Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: کلینیک تخصصی زخم بستر در راستای حل مشکل برخی جانبازان در بیمارستان نورافشار تهران راه‌اندازی شد.

عبدالرضا عباسپور روز چهارشنبه 30 آبان در همایش مدیران کل استانی بنیاد با اشاره به توجه بسیار بنیاد به حوزه درمان ایثارگران، گفت: درمان اصلی‌ترین نیاز هر جامعه‌ای است که با توجه به ضرورت آن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان‌های بیمه‌گر متولی اصلی درمان در کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است با توجه به قوانین، زمینه‌های درمانی را برای ایثارگران فراهم کند که مواد 12 تا 20 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به طور شفاف وظایف درمانی بنیاد را در این زمینه تشریح کرده است.
عباسپور با بیان اینکه معاونت بهداشت و درمان بنیاد به منظور ارائه خدمات بهتر به ایثارگران، هرم سلامت تعریف کرده است، تصریح کرد: با توجه به قوانین درمانی در کشور هر ساله کمیت این هرم جابجا می‌شود اما همواره سعی کرده‌ایم کیفیت خدمات موجود در این هرم را افزایش دهیم.
وی با اشاره به آمار 753 هزار نفری ایثارگران تحت پوشش بیمه پایه، خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای نیازهای درمانی ایثارگران، بیمه تکمیلی در بنیاد با بالاترین کیفیت و سطح خدمات تعریف شده است و طی سال‌های 96 و 97 بیمه دی توانست با شرکت در مناقصه به عنوان بیمه تکمیلی ایثارگران انتخاب شود.
وی ادامه داد: یک میلیون و 233 هزار نفر در حال حاضر تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند. این تعداد بر اساس قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و مصوبه هیئت دولت احصاء شده است که شامل ایثارگران غیر شاغل است و بر اساس آن بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل در دستگاه‌های اجرایی توسط همان دستگاه برقرار می‌شود.
عباسپور با بیان اینکه بنیاد پس از مصوبه هیئت دولت در خصوص بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل و بازنشسته مذاکرات و پیگیری‌های فراوانی انجام داده است، اظهار داشت: برخی دستگاه‌ها مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت جهاد کشاورزی و صندوق‌های بازنشستگی، تعداد زیادی از ایثارگران شاغل را به خود اختصاص داده‌اند و بنابراین طی هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه، مشکل برقراری بیمه تکمیلی دو وزارت خانه آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی مرتفع شد و طی هفته آینده صندوق‌های بازنشستگی نیز با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه مسئله بیمه تکمیلی ایثارگران تحت پوشش را حل خواهند کرد.

معاون بهداشت و درمان بنیاد با بیان اینکه سطح رضایت از خدمات بیمه دی در سال گذشته 80 درصد بوده است، گفت: 86 درصد از خدمات بستری، 79 درصد از خدمات سرپایی و 72 درصد از خدمات دارویی رضایت وجود داشته است. البته در خصوص ایثارگرانی که به مراکز غیر طرف قرارداد مراجعه می‌کنند و هزینه‌های خود را از بیمه تکمیلی دریافت می‌کنند سطح رضایت 35 درصد است که امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده این میزان رضایت افزایش یابد.
وی همچنین در زمینه پایش سلامت گفت: پایش سلامت در تمام استان‌ها رصد می‌شود و پرونده سلامت ایثارگران باید در سیستم سجایا ثبت شود و بر اساس ماده 15 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، واکسیناسیون عزیزان ایثارگران باید انجام شود که امیدوار هستیم این مسئله توسط استان‌ها پیگیری شود. همچنین با توجه به الکترونیکی شدن ارائه خدمات به ایثارگران، بنیاد استان‌ها باید تمامی اطلاعات درمانی ایثارگران را در سیستم سجایا ثبت کنند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد اعلام کرد: کلینیک تخصصی زخم بستر در راستای حل مشکل برخی جانبازان در بیمارستان نورافشار تهران راه‌اندازی شده است.
عباسپور با اشاره به تحت پوشش بودن 170 هزار نفر از ایثارگران در سامانه پایش سلامت گفت: ایثارگران تحت پوشش، ویزیت دوره‌ای می‌شوند البته با اتصال بانک اطلاعاتی بیمه دی به سیستم سجایای بنیاد، هم اکنون بیش از یک میلیون پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است.
وی افزود: حضور روانشناس مددکار در تیم پایش سلامت ضروری است و در صورت نیاز تیم‌های تخصصی درمانی به استان‌های کم برخوردار اعزام می‌شوند که در سال گذشته 14 تیم تخصصی 1210 ایثارگر را ویزیت کردند و در شش ماه سال جاری نیز 6 تیم تخصصی 420 ایثارگر را مورد معاینه قرار داده‌اند. همچنین تاکنون 21 تیم تخصصی بین‌المللی 1419 ویزیت و 288 عمل جراحی انجام داده‌اند.
عباسپور در پایان با اشاره به هزینه رایگان خدمات درمانی برای ایثارگران اظهار داشت: حدود و سطح خدمات بیمه‌ای مشخص‌شده و تمامی پرداخت‌ها طبق تعرفه و ضوابط صورت می‌گیرد، در خصوص حق پرستاری ایثارگران مشمول نیز طبق نظر کمیسیون پزشکی در صورتی که ایثارگران مشمول حق پرستاری باشند سریعاً نسبت به دریافت حق پرستاری تحت بررسی قرار می‌گیرند‌ و در حال حاضر حدود 50 هزار نفر از جانبازان و 30 هزار نفر از والدین و همسران شهدا حق پرستاری دریافت می‌کنند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۴۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت

احسان حسین زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به ابلاغ جدید وزارت بهداشت بیان کرد: در راستای بهره مندی عادلانه تمام افراد جامعه از نظام سلامت و حمایت مالی و جوانی جمعیت و ترغیب به فرزند آوری از اواخر سال ۱۴۰۲ قانون رایگان شدن همه خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر هفت سال ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه در فاز اول بیمارستان امیر سمنان به عنوان بیمارستان اصلی ویژه اطفال میزبان این طرح بود، تاکید کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان از ابتدای ۱۴۰۳ در تمام بیمارستان های تحت پوشش خود این طرح را اجرایی کرده است.

انواع خدمات

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان توضیح داد: در مراکز دولتی تمام کودکان زیر هفت سال تحت پوشش بیمه های پایه با حمایت ۱۰۰ درصدی سازمان های بیمه گر و وزارت بهداشت به صورت رایگان خدمات درمانی دریافت می کنند.

حسین زاده با اشاره به اینکه خدمات ارائه شده رایگان به کودکان زیر هفت سال در دو بخش تشخیصی و درمانی است، تاکید کرد: برای مثال اگر بیمار زیر هفت سالی با بیماری گوارشی به مرکز درمانی دولتی مراجعه کند از ابتدای پزشک برای تشخیص تا حتی زمانی که بخواهد جراحی شود تمام خدمات رایگان خواهد بود.

وی افزود: در دستور العمل وزارت بهداشت البته یک استثنا نیز وجود دارد و آن توزیع سرپایی دارو است زیرا در بیمارستان های ما این امر انجام نمی شود و عملاً موضوعیتی هم در دستور العمل وزارت بهداشت ندارد اما غیر از توزیع سرپای دارو تمام خدمات برای بچه های زیر هفت سال رایگان است.

پوشش بیمه ای

معاون علوم پزشکی سمنان ادامه داد: نکته دیگر در ابلاغیه وزارت بهداشت این است که سن کودک در زمان پذیرش باید زیر هفت سال باشد یعنی اگر بچه ای زیر هفت سال پذیرش شود و مراحل درمانی او دو الی سه ماه بگذرد و سپس این کودک از هفت سال عبور کند باز هم از خدمات درمانی رایگان بهره مند می شود زیرا لحظه پذیرش زیر هفت سال داشته است.

حسین زاده درباره بیمه این کودکان هم گفت: تمام کودکانی که زیر هفت سال هستند اگر در زمان بستری فاقد پوشش بیمه ای باشند و در زمان بستری بتوانند از پوشش بیمه بهره مند شوند شامل این بخش رایگان شدن خدمات خواهند شد.

وی در خاتمه افزود: برای کودکان زیر دو سال همچنین شرط خانواده نیز در بیمه شدن حذف شده است یعنی اگر پدر مادر بچه بیمه نباشند، کودک می تواند بیمه شده و از خدمات رایگان در تمام بیمارستان های دولتی بهره مند شود.

کد خبر 6093749

دیگر خبرها

  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان