Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شورای عالی صلح افغانستان اعلام کرد که روسیه از حضور طالبان در نشست صلح مسکو به نفع روند صلح استفاده نکرده است بنابراین شورای عالی صلح نباید نماینده به دور دوم این نشست اعزام کند. ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۴ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عطالله سلیم» معاون شورای عالی صلح  در نشست انستیتوی مطالعات راهبردی افغانستان روسیه را به متهم به سو استفاده از نشست صلح مسکو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد که روسیه از حضور طالبان در نشست صلح مسکو به نفع روند صلح استفاده نکرده است بلکه پیام‌های ادامه جنگ را از طریق این نشست انعکاس داده است.

خروج نیروهای خارجی در صدر شروط طالبان در نشست صلح مسکو

معاون شورای عالی صلح افغانستان نقش روسیه در این نشست را جانب دارانه توصیف کرد.

وی افزود: «متاسفانه روس‌ها برای نمایندگان طالبان فرصت‌ مناسب برای قدرت نمایی در رسانه‌ها را فراهم ساختند».

معاون شورای عالی صلح افغانستان اظهار داشت: برخورد عجولانه با روند صلح می‌تواند عواقب ناگواری را برای این کشور در پی داشته باشد.

وی افزود: بنابر این بهتر است شورای عالی صلح افغانستان از حضور در دور بعدی نشست صلح مسکو خودداری کند.

«البرت‌خوریف» معاون سفیر روسیه در کابل در واکنش به این موضوع تصریح کرد که مسکو حمایت مالی و تسلیحاتی از طالبان نمی‌کند بلکه تنها برای تسهیل مذاکرات بین‌الافغانی با این گروه تماس دارد.

نشست صلح مسکو 18 آبان ماه سالجاری با حضور مقامات کشورهای منطقه و اعضای دفتر سیاسی طالبان در روسیه برگزار شد.

گزارش تسنیم| نشست صلح مسکو؛ هیاهویی برای هیچ/ مذاکره مستقیم با طالبان همچنان در کما

افغانستان، هند و آمریکا از اعزام هیئت رسمی به نشست صلح مسکو خودداری کردند اما چند نفر از اعضای شورای عالی صلح افغانستان در این نشست حضور یافتند.

اما اعضای شورای عالی صلح هیچ توفیقی برای مذاکره با نمایندگان طالبان نیافتند و اعضای دفتر سیاسی طالبان بار دیگر به عدم مذاکره با دولت افغانستان تاکید کردند.

اخیرا نیز مقامات روسی از احتمال برگزاری دور دوم نشست صلح مسکو خبر داده اند اما تا کنون تاریخ دقیق برگزاری این نشست را اعلام نکرده‌اند.

انتهای پیام/.

R36461/P36447/S8,87,1413/CT12 واژه های کاربردی مرتبط طالبان اخبار "افغانستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا

به گزارش «تابانک» به نقل از ایرنا از تاس، زاخارووا تصریح کرد: ما به این دلیل با این پیش‌نویس مخالفت کردیم که آمریکا تلاش کرد در شورای امنیت سازمان ملل تعهدات حقوقی جدیدی درباره امنیت فضا ایجاد کند که فراتر از پیمان‌ها و توافقنامه‌های فعلی است؛ که مهمترین آنها پیمان ماورای جو ۱۹۶۷ است.

روسیه چهارشنبه شب قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را در نشست شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد.

۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن رای مثبت دادند، چین یکی از اعضای دائم شورای امنیت رای ممتنع داد و روسیه دیگر عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مخالف داد و آن را وتو کرد.

شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا در واکنش به وتوی قطعنامه کشورش از سوی روسیه گفت که این وتو، نگرانی‌های جدی را در مورد برنامه‌های روسیه برای فضای ماورای جو ایجاد می‌کند.

این رای‌گیری پس از آن صورت گرفت که واشنگتن، مسکو را به ساخت سلاح هسته‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد. آمریکا معتقد است که روسیه در حال استقرار یک جنگ‌افزار هسته‌ای ضد ماهواره در فضا است که انفجار آن می‌تواند در همه موضوعات از ارتباطات نظامی تا حتی خدمات مسافربری اینترنتی، خرابکاری ایجاد کند.

مسکو این ادعاها را رد کرده و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفته است که مسکو مخالف استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا است.

دیگر خبرها

  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است
  • نشست دوجانبه طالبان و هیأت ترکمنستانی
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا