Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدود 8 سال پیش بود که جمعی از جوانان خودجوش و آتش به اختیار با دستان خالی و اراده ای پولادین عزم خود را جزم کردند تا یاری رسان مظلومان و محرومان باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول گروه جهادی شهید محمدزاده که به همراه سایر دوستانش بسیجی گونه وارد صحنه خدمت شده اند در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: در آغاز راه جمعی از دوستان بودیم که با هدف خدمت رسانی به محرومان گروهی را تشکیل دادیم و با آورده مالی و لجستیکی خود گام های ابتدایی را برداشتیم و کارمان را با ساخت خانه محروم و سرویس بهداشتی آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصطفی میرشهرکی افزود: پس از مدت کوتاهی تصمیم گرفتیم که با ساماندهی گروه، شیوه خدمت رسانی را از لحاظ کمیت و کیفیت افزایش دهیم که به همین منظور کارگروه ها و کمیته های تخصصی مختلفی تشکیل شد و هر کارگروه با شرح وظایف خاص خود فعالیش را آغاز کرد.
وی ادامه داد: یکی از این کارگروه ها که مسئولیت مهمی نیز بر عهده دارد کارگروه رصد و شناسایی مناطق است که از طریق ارتباط گیری با سایر گروه های جهادی مستقر در استان، مناطقی که نیازمند رسیدگی است را شناسایی و رایزنی های ابتدایی با مسئولان منطقه را انجام می دهند.
به گفته میرشهرکی، پس از آنکه مکاتبات و مذاکرات لازم با فرمانداری، بخشداری و مسئولان کمیته امداد و بهزیستی منطقه انجام می شود وارد فاز عملیاتی کار می شویم و بنا بر ضروریاتی که در منطقه هدف وجود دارد نوع زیرساخت لازم آماده اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: گروه جهادی شهید محمد زاده از حدود 70 عضو خانم و آقا تشکیل شده است که در اردوهای مختلف شرکت کرده و هر یک بسته به نوع تخصصی که دارند کار خدمت رسانی به محرومان را انجام می دهند.

وی خاطرنشان کرد: اعضای این گروه جهادی از زمان فعالیت خود موفق به ساخت، تجهیز و ترمیم خانه و مدارس زیادی شده اند که ساخت یک مدرسه 8 کلاسه و خوابگاهی 1200متری در روستای پیران، ساخت مسجد سیدالشهداء در روستای صفدر بیک با مساحت 85 مترمربع، ساخت چندین چشمه سرویس بهداشتی و حمام و مرمت مساجد و مدارس زیادی در حوزه سیستان تنها بخش کوچکی از این فعالیت ها بوده است.
به گفته میرشهرکی؛ این گروه جهادی در ادامه سلسله خدمات خود در حوزه های ورزشی و فرهنگی نیز ورود کرده است که موفق شده ایم با اجرای مسابقات ورزشی متعدد ویژه خواهران و برادران، اجرای جشن ها و مراسمات ملی و مذهبی و اجرای برنامه تحویل سال نو در کنار مزار شهید میرحسینی طی 3 سال متوالی بخشی از نیازهای فرهنگی و مذهبی منطقه را تامین کنیم.
وی گفت: از آنجا که روستاها و مناطق هدف گروه های جهادی بیشتر معطوف به مناطق محروم و کمتر برخوردار است با استفاده از توان خیران، توزیع وعده های غذایی گرم و گوشت قرمز و بسته های حمایتی از دیگر برنامه هایی بوده است که توسط این گروه جهادی انجام شد.
میرشهرکی تاکید کرد: خدمات این گروه جهادی تنها متمرکز به شمال استان نبوده و مدت 3 سال است که تیم های ما در منطقه سوران بلوچستان نیز مستقر شده اند و جنوب سیستان وبلوچستان هم در حد توان و بضاعت این گروه جهادی مورد حمایت قرار می گیرند.
وی گفت: بخشی از خدماتی که در بلوچستان انجام شده شامل ساخت مدرسه 7 کلاسه در روستای ناصرآباد، ساخت سرویس بهداشتی برای مددجویان کمیته امداد، ساخت منازل محروم، ساخت 2 زمین فوتبال و یک زمین والیبال برای مردم مناطق بلوچستان بوده است.
مسئول گروه جهادی شهید محمدزاده افزود: بخشی از برنامه های این گروه در تمامی مناطقی که ورود می کنیم عمومیت دارد که در این قسمت ها نیز مسابقات ورزشی فوتبال، والیبال، پینت بال و... را برای دختران و پسران منطقه اجرا کرده ایم که بسیار نیز مورد استقبال قرار می گیرد.

میرشهرکی بیان کرد: تحصیل و علم آموزی دانش آموزان نیز در کمیته ویژه این گروه جهادی مدنظر بوده است که در همین راستا توزیع لوازم التحریر ایرانی اسلامی و مایحتاج تحصیل دانش آموزان در بخش هایی از منطقه بلوچستان صورت گرفت.
وی به فعالیت چشمگیر و داوطلبانه بانوان در اردوهای جهادی این گروه اشاره کرد و ادامه داد: بانوان عضو این گروه در منطقه سوران نیز مستقر شده اند و مباحث مشاوره تحصیلی، آموزش های خیاطی و زبان را به دانش آموزان می دهند.
وی افزود: در حال حاضر نیز اعضای این گروه جهادی در حال ساخت یک منزل محروم در روستای رحمت آباد هستند که پس از اتمام کار سایر پروژه ها به ترتیب ضرورت مناطق اجرایی می شود.
میرشهرکی به استقبال مردم مناطق نیز اشاره کرد و ادامه داد: از آنجا که مناطق انتخاب شده برای کار جهادی اکثراً دور افتاده و مناطق صعب العبور هستند مردم این روستاها از دیدن گروه های جهادی بسیار خوشحال می شوند و ارتباطات خوبی با اعضاء برگزار می کنند و گاهاً این ارتباطات آن چنان نزدیک و صمیمی می شود که به دیدو بازدیدهای خانوادگی نیز تبدیل شده است.
وی تاکید کرد: استقبال مردم مناطق هدف به قدری خوب بوده است که پس از اجرای کار، بخش اعظمی از پیگیری ها توسط بومیان آنجا صورت می گیرد و اعضای گروه های جهادی نیز کار پشتیبانی و حمایت را بر عهده می گیرند.
وی در پایان ضمن تقدیر از خیران و افرادی که این گروه را در بحث تامین مالی و هزینه ها حمایت می کنند افزود: اکثر گروه های جهادی تنها دارای آورده نیروی انسانی ماهر و متخصص هستند و تامین منابع مالی یکی از دغدغه های جدی آنهاست که اگر مردم و افراد توانمند و دستگاه های اجرایی در این زمینه حمایت بیشتری داشته باشند قطعا برکات آن بیشتر به مردم خواهد رسید.


انتهای پیام/
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۹۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

محمد کرمی  ضمن تشکر از حمایت‌ها و عنایت‌های رهبر معظم انقلاب و پیگیری و دستورات رئیس جمهور و هیات دولت برای رسیدگی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سال گذشته و امسال در بحث سیلاب اقدامات موثری صورت گرفت.

وی افزود: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سیل بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

وی با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها بیان کرد: حجم بارندگی بی سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمان کوتاه بود که با عنایت‌های الهی خداوند متعال کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان مشاهده کردیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم برای کنترل سیلاب را داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون متر مکعب سد پیشین و ۲۱۷ میلیون متر مکعب سد زیردان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته افزود: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون متر مکعب را دارا بود و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون متر مکعب این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ متر مکعب بود کنترل اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی ادامه داد: با توجه به حجم سنگین آب بخش های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چندین برابر پیش بینی می‌شد.

کرمی با اشاره به نبود تلفات جانی در ۴۸ ساعته اول سیل در جنوب سیستان و بلوچستان بیان کرد: تعداد چهار نفر بعد از سیلاب در رودخانه‌ها و هوتک‌ها غرق و جان خودشان را از دست دادند و با توجه به پیش بینی‌ها و پای کار و آماده باش بودن همه دستگاه اجرایی به مردم اطلاع رسانی کامل انجام شده بود تا از این خسارت‌های جانی جلوگیری شود.

تمام دستگاه‌های نظامی و امدادی پای امدادرسانی به سیلزدگان بلوچستان

وی با اشاره به نقش اساسی مردم در کنترل و امدادرسانی در سیلاب ادامه داد: با توجه به حضور مردم، هلال احمر، سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی و سایر نهادها در بحث امدادرسانی و کنترل سیلاب دچار مشکل نشدیم و جای تشکر دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر بازگشایی همه محورها، راه‌ها و جاده‌ها ادامه داد: بیش از ۲۱۰ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر راه فرعی، سه هزار و ۷۵۰ کیلومتر راه روستایی و ۸۵۵ دستگاه پل در این سیل آسیب دیده است.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی و کارهای مطالعاتی انجام و بخشی از قراردادها منعقد شد و کارهای زیرساختی در حال انجام است تا دیگر شاهد این خسارت‌ها نباشیم.

کرمی بیان کرد: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه واحد مسکونی در جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب دچار خسارت شده که با توجه به برآوردها کار ساخت و مرمت آنها در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از چند سال خشکسالی این نعمت الهی جای شکرگذاری دارد و باید سجده شکر به جا آوریم زیرا منابع آبی تامین شده و با وزیر نیرو توافق کردیم از میزان آب ذخیره شده در سدها بخش کشاورزی را توسعه، آبرسانی و آب آشامیدنی این مناطق را تامین کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: کار مطالعاتی برای ساخت ۲ سد کاریانی و کاجو در منطقه قصرقند برنامه‌ریزی شده است که با دستور رئیس جمهور برای کار اجرایی آن اقدام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی