Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،به نقل از پایگاه خبری دولت،اکبر بهنامجو گفت: سالانه هفت هزار و 500 نفر به جویندگان کار در استان افزوده می شود و باید تمام تلاش های خود را برای جلوگیری از انباشت بیکاران در جامعه به کار بندیم.
وی بیان کرد: بر اساس آمار سال 95 در استان اردبیل 65 هزار بیکار وجود دارد و باید با برنامه ریزی، اقدام اساسی برای کاستن از میزان بیکاری در استان صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار اردبیل با بیان اینکه تحقق اشتغال 20 هزار نفری نیازمند رفع مشکلات سرمایه گذاران و کمک به بخش خصوصی است ، بیان کرد: مصمم هستیم تا فرصت های شغلی را در استان با وجود تحریم های ظالمانه افزایش دهیم.
او بیان کرد: فرصت های شغلی جدید توسط بخش خصوصی ایجاد شده و دولت از طریق صدور مجوز، پرداخت تسهیلات مالی و حمایت های ویژه به تحقق آن کمک می کند.

 ایجاد و احیای واحدهای صنعتی سیاست دولت است 
استاندار اردبیل ادامه داد: برای ایجاد فرصت های شغلی در استان در کنار ارائه تسهیلات اشتغال زا و ایجاد واحدهای تولیدی جدید، احیای واحدهای راکد و نیمه راکد از طریق آسیب شناسی، حمایت های مالی و قانونی نیز به طور جدی دنبال می شود. 
وی بیان کرد: در همین راستا هزار و 100 واحد تولیدی بخش کشاورزی استان که در سال های پیش راکد و از مدار تولید خارج شده بودند وارد مدار تولید شده اند.
وی با اشاره به اینکه 35 واحد تولید پوشاک در استان وجود دارد، افزود: این واحدها با حمایت و برنامه ریزی لازم سهم زیادی در ایجاد اشتغال و تولید در استان خواهند داشت و بازار خوبی هم برای این نوع تولیدات در استان و کشور وجود دارد.

 مشکلات کارخانه آرتاویل تایر و تسنیم نوش حل می شود
استاندار اردبیل همچنین به مشکلات بوجود آمده برای کارخانه های آرتاویل تایر و تسنیم نوش اشاره کرد و گفت: مشکل پیش آمده برای کارخانه آرتاویل تایر عدم امکان تامین ماده اولیه کائوچو از خارج بوده که با پیگیری و جلسه با وزیر صنعت،معدن، تجارت مشکل حل شده است.
او اضافه کرد: امکان کاشت درخت کائوچو در مناطق گرمسیر کشور وجود دارد و با استفاده از این فرصت و با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی مقدمات کار فراهم شده تا این کارخانه بتواند در جنوب کشوردر یک دوره چند ساله در زمینه تامین ماده اولیه، کشور را به خودکفایی برساند.
وی بیان کرد: همچنین این کارخانه در ماه های آتی خط جدید تولیدی خود را با 400 فرصت شغلی راه اندازی خواهد کرد.
بهنامجو در باره کارخانه تسنیم نوش هم گفت: این واحد تولیدی متعلق به 2 نهاد و سازمان است که بر اساس ضوابط قانونی امکان سرمایه گذاری بیشتر نداشته و در تامین سرمایه در گردش دچار مشکل شده اند.
به گفته وی ، استانداری آمادگی دارد که به این واحد هم کمک نماید و در این راستا قرار شده با واگذاری مجموعه به خریدار واجد صلاحیت این واحد تولیدی رونق گیرد.
استاندار اردبیل همچنین در مورد آخرین وضعیت کارخانه سبلان پارچه هم گفت: در حال حاضر 700 نفر در این واحد تولیدی پوشاک مشغول کارهستند اما این تعداد اشتغال و حجم تولید، با توجه به ظرفیت بزرگ کارخانه قابل قبول نیست.
بهنامجو ادامه داد: هفته پیش با همراهی مدیران اداره ورشکستگی قوه قضاییه و بانک تجارت نسبت به پیگیری موضوع واگذاری قطعی مالکیت این واحد تولیدی به بخش خصوصی اقدام شده و با توافق همه طرفین ذینفع، مقرر شد در اسرع وقت حکم تعیین تکلیف این واحد توسط قوه قضائیه صادر شود.
او گفت: قرار است تا سرمایه گذار فعلی یا خریدار جدید این مجموعه را به حداکثر ظرفیت تولید آن رسانده و اشتغال را تا چهار هزار نفر افزایش دهد.

 تامین منافع مردم در واگذاری شرکت کشت و صنعت مورد تاکید جدی است 
استاندار اردبیل همچنین به موضوع واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان و حواشی آن اشاره کرد و گفت: در بحث واگذاری این شرکت با قاطعیت به دنبال حفاظت از منافع عمومی و حقوق شهروندان بوده و تا آخر هم خواهیم بود.
وی بیان کرد: مسئولان استانی در این خصوص به این نتیجه رسیده اند که فردی که برای واگذاری کشت و صنعت مشخص شده از اهلیت لازم برخوردار نیست و این مجموعه باید به کسی سپرده شود که بتواند اشتغالزایی و میزان تولید در آن را افزایش دهد.
بهنام جو ادامه داد : مسئولان و نمایندگان استان اجازه هدر رفت منابع ملی و ثروت استان را نخواهند داد و با تدابیر لازم از ظرفیت بخش خصوصی در راستای توسعه بیشتر استفاده خواهد شد.
اوتاکید کرد: موضع مدیریت عالی استان در خصوص کشت و صنعت از ابتدا لزوم افزایش اشتغال و صادرات این بنگاه اقتصادی در صورت واگذاری بوده و در مقابل واگذاری آن به هر مجموعه فاقد صلاحیت و اهلیت ایستاده و تا آخر هم خواهیم ایستاد.

 ایجاد بزرگراه دراستان باید شتاب گیرد؛ پروژه راه آهن پیشرفت خوبی دارد
استاندار اردبیل همچنین به موضوع راه استان پرداخته و گفت: از 700 کیلومتر شبکه راه های اصلی استان، تنها 150 کیلومتر چهاربانده بوده و در این زمینه برخورداری استان پایین تر از میانگین کشوری بوده و نیاز به شتاب بخشی در بهسازی این شبکه است.
وی اضافه کرد: برای احداث دست کم سالانه 30 کیلومتر شبکه بزرگراهی در استان برنامه ریزی شده ولی باید در سال های بعد این مقدار تا 70 کیلومتر افزایش یابد.
او افزود: در نظر است تا در سفر ریاست جمهوری به استان اعتبارات ویژه ای برای حوزه راه اخد نماییم.
بهنامجو با اشاره به طرح راه آهن اردبیل - میانه گفت: این طرح بر اساس برنامه تدوین شده به پیش می رود و از یک ماه قبل با پرداخت قسط اول فاینانس داخلی توسط بانک ملی به مجری طرح، پروژه شتاب بیشتری گرفته و تمام شرکت های پیمانکار فعال اعلام کرده اند که طبق برنامه زمانبندی قادر خواهند بود نسبت به اجرای تعهدات خود اقدام کنند.
به گفته وی، در هفته پیش رو نیز با همراهی مدیران وزارت راه و شهرسازی و کارشناسان مربوطه بازدید کاملی از این طرح صورت گرفته و انتظار می رود این پروژه در مدت مقررتا پایان سال 99 به سرانجام برسد.

بیمارستان 1000 تختخوابی در استان احداث می شود
استاندار اردبیل با اشاره به وجود 2 هزار تخت بیمارستانی دراستان گفت: در این زمینه به دست کم هزار و 300 تخت نیاز است.
وی اظهار داشت: در این راستا موافقت اولیه برای احداث هزار تخت بیمارستانی جدید در قالب طرح مشارکتی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء به انجام رسیده که با نهایی شدن آن، قرارگاه 2 فاز این بیمارستان را احداث خواهد کرد.
بهنامجو افزود: با مذاکرات انجام گرفته با چند گروه سرمایه گذار، 300 تخت بیمارستانی هم با سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان احداث خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال تجارت سرمایه وزارت جهاد کشاورزی وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۴۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی استان جهت واگذاری زمین به کارگران دارای شرایط

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، به مناسبت هفته کارگر، نشست مشترک استاندار یزد با جمعی از کارگران و تشکل های کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد.
 
استاندار یزد در این نشست، ضمن تبریک هفته کارگر و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای کارگری استان اظهارداشت: طبق حدیثی از پیامبر اکرم (ص) «خداوند عمل خیر کسانی که به کارگران ظلم می کنند را از بین می‌برد و بوی بهشت را بر آنان حرام می‌کند».
 
وی در همین راستا ادامه داد: عدم پرداخت دستمزد مطابق تلاش کارگران و عدم توجه به مسئله بیمه، بهداشت و سلامت،  آموزش و ارتقاء مهارت‌ها و همچنین عدم استفاده از ابتکار عمل کارگر از مصادیق این ظلم است که اثرات سوء آن در رونق تولید مشهود خواهد بود.
 
مهران فاطمی در ادامه از فعالین عرصه کارگری از جمله خانه کارگر، شوراهای کارگری و کانون‌ها و انجمن‌های صنفی برای پیگیری مطالبات کارگران و نیز از تشکل‌های صنعتی استان نظیر اتاق بازرگانی، انجمن مدیران، خانه صمت و انجمن کارفرمایان برای میزبانی این نشست تقدیر کرد.
 
وی با بیان اینکه متوسط توجه کارفرمایان استان به کارگران نسبت به میانگین کشوری بالاتر است، تصریح کرد: جامعه کارگری استان نیز از وفادارترین جوامع ایرانی نسبت به انقلاب بوده و در هر مقطعی دین خود را به نظام جمهوری اسلامی ادا کرده‌اند.
 
استاندار یزد هفته کارگر را فرصت مغتنمی برای بازنگری حقوق و وظایف جامعه کارگری و کارفرمایان نسبت به یکدیگر دانست و افزود: کارگران، مدیران و کارفرمایان نسبت به یکدیگر از وظایف و حقوقی برخوردارند که مبنای ارزیابی آن قانون است.
 
وی با تاکید بر اینکه همه مسئولان باید به دنبال گسترده‌تر و رنگین‌تر شدن سفره کارگران باشند، گفت: با توجه به سهم ۶۰ درصدی هزینه‌های مسکن و اجاره بها در سبد خانوار، احداث مسکن کارگری باعث جلوگیری از کوچکتر شدن سفره آنان خواهد شد.
 
فاطمی همچنین از آمادگی استان جهت واگذاری ۲۰۰ تا ۲۵۰ متر زمین غیرقابل فروش به کارگران واجد الشرایط همراه با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت ۵۵۰ میلیون تومانی با تنفس یک ساله و اقساط ۲۰ ساله به منظور ساخت خانه‌های ویلایی کارگری خبر داد.
 
استاندار یزد در پایان خاطرنشان کرد: به عنوان مصوبه این نشست، تلاش خواهیم کرد تا در ابتدای سال ۱۴۰۴ هیچ کارگر واجد الشرایطی در استان نباشد که زمین تحویل نگرفته و یا عملیات اجرایی ساخت منزل مسکونی وی آغاز نشده باشد.

 

دیگر خبرها

  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • قول استاندار کرمان برای رفع مشکلات کارگران
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • آمادگی استان جهت واگذاری زمین به کارگران دارای شرایط
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده