Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین آلات فرایندی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب اظهار داشت: تبادل اطلاعات و دانش تجهیزات و قطعات صنعت نفت با سازندگان داخلی، راهبرد این شرکت برای توسعه بومی سازی است.

 

مراد کمالی روز جمعه (دوم آذرماه ۱۳۹۷) در نشست تخصصی تشریح و تبیین بومی سازی و ساخت داخل تجهیزات صنعتی و ماشین آلات فرآیندی مناطق نفت خیز جنوب در نمایشگاه نفت و حفاری خوزستان افزود: در این راستا از مدیران خواسته شده است اطلاعات مورد نیاز را در اختیار سازندگان قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: همچنین قرار است سازندگان و کارشناسان شرکت های حاضر در نمایشگاه از کارگاه تعمیرات ماشین آلات فرآیندی این شرکت در اهواز بازدید نموده و از نزدیک با ظرفیت های موجود و قطعات و تجهیزات مورد نیاز این شرکت برای تعمیر ماشین آلات آشنا شوند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی منطق نفخیز جنوب، کمالی با تقدیر از برگزار کنندگان نمایشگاه نفت و حفاری خوزستان گفت: با برگزاری این نمایشگاه باید به نقطه ای برسیم که ارتباط سازندگان با شرکت بیشتر شده و به خوداتکایی و قطع وابستگی به خارج منجر شود.

 

قائم مقام معاونت هماهنگی امور اقتصادی و‌ توسعه منابع استانداری خوزستان نیز در این نشست اظهار داشت: تلاش ما در حوزه معاونت امور اقتصادی استانداری بهره برداری از ظرفیت های موجود با تکیه بر اصل رقابت آزاد به منظور ایجاد فضای شکوفا برای تولید کنندگان و عرضه کنندگان مدیریت دانش است.

 

دکتر یدالله مهرعلیزاده با بیان اینکه مدیریت دانش در بهبود وضعیت اقتصادی موثر است، گفت: امیدواریم برگزاری چنین نشست هایی باعث ایجاد همگرایی در حوزه تولید و عرضه مدیریت دانش گردد.

 

مهندس سعید کوتی مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از دیگر سخنرانان این نشست بود که به تشریح دستاوردهای این شرکت در زمینه بومی سازی قطعات و تجهیزات ماشین آلات فرآیندی از جمله توربین گازی پرداخت.

 

مهندس علیرضا جهانگیری مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب آمادگی این شرکت را برای همکاری بیش از پیش با سازندگان داخلی اعلام کرد.

 

مهندس باقر پورقاسم رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نیز فرآیند تصویب خواهی پروژه های پژوهشی را تشریح و درباره اولویت های پژوهشی این شرکت توضیح داد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت: راه‌های ارتباطی بیش از ۳۵۰ روستا استان که در اثر سیلاب آسیب وارد شده بود با تلاش عوامل راهداری تمامی محورها بازگشایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اسدالله جلال‌، با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به مخاطرات جوی ایجادشده به واسطه سیلاب چند روز گذشته، 60 تیم عملیاتی راهداری و 190 نفر راهدار با 150 دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری سبک و سنگین به صورت شبانه‌روزی برای  عملیات بازگشایی محورهای روستایی به‌کارگیری شدند.  

وی گفت: به راه‌های ارتباطی بیش از 350 روستای استان در اثر سیلاب آسیب وارد شده بود که با تلاش شبانه‌روزی عوامل راهداری تمامی محورهای آسیب‌دیده از سیلاب اخیر بازگشایی شده است. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاد‌ه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: در حال حاضر راهداران مشغول پاکسازی پل‌ها، آبنماها، تخلیه قنوات، ریزش برداری کامل محورهای خاکی و کوهستانی با هدف ایجاد ارتباط ایمن و پایدار برای راه‌های مذکور هستند.  

جلال‌زاده، سامانه گویای 141 را راه ارتباطی بین هم استانی‌ها با مرکز مدیریت راه‌های استان عنوان کرد و  از تعمیر و بازسازی، خرید و تجهیز ماشین آلات راهداری با یک هزار و 320 میلیارد ریال اعتبار خبر داد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاد‌ه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه انجام عملیات راهداری علاوه بر نیروی راهدار باتجربه به ماشین‌آلات راهداری مجهز نیاز دارد، گفت: براین اساس طی سال گذشته این اداره مبلغ یک‌هزار و 320 میلیارد ریال در زمینه تعمیر و بازسازی، خرید تجهیزات ماشین‌آلات راهداری تأمین اعتبار شده است.  

وی افزود: از محل اعتبارات 1402 برنامه‌ ریزی جهت بازسازی 14دستگاه ماشین‌آلات راهداری، همچنین تعمیر و راه‌ندازی سایر ماشین‌آلات با اعتبار 306 میلیارد ریال انجام و خرید انواع ماشین‌آلات راهداری در مرحله أخذ مجوزهای قانونی و برگزاری مناقصه است.

جلال‌زاده به 2 هزار و 88 مورد انجام تعمیرات و سرویس ماشین آلات طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: بدین منظور  45 هزار قطعه انواع لوازم یدکی مورد نیازخرید و تعویض شده‌اند. برای خرید لاستیک، تأمین روغن و سوخت مصرفی و سایر اقلام مصرفی نیز جمعا 192 میلیارد ریال هزینه شده است. تمامی ماشین‌آلات راهداری مجهز به سامانه‌های ردیاب ماهواره‌ای هستند که عملکردشان از قبیل سرعت، موقعیت، مسیر حرکت، پایش و کنترل آن‌ها در طول شبانه روز امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان