Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نظرسنجی خبرگزاری رویترز درخصوص نرخ بهره بانکی آتی فدرال رزرو آمریکا از ثبت چهارمین نوبت افزایش در طول نشست ماه دسامبر کمیته بازار آزاد حکایت دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، نظرسنجی خبرگزاری رویترز درخصوص نرخ بهره بانکی آتی فدرال رزرو آمریکا از ثبت چهارمین نوبت افزایش در طول نشست ماه دسامبر کمیته بازار آزاد حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه نظرسنجی نشانگر یک نوبت رشد نرخ بهره در سال‌جاری میلادی و ۳ بار دیگر در سال ۲۰۱۹ میلادی است. این نظرخواهی علاوه بر ثبت نظرات کارشناسان درخصوص سیاست پولی فدرال رزرو به بررسی احتمال وقوع رکود اقتصادی در آمریکا نیز پرداخته است. آنچه از برآیند چشم‌انداز تحلیلگران به ثبت رسید نشان‌دهنده افزایش احتمال بروز رکود مالی در ایالات متحده بود.

احتمال وقوع بحران ۵ درصد بیشتر شد

حدود ۳۵ درصد تحلیلگران شرکت‌کننده در این نظرسنجی پیش‌بینی کردند احتمال وقوع رکود اقتصادی در آمریکا تا دو سال آینده وجود دارد. سهم پیش‌بینی کنندگان خطر رکود نسبت به نظرسنجی قبلی رویترز که با نرخ ۳۰ درصدی ریسک رکود را اعلام کرده بودند، افزایش یافته است. همچنین احتمال وقوع رکود اقتصادی در ایالات متحده تا ۱۲ ماه آینده نیز حدود ۱۵ درصد اعلام شده است. در حالی که بسیاری از اقتصاد‌های توسعه‌یافته با کاهش روند رشد اقتصادی روبه‌رو شده‌اند، اما رشد اقتصادی آمریکا همچنان مستحکم است. قانون کاهش مالیات‌های دونالد ترامپ موجب شده رشد اقتصادی آمریکا ظرف ماه‌های اخیر روند افزایشی خود را داشته باشد و همزمان نرخ بیکاری در پایین‌ترین سطح در ۴۹ سال اخیر خود ثبت شود.

ریشه‌های ریسک رکود

البته تحلیلگران اقتصادی نسبت به خطر تقویت شاخص دلار، تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین، همچنین نگرانی نسبت به سیاست‌های حمایتی کاخ سفید که در حال سرایت به سایر کشور‌ها است هشدار جدی داده‌اند. این احتمال وجود دارد که تاثیر مثبت سیاست‌های محرک مالی کاخ سفید از جمله قانون مالیاتی که وعده نسخه دوم آن نیز داده شده است، همزمان با بودجه‌ریزی ناموزون در بخش زیرساخت‌ها و افزایش سقف هزینه‌کرد دولت فدرال، طی ماه‌های آینده اثرگذاری سابق را نداشته باشد. علاوه بر این کسری حاصل از این اقدامات محرک کاخ سفید خطر رشد کسری بودجه را همزمان با افزایش کسری تجاری و حساب جاری را نیز افزایش داده است. پایان اثر محرک‌های مالی نه تنها سوخت بازار سهامی که در وضعیت ناپایدار قرار دارد را قطع، بلکه شدت صدمات رکود بعدی را تقویت می‌کند و قدرت مقابله نهاد پولی را با این بحران به شدت می‌کاهد. حالا که ترامپ شمشیر را از رو برای جرومی پاول، رئیس فدرال رزرو بسته است و به مراتب از او نرخ بهره محرک می‌خواهد، فدرال رزرو مسوولیت بزرگی بر دوش دارد تا علاوه بر اجتناب از سیاسی‌زدگی در مسیر درست حرکت کند و قادر به تعدیل بخشی از اثرات ریسک‌آفرین ترامپ نیز باشد. همان‌طور که تحلیلگران در نظرسنجی مسیر نرخ بهره را نزدیک به چشم‌انداز فدرال رزرو انتخاب کرده‌اند.

چشم‌انداز نرخ بهره و رشد اقتصادی

نظرسنجی درخصوص رشد اقتصادی آمریکا در ۳ماهه آخر به ۷/ ۲ درصد خواهد رسید. این رقم در ۳ ماه دوم به ۲/ ۴ درصد و در ۳ ماه سوم به ۵/ ۳ درصد رسیده است. پیش‌بینی می‌شود رشد اقتصادی آمریکا در سال ۲۰۱۹ نیز بین ۲ تا ۵/ ۲ درصد ثبت شود. این رقم بعدا تا اواسط ۲۰۲۰ میلادی ۸/ ۱ درصد کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: دنیای اقتصاد
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ترامپ آمریکا بحران رکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رگبار و رعد و برق در ۴ استان/پیش‌بینی وقوع سیلاب

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به فعالیت سامانه بارشی آورده است: پنجشنبه (۳۰ فروردین‌ماه) وقوع رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و تگرگ در نیمه جنوبی استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی هرمزگان پیش‌بینی می‌شود که جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، آبگرفتگی معابر عمومی، صاعقه، ریزش سنگ در نواحی کوهستانی و خسارت به سازه‌های موقت و خسارت به صنعت کشاورزی را در پی دارد.

به توصیه سازمان هواشناسی فاصله گرفتن از رودخانه‌ها و مسیل‌ها و عدم استقرار در مناطق مرتفع، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، همراه داشتن تجهیزات لازم و سوخت کافی هنگام سفر با خودرو، خودداری از چرای دام و عدم تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، بازگشایی دهانه پل‌ها و انتقال نهاده‌های کشاورزی به مکان‌های مسقف مد نظر قرارگیرد.

سازمان هواشناسی برای روز پنجشنبه هشدار زردرنگ نیز صادر کرده و آورده است. طی این روز وقوع رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و احتمال تگرگ در استان‌های کرمان، خراسان جنوبی، هرمزگان و سیستان و بلوچستان دور از انتظار نیست.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفرهای برون‌شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

بر اساس این گزارش در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

دیگر خبرها

  • بازار برنج در مازندران از رکود خارج شده است
  • هشدار هواشناسی افغانستان برای وقوع سیلاب در ۲۹ ولایت
  • طلا دوباره از جا برخاست
  • رگبار باران و رعد برق آذربایجان غربی را فرا می گیرد
  • طلای جهانی دوباره از جا برخاست
  • پرواز بلند تولیدگران سمنانی از روی موانع/ رکود پشت در گذاشته شد
  • ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند
  • رگبار و رعد و برق در ۴ استان/پیش‌بینی وقوع سیلاب
  • احتمال وقوع آتش سوزی در مراتع به دلیل غنی شدن پوشش گیاهی منطقه
  • وقوع سیلاب در کرمان خسارت جانی نداشت