Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی نوشت: در گزارشی دولتی در آمریکا درباره عواقب شدید و ویرانگر تغییرات جوی در این کشور هشدار داده شده و گفته شده است تغییرات جوی میلیاردها دلار به اقتصاد آمریکا ضرر وارد خواهد کرد و در بدترین سناریو تغییرات جوی ممکن است تا اواخر قرن حاضر حدود ده درصد از تولید ناخالص داخلی آمریکا را نابود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار بود نتایج این تحقیق و بررسی دولتی در آمریکا در ماه دسامبر منتشر شود، اما این گزارش در نهایت روز جمعه بیست و سوم نوامبر در حالی توسط دولت ترامپ منتشر شد که بسیاری از شهروندان آمریکا در حال سپری کردن تعطیلات طولانی مدت یا مشغول خرید از مراکز بزرگ فروشگاهی در فصل اعلام حراج های بزرگ هستند و عملا نمی توانند توجه خود را به این مسائل متمرکز کنند.

دیوید استرلینگ، مدیر واحد حمایت‌های فنی در مرکز اطلاعات زیست‌محیطی تاکید کرد این گزارش بدون مداخله عوامل و نیروهای غیرمرتبط تهیه شده است. وی گفت زمین شاهد تغییرات جوی بی‌سابقه‌ای است و میزان گرمای هوا اکنون بیش از حد متوسط است و به سرعت هم در حال افزایش است. فعالیت های انسانی عامل این تغییرات جوی هستند.

گزارش تغییرات جوی و تاثیرات مخرب آن بر آمریکا توسط برنامه تحقیقات جوی جهانی با همکاری سیزده سازمان و آژانس مختلف و با مشارکت هزار نفر از متخصصان و دانشمندان تهیه شده است که نیمی از این کارشناسان هم از مراکز غیردولتی بوده‌اند. این دومین بار است که گزارشی درباره عواقب مخرب تغییرات جوی بر آمریکا منتشر می شود. پیش از این در نوامبر سال دو هزار و هفده هم گزارشی درباره تغییرات جوی و تاثیرات مخرب آن بر آمریکا منتشر شده بود.

در ادامه گزارش سی ان ان آمده است این گزارش هشدارآمیز درباره عواقب تغییرات جوی در آمریکا در حالی منتشر می شود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در طول ریاست جمهوری خود همیشه موضوع تغییرات جوی را یک فریب توصیف کرده است. وی روز چهارشنبه گذشته در پیامی توئیتری نوشت: چه اتفاقی برای موضوع گرم شدن زمین به وقوع پیوسته است که برخی از آمریکایی ها مراسم عید شکرگزاری را در سردترین شرایط آب و هوایی برگزار می کنند.

متخصصان و کارشناسان در گزارش جدید و گزارش های قبلی خود تاکید کرده اند که موضوع تغییرات جوی تنها بر اساس شرایط آب و هوایی یک روز یا یک هفته قابل توضیح نیست بلکه باید تغییرات جوی در یک بازه زمانی طولانی مدت مورد بررسی قرار بگیرند تا عواقب مخرب و ویرانگر آن بر زندگی بشر مشخص شود. انسان امروز و در دوره مدرن در گرم ترین شرایط آب و هوایی زندگی می کند. حتی اگر در بهترین سناریو میزان انتشار گازهای گلخانه ای در جهان به صفر برسد باز هم روند گرم شدن جهان همچنان ادامه خواهد یافت.

تهیه‌کنندگان این گزارش جدید درباره تغییرات جوی و عواقب مخرب آن نوشته‌اند که عواقب مخرب تغییرات جوی در سال های آینده می تواند سالانه میلیاردها دلار ضرر و زیان به بشر وارد کند. برای مثال در کشورهای واقع در جنوب شرق آمریکا گرمای شدید هوا باعث خواهد شد که تا سال دو هزار و صد، فرصت های شغلی بیشماری از بین برود و کارگران بسیاری بیکار بشوند. این تغییرات جوی کشاورزان این منطقه از آمریکا را با مشکلات و موانع بسیار زیادی مواجه خواهد کرد و مقدار و کیفیت محصولات کشاورزی در این مناطق به علت گرمای شدید، خشکسالی و سیلاب های فصلی به شدت کاهش خواهد یافت.

در ادامه گزارش عواقب مخرب تغییرات جوی بر اقتصاد آمریکا گفته شده است که تغییرات شدید جوی باعث خواهد شد میزان تولید محصولات کشاورزی در مناطق غربی آمریکا در مقایسه با میزان تولید کنونی هفتاد و پنج درصد کاهش بیابد. در بخش جنوبی آمریکا هم بیش از بیست و پنج درصد از مزارع سویا بر اثر تغییرات جوی از بین خواهد رفت. گرمای شدید باعث خواهد شد که در طول دوازده سال آینده میزان تولید در آمریکا حدود شصت درصد کاهش بیابد. گرمای شدید تا سال دو هزار و ده حدود یک میلیارد و دویست میلیون دلار به بخش صنعتی آمریکا ضرر وارد خواهد کرد.

همچنین آتش‌سوزی‌های مداوم در مناطق جنگلی آمریکا می تواند به معضلی برای سلامت مردم این کشور تبدیل شود. آلودگی محیط اقیانوس ها باعث خواهد شد که تا پایان قرن حاضر دویست و سی میلیون دلار ضرر به آمریکا وارد شود. در حال حاضر هم آلودگی اقیانوس ها به نابودی هزاران قطعه ماهی و موجودات دریایی دیگر منجر می شود.

در این گزارش هشدارآمیز همچنین گفته شده است که تشدید گرما در آمریکا تعداد بیشتری از شهروندان این کشور را به کام مرگ خواهد فرستاد. منطقه غربی آمریکا که پیش‌بینی می شود بیشترین میزان گرما را تجربه کند تا سال دو هزار و نود سالانه شاهد دویست مرگ و میر ناشی از گرما خواهد بود. شیوع بیماری هایی مانند زیکا، تب دنگی و بیماری های دیگر در مناطق مختلف آمریکا به علت افزایش گرما تشدید خواهد شد. در این گزارش همچنین گفته شده است که تغییرات شدید جوی همه را در معرض خطرات جدی قرار خواهد داد.

افزایش سطح آب دریاها، سیل و توفان‌های قدرتمند در مناطق ساحلی آمریکا هم زیرساخت های این مناطق را که ارزش آنها بیش از یک تریلیون دلار برآورد شده است، با خطر مواجه می کند. تحولات جوی همچنین مراکز تولید و توزیع برق را در آمریکا تهدید می کند و این بدان معنا است که تغییرات جوی ممکن است به افزایش قطعی برق در مناطق مختلف آمریکا منجر شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا اقتصاد جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۰۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با تایید نهایی طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی عملا برای نخستین بار دلالی‌های مخرب بازارهای ارز، طلا، مسکن و خودرو مشمول مالیاتی بازدارنده می‌شوند. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی ، بیان کرد: در جلسات علنی هفته گذشته مجلس ایرادات مالیات بر سوداگری بررسی و انجام شد و طبق روال قانونی طرح برای بررسی و تایید به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

زمان پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مشخص شدوی با تاکید بر اینکه با تایید نهایی این طرح ، عملا برای نخستین بار دلالی‌های مخرب بازارهای ارز، طلا، مسکن و خودرو مشمول مالیاتی بازدارنده می‌شوند، گفت: این قانون بیش از 100 سال است که در بیش از  140 کشور جهان اجرا می‌شود که با تبدیل شدن این طرح به قانون ما نیز آن را در کشور اجرا خواهیم کرد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد:با تبدیل شدن این طرح به قانون و اجرای درست و دقیق آن ، بساط سوداگری و دلال بازی از این بازارها تا حد زیادی جمع می‌شود.

طغیانی با اشاره به انتشار برخی از اخبار در فضای مجازی بیان کرد:طبیعی است که ذی نفعان اصلی با انتشار اخبار ناقص و بدون ذکر معافیتهای گسترده و حذف تورم از عایدی و غیره اذهان عموم مردم را مشوش کنند. لذا لازم است با انتشار اخبار درست به مردم اطلاع رسانی شود.

وی در توضیح اینکه طرح مالیات بر سوداگری چه کسانی را هدف گرفته است؟ گفت: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها 5دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند، بنابراین این‌طور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

نماینده اصفهان در مجلس گفت: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم‌دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است، به‌عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را 85 میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری 42 هزار و 500 نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • مردم چشم انتظار عملیات وعده صادق در عرصه اقتصاد هستند
  • عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی در منطقه و جهان داشت