Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه ایران: تبلیغ پالتو پوست روباه توسط ساره بیات بازیگر سینما به واکنش‌های تند بسیاری از سوی حامیان حیوانات منجر شده. خیلی‌ها از آن‌ها نمی‌دانند بیات بیش از یک سال است که سفیرصنایع دستی شده! طبیعی هم هست هم ندانند. چون هیچ فعالیتی ندارد مگر شرکت در یکی دو نمایشگاه به دعوت معاونت صنایع دستی. انتخاب کنندگان امیدوار بودند لااقل توی یک مراسم جهانی لباس سنتی بپوشد! که البته نپوشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

-انتخاب سفیرصنایع دستی پیشنهاد من بود به #پویامحمودیان مدیرکل سابق صادرات صنایع دستی و معاون صنایع دستی حال حاضر کشور. توی دو صفحه A۴ نوشتم چرا باید کسی را انتخاب کنیم که کار را بشناسد، حتی اگر پایش به جشنواره‌های جهانی باز نشود.

سه هنرمند بودن که مستقیم با صنایع دستی ارتباط داشتد. -دو تا از آن‌ها یک ایراد بزرگ داشتند، دور از رسانه و مردم گریز بودند. خب این نکته، موضوع مهمی بود. کسی که با رسانه‌ها رابطه‌ای مدام داشته باشد. بتواند جریان سازی رسانه‌ای کند. پای کار باشد و زحمت بکشد. یکی از آن‌ها سه نفر همه ویژگی‌ها را داشت. به واسطه شغل همسر با صنایع دستی ارتباط مستقیم داشت. به همراه همسرش برای تجاری سازی صنایع دستی اصفهان تلاش میکرد. عروس اصفهانی‌ها شده بود و به نظرم این نکته تاثیر روانی خوبی داشت. مشکلاتشان را میشناخت.

نیوشا ضیغمی بازیگرجشنواره‌های جهانی نیست (به گمانم یکبار در جشنواره‌ای در مسکو شرکت کرد)، اما رسانه‌ای بود. برنامه‌ی خوبی برای حمایت از زنان سوزن دوز بلوچ داشت. دوست داشت زنان طراح پایتخت را به زنان سوز دوز بلوچ باشد وصل کند. ایده داشت، اما از رد شد. غیر مستقیم شنیدم که گفته بودند دماغش عملی است! -تاجایی که میدانم انتخاب ساره بیات، انتخاب رییس وقت میراثفرهنگی بود بدون اطلاع معاون صنایع دستی. پیشنهاددهندگان دنبال بیات یا لیلاحاتمی بودند. روی پوشیدن لباس سنتی توسط آن‌ها توی جشنواره‌های خارجی حساب کرده بودند. اگر موضوع فقط لباس پوشیدن بود که اسپانسر‌ها هم میتوانستند لباس را تهیه کنند و بازیگر‌ها در مجامع جهانی بپوشند. تاثیرش را هم می‌گذاشت، اما نه به اندازه خودش. آن‌ها در به در دو بازیگر مطرحی بودند که متاسفانه رسانه‌ای نیستند. تا جایی هم که من می‌دانم (ندیده ام، اما شنیده ام) ارتباط مردمی خوبی هم ندارند. ولی خب ساره بیات انتخاب شد و لوح تقدیر هم گرفت. ان پیشنهادی هم که من داده بودم، بی اسم و ادعا پای کار ایستاده و هر وقت ازش می‌خواهند، حمایت کند، حمایت می‌کند. بی چشمداشت و بی ادعا! من هم پشت دست را داغ کردم! که دیگر وارد این ماجرا‌ها نشوند. انگار در نهاد‌های دولتی قرار نیست کار به نتیجه برسد! به یک دفعه تجربه کردنش هم نمی‌ارزد. چون ایده‌ای که من در ذهن داشتم، انتخاب سفیر صنایع دستی آشنا با حوزه، اولین گامش بود که قلم شد! اگر قلم پایش را نمی‌شکستند به گام دوم نمی‌رسید! -حالاسفیر صنایع دستی ما نه تنها لباس سنتی با سوزن دوزی‌های زنان بلوچ را در مجامع جهانی نمیپوشد که پالتو پوست روباه تبلیغ میکند. شاید باید بگوییم، شانس آوردیم سفیر محیطزیست نشد! هر چند تقصیر ساره بیات نیست که به عنوان سفیر صنایع دستی انتخاب شده، تقصیرماست که نمی‌دانیم از انتخاب هایمان چه می‌خواهیم! -درنهایت من نمی‌دانم این پالتو پوست روی تن ساره بیات روباه واقعی ست یا مصنوعی! هرچند عکس‌ها و توضیحاتی که در سایت فروشگاه وجود دارد از طبیعی بودن پوست روباه و خرگوش استفاده شده در لباس‌ها خبر می‌دهد، اما با توجه به جایگاه و تاثیرگذاری اش، تبلیغ پالتو پوست حیوانی، اشتباه بزرگی است برای بیات؛ چه واقعی باشد چه مصنوعی، پیام تلخش را می‌رساند! نه اینکه سفیرصنایع_دستی هم باشد!

منبع: فردا

کلیدواژه: ساره بیات سفیر صنایع دستی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۸۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات عشایر ضروری است

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: رفع مشکلات قشر عشایر ضروری است.

مسلم مرادی امروز، یازدهم اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری که در منطقه عشایری کولیدر بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: سعی بر این است تا بخشی از مشکلات عشایر زحمت‌کش را که بخش عمده تولید را بر عهده دارند، حل شوند.

وی خاطرنشان کرد: عشایر مستقر در منطقه عشایری کولیدر مشکلاتی در حوزه آب، راه و مخابرات دارند که در جلسه امروز مطرح شد تا پیگیری‌های لازم برای حل بخشی از آنها صورت گیرد.

فرماندار بروجرد اضافه کرد: معرفی جاذبه های گردشگری و توسعه صنایع دستی در جامعه عشایری در جلسه امروز با حضور مدیران کل امور عشایر لرستان و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مطرح شد و تسهیلاتی در این زمینه در نظر گرفته شده است که به عشایر داوطلب فعال در این حوزه پرداخت خواهد شد.

مرادی بیان کرد: تیم‌های پزشکی، پیراپزشکی و دامپزشکی در این منطقه عشایری همزمان با جلسه شورای عشایری حضور دارند تا خدمات مورد نیاز عشایر ارائه دهند.

وی تصریح کرد: عشایر قشری تولیدکننده هستند که رفع مشکلات آن‌ها ضروری است و تداوم فروش دام در بین عشایر، به‌مرور منجر به بیکار شدن و مهاجرت آن‌ها به حاشیه شهرها می‌شود.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در عرصه منابع طبیعی در مناطق عشایر وجود دارد که باید در حفظ و بهره‌گیری مناسب از آن بیش از گذشته کوشا باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت روباه بدجنس به لیگ برتر
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • فرش دستباف هنر مادر است