Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، علیرضا مهاجر مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با تسنیم اظهار کرد: با وجود اینکه (از سوی مقامات آمریکایی)گفته می شود، محصولات کشاورزی شامل تحریمها نیست اما عملا امکان نقل و انتقال  این محصولات را به کشور نداریم  و میزان آن کاهش یافته است.

وی افزود: در حال حاضر ما بذر نیاز داریم به همین منظور این محصول را وارد کرده ایم اما به دلیل اینکه نمی توانیم پول شرکت های خارجی را بپردازیم، امکان ترخیص آن وجود ندارد یا مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: در حال حاضر از آلمان و استرالیا بذر وارد کرده ایم اما امکان ترخیص آنها وجود ندارد؛ بانک مرکزی و دولت باید بتوانند این مشکلات را حل کنند تا در آینده مشکل نداشته باشیم.

وی تصریح کرد: حدود 500 تن بذر هیبرید برای تولید دانه های روغنی باید وارد کنیم که بخش عمده آن قبل از اعمال تحریم ها وارد شده است اما قسمتی از آن باقی مانده بود که به تحریم های اخیر آمریکا برخورد کرد.

مهاجر گفت: حدود 70 بذر مورد نیاز تولید دانه های روغنی را در داخل تولید و 30 درصد آن را وارد می کنیم تا از تکنولوژی روز دنیا عقب نباشیم؛ از این 30 درصد وارداتی نیز تا به امروز 80 درصد آن ترخیص شده است.

مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: با توجه به شرایط تحریم به دنبال جایگزینی بذرهای op داخلی به جای بذرهای هیبرید وارداتی هستیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۴۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی

لیلا مودت کارشناس مسئول نباتات صنعتی جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: امسال سهمیه ابلاغی استان برای کشت دانه روغنی کلزا ۵ هزار هکتار بوده که تاکنون حدود ۴ هزار و ۳۵۰ هکتار آن در سطح این استان محقق شده است.

وی اضافه کرد: میزان کشت محصول کلزا امسال نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بیشتر است.

کارشناس مسئول نباتات صنعتی جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه دانه روغنی کاملینا از قابلیت بسیار خوبی برای کشت در مزارع دیم برخوردار است، ادامه داد: این محصول از جمله گیاهان دانه روغنی مقاوم به خشکی و سرما است که در برابر آفات و بیماری‌ها مقاومت قابل توجهی دارد.

مودت با اشاره به امکان کاشت و برداشت مکانیزه این محصول گفت: کاملینا می‌تواند محصول مناسبی در چرخه تناوب زراعی غلات دیم باشد و بازده و سودآوری مناسبی در این اراضی داشته باشد.

کلزا معمولا اواخر خرداد یا اوایل تیر در آذربایجان‌غربی برداشت می‌شود.

کشت دانه روغنی کلزا در تناوب با گندم موجب تقویت خاک و پایداری تولید گندم در کشور می‌شود و ترویج آن طی سال‌های اخیر تدبیری از سوی مسئولان برای افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی آذربایجان‌غربی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید