Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مهاباد - ايرنا - رييس سازمان دامپزشکي کشورگفت: از مجموع 268 کشتارگاه صنعتي طيور در کشور هم اکنون 37 کشتارگاه داراي کد صادراتي (IR) است.

علي رضا رفيعي پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: کد صادراتي براي اين تعداد کشتارگاه صنعتي ظرف سه سال گذشته از طريق سازمان دامپزشکي صادر شده است تا اين واحدها قابليت صادرات محصولات خود را به کشورهاي مختلف داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه هم اکنون صدور کد صادرات بين المللي براي 21 واحد کشتارگاه صنعتي طيور ديگر در دست بررسي است، گفت: هر شرکت و کشتارگاهي در صورت دريافت کد IR مي تواند کالاي خود را به 180 کشور دنيا ارسال کند.
رفيعي پور اضافه کرد: هم اکنون حدود يکهزار واحد کشتارگاه دامي و طيور در کشور وجود دارد که از اين تعداد 268 واحد کشتارگاه طيور و 85 واحد کشتارگاه دامي، صنعتي است.
وي با تاکيد بر تغيير کشتارگاه هاي دامي سنتي به صنعتي، اظهار داشت: به ازاي هر کشتارگاه صنعتي که وارد مدار مي شود، پنج تا 10 کشتارگاه قديمي و سنتي از رده خارج مي گردد.
رفيعي پور با اشاره به اينکه سالانه بيش از 14 ميليون تن محصولات دامي در کشور توليد مي شود، گفت: اين ميزان توليدات دامي شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، تخم مرغ، عسل و شيرخام است که بيشتر آن به مصرف داخل کشور مي رسد و تنها سالانه حدود يک ميليون تن آن صادر مي شود.
وي با تاکيد بر اينکه اينکه بيماري آنفلوانزاي مرغي امسال در سطح کشور به خوبي کنترل شده است، ابراز اميدواري کرد که ميزان صادرات توليدات دامي افزايش يافته و حتي تخم مرغ نيز امکان صادرات يابد.
رفيعي پور با بيان اهميت سرمايه هاي دامي کشور، گفت: ارزش سرمايه هاي دامي هم اکنون پس از نفت با بيش از 134 هزار ميليارد ريال، رتبه دوم کشور را داراست که به عنوان يک سرمايه گذاري دايمي نقش مهمي در اشتغال پايدار در کشور دارد.
وي افزود: در حالي که نفت يک سرمايه تمام شدني است، سرمايه گذاري در بخش هاي مرتبط با دام از جمله پرورش دام، طيور، زنبورعسل، کرم ابريشم، کشتارگاه هاي صنعتي و آبزيان به عنوان يک سرمايه گذاري پايدار و مولد نقش موثري در توليد کشور داراست.
رفيعي پور با بيان اينکه امروزه اتکا در حوزه غذايي بسيار حايز اهميت است، از سرمايه گذاران خواست با سرمايه گذاري در حوزه دام، به امنيت غذايي مردم و کشور کمک کنند.
به گزارش ايرنا و بر اساس آخرين نتايج مرکز آمار ايران هم اکنون تعداد يک ميليون و 394 هزار بهره بردار دام در کشور وجود دارد.
6185/3072
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی مهدی‌پور با بیان اینکه نمایشگاه اکسپو ظرفیت بسیار خوبی برای معرفی توانمندی‌های صادراتی واحد‌های صنعتی است بیان کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران با حضور واحد‌های تولیدی و صنعتی با قابلیت‌های لازم برای امور صادراتی و رقابت در عرصه‌های بین المللی برگزار شده است تا توانمندی‌های تولیدی صنعتگران و تولیدگان کشور را در معرض دید فعالان اقتصادی داخلی و خارجی قرار دهد.

وی افزود: این نمایشگاه فرصت ایده‌آل و بسیار مناسبی برای واحد‌های تولیدی صادرات محور است تا تولیدکنندگان بتوانند محصولات با قابلیت رقابت خود را معرفی و در معرض رقابت و دید مشتریان قرار دهند.

مهدی‌پور در ادامه با اشاره به توانمندی‌ها و قابلیت‌های تولیدی استان در امر صادرات اظهار کرد: بسیاری از محصولات با کیفیتی که تولیدکنندگان خوزستانی در نمایشگاه عرضه کردند قابلیت‌های لازم برای حضور در بازار‌های مختلف بین‌المللی و رقابت را دارا هستند.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان اضافه کرد: تولیدکنندگان خوزستان می‌توانند در نمایشگاه‌های مختلف، دیگر تولیدکنندگان سراسر کشور را با مزیت‌ها و ظرفیت‌های کم نظیری که استان به لحاظ فضای صادراتی دارد آشنا کنند تا دیگر فعالان اقتصادی صادرات خود را از مجاری متعدد این استان انجام دهند.

وی با اشاره به زیر ساخت و موقعیت جغرافیایی خوزستان در امر صادرات ادامه داد: دسترسی مستقیم به آب‌های آزاد و بین المللی، برخورداری از چندین فرودگاه بین المللی، دسترسی به شبکه راه‌های اصلی و اتصال به راه آهن سراسری و وجود ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی از جمله ظرفیت‌های استان خوزستان برای حوزه صادرات است.

مهدی پور اظهار کرد: این موارد همه بیانگر آن است که استان خوزستان بهترین شرایط را برای فعالیت‌های صادراتی واحد‌های صنعتی دارد.

۱۵ واحد صنعتی از خوزستان در این نمایشگاه ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان را معرفی کردند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟
  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴