Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، بهمن مرادنیا،در هشتمین جلسه شورای توسعه استان کُردستان که با حضور وزیر کشور برگزار شد، از اقدام دلسوزانه و بدیع رحمانی فضلی در تدوین و تصویب سند توسعه استان قدردانی کرد و خطاب به ایشان اظهار داشت: آنچه که شما باید انجام می‌دادید انجام شده و الان وظیفه ما و دستگاه‌های اجرایی استان است که اقدام کنیم و مردم نتایج خوب آن را لمس کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به خام فروشی و تخصیص آب به عنوان مهمترین مصوبات سند توسعه استان اشاره کرد و افزود: برای جلوگیری از خام فروشی، زنجیره فولاد با ۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری، کلنگ زنی شده و تخصیص آب شاید یکی از دلایل عقب ماندگی استان آب باشد که تخصیص آب مورد نیاز می‌تواند تحولات بسیار خوبی در استان بوجود آورد.
استاندار کُردستان عقب ماندگی کُردستان را زاییده سنوات گذشته دانست، خاطرنشان کرد: کاری که ۴۰ سال توقع مردم بوده و انجام نشده است، در چند ماه گذشته با جدیت پیگیری و در حال انجام است.
مرادنیا ادامه داد: در کریدور شمال ـ جنوب در کُردستان طی یکسال گذشته، ۷۵ کیلومتر اجرایی شده که اگر چنین عملکردی در ۱۰ سال گذشته داشتیم امروز از میانگین کشوری بالاتر بودیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامە‌ریزی استان کُردستان هم در این جلسه از جذب صدردصدی اعتبارات اسناد خزانه در استان خبر داد.
بهرام نصراللهی زاده، مجموع اعتبارات استان را ۱۰۰۷ میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: سال گذشته، سال پُربار و موفقی برای جذب اعتبارات عمرانی در استان کُردستان بود.
وی با بیان اینکه استان کُردستان در سال ۹۶ از محل اعتبارات آب‌های مرزی، ۷۰۰ میلیارد تومان جذب اعتبار داشت، ادامه داد: علاوە بر اعتبارات ملی، ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبارات استانی نیز در عمران و آبادانی استان هزینه شده است.
نصراللهی زاده همچنین به افزایش اعتبارات عمرانی استان در همه حوزه‌ها در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشته در جاده سنندج ـ مریوان، ۷٨ میلیارد، مسیر بیجار ـ دیواندره پنج میلیارد، جاده کامیاران به مریوان بیش از هشت میلیارد تومان و فرودگاه سقز پنج میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کُردستان همچنین به افزایش سرعت ساخت سالن ورزشی شش هزار نفری سنندج، تالار فرهنگ سنندج و چهار خطه کردن گردنه صلوات آباد اشاره کرد و اظهار داشت: برای جاده سقز ـ. بانه نیز اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است و امیدواریم با این اعتبارات ساخت جاده سقز به بانه سرعت بیشتری بگیرد.
نصراللهی زاده، به طرح‌های آبرسانی به دیواندره و سقز از محل سد‌های سیاه زاغ و چراغ ویس نیز اشاره کرد و اضافه کرد: در مجموع برای این طرح‌های آبرسانی حدود ٨۰ میلیارد تومان افزایش اعتبار داشته ایم.
وی افزود: مشکل آب شربِ شش شهر استان مورد توجە جدی قرار گرفتە و مشکل آب کامیاران و مریوان مرتفع شده و بنا بر قول دکتر نوبخت در بودجه سال آینده آبرسانی و حل مشکل آب شربِ بیجار، قروه، دهگلان و حسن آباد در بودجه گنجانده خواهد شد.
وی همچنین به کمک ۱۶ میلیارد تومانی دولت به شهرک‌های صنعتی استان نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۹۶ نیز در مجموع ۵۰ میلیارد تومان مصوبه برای بخش تربیت بدنی و ورزش داشتیم.
رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کُردستان به وضعیت بیکاری استان نیز اشاره کرد و گفت: کاهش نرخ بیکاری کشور در سال گذشته سه دهم درصد و در استان ۱/۵ درصد بوده است، هرچند که در مجموع میزان بیکاری در کُردستان دو درصد بالاتر از میانگین کشوری است.
نصراللهی زاده در ادامه از نهایی شدن ۱۰ میلیارد یارانە تولید خبر داد و گفت: بخشی از سازوکار این کار باقی ماندە که در هفته آینده تدوین می‌شود و بعد از آن پرداخت‌ها شروع خواهد شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آب خام فروشی کردستان وزیر کشور اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد

ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس گفت: انتقال آب از سد تالوار به شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ به ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد که بعد از اخذ ماده ۲۳ این مهم را پیگیری خواهیم کرد.

فتح‌الله توسلی چهارشنبه ۵ اردیبهشت در شورای اداری شهرستان کبودراهنگ، اظهار کرد: ۶۵ روستای شهرستان  کبودراهنگ مشکل آب شرب دارد که مشکل تعدادی از این روستاها حل شده و به طور قطع انتقال آب از سد تالوار به شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ از نقش مؤثری در حل مشکل اساسی سایر روستاها برخوردار خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: طی صحبت و رایزنی با مجموعه  وزارت نیرو و وزارت جهادکشاورزی برای آبرسانی و قنوات اعتبار لازم تعریف شده و اکنون اعتبارات شهرستان کبودراهنگ به رقم قابل توجهی رسیده است.

توسلی با بیان اینکه همه تکلیف داریم که مسائل شهرستان را پیگیری کنیم و باید دلسوزانه برای مردم و پیشرفت شهرستان قدم برداریم، خاطرنشان کرد: در سال گذشته اگر پیگیری‌های مستمر در بحث آب شرب نبود به طور قطع با مشکلات جدی مواجه می‌شدیم که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده چندین روستا از جمله روستای کوهین اکنون  دارای آب پایدار هستند و در آینده مشکل دیگر روستاها نیز مرتفع خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در خانه ملت با اشاره به اینکه در پیوست یک  بودجه تا سال گذشته اعتباری برای شهرستان نداشتیم، گفت: از مدیران درخواست داریم برای خود پروژه تعریف کنند تا بتوانیم اعتبار جذب کنیم.

وی با تأکید بر توزیع عادلانه اعتبارات افزود: اجازه نخواهیم داد ظلمی به شهرستان در توزیع اعتبارات شود چرا که حق مردم است و مدام پیگیری می‌کنیم تا این روند تغییر کند و اگر شما کمک نکنید، تغییری رخ نخواهد داد.

توسلی ادامه داد: وضعیت استان همدان در موضوع درآمدها ۹۸ درصد از طریق مالیات بوده که این امر برای استان  فاجعه است و باید به سمت درآمدهای پایدار برود و دست به دست هم تولید را رونق دهیم چرا که افزایش درصدی وصول به اقشار مختلف جامعه فشار وارد می‌کند.

وی با تأکید بر حساسیت مدیران در اعتبارات ادارات گفت: متأسفانه سال گذشته حدود ۹۰۰  میلیارد تومان از اعتبارات استانی در حال بازگشت به خزانه بود که با پیگیری‌های نمایندگان و استاندار از آن جلوگیری شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس ادامه داد: سال گذشته بیش از  ۱۵میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس و هفت میلیارد برای تجهیز مدارس اخذ کردیم.

وی همچنین با اشاره به نشست خود با رئیس بانک مرکزی گفت: در جلسه با رئیس بانک مرکزی پیگیر منابع بودیم و تأکید شد که مردم از  عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات راضی نیستند و خواهش داریم برای منطقه دلسوزی شود.

توسلی  ادامه داد: اورژانس جزو اولویت‌های شهرستان است و باید تا پایان سال تحویل مردم داده شود، همچنان که درمانگاه تأمین اجتماعی کبودراهنگ با سرعت در حال ساخت است و اعتبارات آن نیز وجود دارد.

بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای کبودراهنگ

فرماندار کبودراهنگ هم از بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای این شهرستان در سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: اعتبار لازم برای این تعداد از روستاهای تخصیص یافته و با این اعتبارات تخصیصی بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای شهرستان در سال‌جاری انجام خواهد شد.

مسلم غلامی با بیان اینکه در سال گذشته شهرستان کبودراهنگ در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی و اجتماعی خوش درخشید، افزود: همه ما مسئولان دغدغه شهرستان را داریم، باید فرصت‌سوزی نکنیم و با تلاش لازم با استفاده از فرصت‌ها کمبودهای شهرستان را مرتفع و بیشترین اعتبارات و آورده را برای شهرستان کسب و پیگیری کنیم.

غلامی با اشاره به نامگذاری امسال از طرف مقام معظم رهبری به نام "جهش تولید با مشارکت مردمی" تصریح کرد: برای تحقق شعار سال همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید دارای برای مدون باشند.

وی با اشاره به نقش مهم مردم در تحقق شعار سال خاطرنشان کرد: شهرک خصوصی کبودراهنگ که توسط یکی از جوانان در شهرستان راه‌اندازی شده است، طی دو سال گذشته ۷۰ درصد این شهرک پر شده که این امر نشان از نقش مهم مردم و مشارکت مردمی در تولید دارد.

غلامی با تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های شهرستان توسط دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: برای تحقق شعار سال هر جایی که دارای ظرفیت هستیم شناسایی این ظرفیت‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱ تعاونی تولید زراعی در شهرستان کبودراهنگ تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای و سردخانه از جمله کمبودهای شهرستان کبودراهنک بوده که توجه به این حوزه‌ها از نقش مؤثری در تحقق شعار سال برخودار خواهد بود.

نماینده عالی دولت در شهرستان همچنین اظهار کرد: در سال گذشته با حضور وزیر صمت در روستای کردآباد قرار شد در ابن روستا دو تعاونی راه‌اندازی شود که هنوز این امر محقق نشده است و به طور قطع راه‌اندازی این دو تعاونی در کاهش قیمت مواد اولیه تولیدکنندگان نقش مؤثری می‌تواند داشته باشد.

غلامی در ادامه از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) این شهرستان خبر داد و یادآور شد: اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان انجام شده و با شکل‌گیری و احداث بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی  کبودراهنگ به طور قطع حوزه بهداشت و درمان شهرستان پیشرفت دوچندانی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ساخت دو درمانگاه در شهرستان کبودراهنگ شروع شده و چهار خانه بهداشت به‌زودی آماده اجرای عملیات اجرایی است، گفت: انبار دارویی یکی از نیازهای مهم شهرستان بود که خوشبختانه این انبار دارویی در سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

فرماندار کبودراهنگ مطرح کرد: ایمن‌سازی راه‌ها، روکش جاده‌ها، افتتاح چندین واحد اقتصادی، برگزاری همایش‌ها، اقدامات مختلف فرهنگی، کاهش طلاق و افزایش موالید از جمله مواردی است که در سال گذشته در این حوزها در شهرستان چشمگیر بوده است.

جذب اعتبارات سال گذشته، برنامه‌ریزی مدون برای سال جدید از دیگری مواردی بود که فرماندار کبودراهنگ در این‌جلسه نسبت به آن توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • کمبود معلم، نتیجه ناترازی در سالهای گذشته است
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی