Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظهر امروز به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، فرماندار و امام جمعه شهر بهار با بسیجیان این شهر دیدار و نشست داشتند و بسیجیان به بیان مطالبات خود در این نشست پرداختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، ظهر امروز به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، فرماندار و امام جمعه شهر بهار با بسیجیان این شهر دیدار و نشست داشتند و بسیجیان به بیان مطالبات خود در این نشست پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شهر بهار با گرامیداشت هفته بسیج، با بیان اینکه بسیج فقط مختص زمان جنگ و مبارزه با صدامیان نیست، اظهار کرد: هم اکنون بسیج بازوی قدرتمند ولی فقیه زمان است.

حجت‌الاسلام حبیب‌الله حاتم‌نیا در ادامه گفت: اگر در گذشته ما جنگ نظامی در پیش داشتیم امروز جنگ سخت‌تری به نام جنگ نرم را در پیش داریم و بسیجیان در این زمینه نیز می‌توانند خوش بدرخشند و به خوبی وارد عمل شوند.

وی بیان کرد: بصیرت، اخلاص و عمل به هنگام، سه ویژگی مهم است که بسیجیان باید در رأس کار خود قرار دهند.

در ادامه این دیدار، دو تن از بسیجیان فعال در زمینه اقتصادی و کارآفرینی با ایراد سخنانی، انتقادهای خود را به برخی سیاست‌های موجود در زمینه اقتصادی، کشاورزی و حمایت‌های دولتی در شهرستان بهار بیان کردند.

امیر نوری‌ساعد کارشناس اقتصادی به تشریح تفاوت جنگ نظامی و اقتصادی پرداخت و یکی از اهداف جنگ اقتصادی را ایجاد نارضایتی عمومی و ایستادن مردم در مقابل حاکمیت دانست.

وی در ادامه به بیان پتانسیل‌های اقتصادی موجود همچون کشاورزی و سفالگری در شهرستان بهار پرداخت و گفت: شهرستان بهار به عنوان قطب کشاورزی در استان مطرح بوده اما طی سال‌های گذشته به علت عدم مدیریت بسیاری از زمین‌های کشاورزی به دلیل برداشت بی‌رویه آب لم‌یزرع شده است.

نوری در ادامه عدم توجه کافی به بخش صنعت در شهرستان به خصوص در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی برای محصولات کشاورزی را نقد دیگر به سیاست‌های شهرستان عنوان کرد و افزود: سه شهرک صنعتی سفال، صنایع غذایی و بهاران را در شهرستان داریم که شهرک صنعتی بهاران به دلیل عدم مطالعه و مکان سنجی نامناسب آلودگی‌هایش، بیشتر از منافع آن برای مردم است.

وی خارج شدن سرمایه سرمایه‌داران بهاری از شهرستان و استان و ترس از تولید را از دیگر مشکلات شهرستان برشمرد و تصریح کرد: بیکاری فصلی جوانان شهرستان در فصل زمستان از مواردی است که باید برای آن فکر اساسی شود.

نوری به برداشت سیب زمینی در شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در شهرهای مختلف جشنواره‌هایی برای معرفی محصولات و صنایع برگزار می‌شود اما متأسفانه در شهر بهار که قطب تولید سیب زمینی است جشنواره‌ای برگزار نشده و تنها حرکتی که در این زمینه انجام شد مربوط به چند سال پیش است.

در ادامه فاطمه خاوری بانوی بسیجی کارآفرین به بیان عملکرد خود در کارآفرینی و به کارگیری بانوان در مشاغل خانگی پرداخت و خاطرنشان کرد: تاکنون 810 بانوی بسیجی در زمینه مشاغل خانگی، پرورش طیور، قالیبافی، کاشت زعفران و دیگر مشاغل مشغول به کار شده‌اند.

وی نیز به بیان انتقاداتی در زمینه به کارگیری کارگران غیر بومی در شهر پرداخت و خواستار توجه بیشتر و حمایت از مشاغل خانگی شد.

در ادامه فرماندار بهار انتقاد را راه پیشرفت و حل مشکلات دانست و با تأکید بر حفظ وحدت در جامعه، یادآور شد: هم اکنون در شرایطی قرار داریم که باید همچون دوران دفاع مقدس در کنار هم و با وحدت در راه پیشرفت کشورمان تلاش کنیم.

انتهای پیام/ک

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛  فرماندار شهرستان فریدن گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان مجموع اعتبار جذب شده در زمینه اشتغالزایی شهرستان فریدن بوده که زمینه اشتغال هزار و ۷۱۶ نفر فراهم شده است. در سال ۱۴۰۲ نیز هزار و ۲۰۰ نفر با اعتبار جذب شده و پرداخت تسهیلات ۱۶۲ میلیاردتومانی مشغول کار و فعالیت شدند.


عباس نصیری بخشدار بخش زنده رود فریدن نیز گفت: تلاش شده است با پرداخت تسهیلات کم بهره در سطح روستا‌های بخش زنده رود این شهرستان و ایجاد کارگاه‌های اشتغالزایی، زمینه کار و فعالیت را برای کارآفرینان، مردم روستا و جوانان فراهم سازیم که این امر در سال جاری با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم با جدیت بیشتری در جهت پویایی اقتصاد روستا‌ها پیگیری می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اصغر احمدی تولید کننده و کارافرین روستای چهلخانه فریدن گفت: ۵ کارگاه خیاطی در سطح روستا‌های شهرستان فریدن و شهرستان‌های های همجوار با محوریت کارگاه روستای چهلخانه مشغول فعالیت هستند که در همین راستا برای ۱۵۰ نفر از مردم روستا بویژه بانوان اشتغالزایی صورت گرفته است.

این تولید کننده پوشاک افزود: از صفر تا صد فرایند تولید پوشاک شامل بُرش، خیاطی، سنگ‌شور و بسته بندی در روستا صورت می‌پذیرد و در نهایت پوشاک تولیدشده به سراسر شهر‌های کشور ارسال و همچنین به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری