضعیف به رانندگان به دلیل نبود نظارت کافی به موضوع و مفاد قرارداد فی ما بین شرکت بیمه و کانون ها است یا نوعی زرنگی این شرکت و به صورت عمد از قبل طراحی شده و یا زیر کاسه نیم کاسه ای به نفع برخی افراد وجود دارد؟

به گفته آنان، بیمه تکمیلی رانندگان در بخش حمل و نقل جاده ای از بیش از  یک دهه پیش جاری است و رانندگان از این بیمه تکمیلی در مواقع عمل جراحی و سایر بیماری هایی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیست، استفاده می‌ کردند.

رانندگان کامیون تاکید کردند: در آن زمان رانندگان تحت پوشش بیمه های تکمیلی البرز، دانا، آتیه سازان و...قرار داشتند اما در مجموع از خدمات دهی این بیمه ها رضایت آن چنانی نداشتند، ولی در عوض برای کارمندان شرکت های حمل و نقل که در سایه بیمه رانندگان با کارفرمایی کانون شرکت ها، تحت پوشش این شرکت های بیمه بودند، رضایت بخش بوده است.

به گفته آنان، متاسفانه با برنامه ریزی های از قبل صورت گرفته و غلط تیم مدیریت، این بیمه در سال 1402 بار دیگر به شرکتی منتقل شده و این سوال را مطرح می کند که در این نقل و انتقال منافع چه کسانی در شرکت مورد توجه بوده است؟

آنان افزودند: بیمه تکمیلی چند ماهی است که برای رانندگان جاده ای جاری است ولی متاسفانه در این مدت خدمات مطلوبی در پرداخت هزینه ها به رانندگان نداشته و اگر هم‌ داشته با کاهش درصد بیشتر از مبلغ فاکتور و پرداخت اندک مبلغ از فاکتور به بیمه گزار بوده که این موضوع باعث نارضایتی و اعتراض رانندگان نسبت به این بیمه زیان بار شده است.

به گفته آنان، با توجه به گزارش های ارسالی رانندگان و بیمه شدگان از سراسر ایران، اکثر افرادی که در بهمن ماه سال گذشته فاکتور های پزشکی را به این بیمه ارسال کردند هنوز بعد از گذشت حدود سه ماه هیچ مبلغی دریافت نکرده اند و با مراجعه بعضی از همکاران‌ در سامانه متوجه شدند که برخی فاکتورهای تحویلی به مددکاری، در هیچ کدام از مراحل پرداخت بیمه ثبت نشده است و معلوم نیست این فاکتورها بعد از تحویل به مددکاری سامانه در کجا گم شده و یا از بین رفته آیا سهل انگاری از بخش مددکاری بوده و یا از مدیریت؟ در هر صورت شرکت بیمه مسئول است و‌ باید پاسخگو باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • همکاری کمرنگ برخی بانکها برای پرداخت تسهیلات ازدواج در بویراحمد
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۱۱ هزار متقاضی در اردبیل تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند
  • پرداخت ۳۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • امام جمعه بوشهر: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تسریع شود
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟