Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-04@23:16:27 GMT

اجرای طرح ۲ در یک در بانک قرض الحسنه مهر ایران

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۳۹۰۹۵

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، حسن خانمحمدی، مدیر شعب استان زنجان از اجرای طرح" ۲ در یک" در بانک قرض الحسنه مهر ایران خبر داد و گفت: طرح"۲ وام در یک حساب" از جمله طرح هایی است که مشتریان محترم این بانک می توانند در قالب آن بصورت آنی و بدون ضامن اقدام به دریافت ۲ وام قرض الحسنه با یک حساب با کارمزد ۱ و ۲ درصد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شعب استان زنجان، در خصوص جزئیات این طرح افزود: در این طرح مشتریان با افتتاح سپرده قرض الحسنه ویژه " ۲ در یک" از تسهیلات مرحله اول و دوم طرح طبق شرایط زیر بهره مند می گردند:

نوع حساب:سپرده قرض الحسنه ویژه طرح ۲ در یک

تسهیلات مرحله اول: پرداخت تسهیلات تا مبلغ ۱/۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال

نرخ کارمزد: ۱ درصد تا ۸۰ درصد ضریب تسهیلات و ۲ درصد از ۸۰ درصد تا ۹۰ درصد ضریب تسهیلات

تسهیلات مرحله دوم: پرداخت تسهیلات، طبق سیاست اعتباری و سقف فردی تسهیلات بانک

نرخ کارمزد: ۴ درصد

به طوری که پس از پایان دوره بازپرداخت تسهیلات مرحله اول متقاضیان می‌توانند حسب نیاز خود از تسهیلات مرحله دوم به میزان میانگین باقی مانده سپرده "۲ در یک" و اقساط پرداختی، مطابق سیاست اعتباری و سقف فردی تسهیلات بانک بهره مند شوند.

خانمحمدی همچنین در خصوص نحوه اجرای طرح نیز گفت:  تسهیلات مرحله اول طرح مذکور بدون نیاز به ضامن بوده و دوره بازپرداخت حداکثر ۴۸ ماهه است و پس از افتتاح سپرده ۲ در یک و واریز وجه به سپرده، قابل پرداخت خواهد بود.

وی در خصوص تسهیلات مرحله دوم طرح ۲ در یک افزود: مشتری می‌تواند پس از تسویه کامل تسهیلات مرحله اول نسبت به درخواست تسهیلات مرحله دوم، طبق سیاست اعتباری و سقف فردی تسهیلات بانک اقدام کنند.

مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران، در پایان اضافه کرد: نرخ کارمزد برای تسهیلات مرحله دوم طرح فوق ۴ درصد از محل منابع بانک بوده و تشکیل پرونده تسهیلاتی و اخذ تضامین و وثایق این مرحله از طرح طبق روال جاری بانک خواهد بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: قرض الحسنه وام بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز پنج‌شنبه در جلسه بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه لرستان، اظهار داشت: اعتبار مربوط به جز سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف‌گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده است پرداخت ۷۰ درصدی است که امیدواریم باتوجه‌به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار لرستان در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیم، ی گفت: در جز چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به‌خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تا کنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

کد خبر 6094995

دیگر خبرها

  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟