Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: در این ۴۰ سال شاخص های فرهنگی هنری استان رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، جواد کارگران، امروز (۱ آذر) در همایش «هنر به روایت انقلاب اسلامی» که به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد و با محوریت کانون شهید چمران در مسجد و حسینیه اعظم شهرکرد برگزار شد، گفت هنرمندان با هنر و قلم خود به انقلاب خدمت رسانی می کنند و انتظار می رود این روند همچنان ادامه داشته باشد و شاهد تولید آثار فاخر و ارزشی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: امسال چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می گیریم و در این خصوص برنامه های ویژه ای در سراسر کشور و استان در حال اجرا است.

 

کارگران با اشاره به فعال شدن کارگروه فرهنگی هنری ستاد چهلمین سالگی انقلاب اسلامی در استان، تصریح کرد: این کارگروه از ابتدای مهر ماه برنامه های خوبی را اجرا کرده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به هجمه های دشمن برای مقابله با نظام اسلامی، افزود: دشمنان درصددند تا مردم را از نظام مایوس کنند اما هیچگاه این هدف شوم آنها محقق نشد.

 

کارگران با اشاره به رشد شاخص های فرهنگی هنری در استان، خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هیچ کانون تبلیغی در استان وجود نداشت اما اکنون ۱۱۷ کانون فعال شده است.

 

وی افزود: فعال شدن ۴۸ ناشر و ایجاد ۱۰۶ چاپخانه از جمله این دستاوردها است در حالی که قبل از انقلاب تنها شش چاپخانه در استان فعال بود.

 

کارگران ادامه داد: همچنین قبل از انقلاب یک نشریه در استان فعال بود اما اینک تعداد نشریات محلی استان به ۹۵ نشریه رسیده است.

 

وی همچنین از فعال شدن ۴۲۲ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان خبر داد و گفت: قبل از انقلاب هیچ کانون فرهنگی هنری در مساجد استان فعال نبود.

 

پایان پیام/361

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته وحدت ارومیه حسن روحانی هفته کتاب و کتابخوانی آذربایجان غربی ارزانی اردبیل بیرجند کانون های فرهنگی هنری مساجد هنر به روایت انقلاب اسلامی کانون های فرهنگی هنری مساجد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۳۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد