Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدرضا نیستانی در برنامه تلویزیونی پرسشگر که با موضوع «چالش‌های تربیت نیروی انسانی در آموزش عالی» روی آنتن شبکه آموزش سیما رفت با بیان اینکه ما به جد کیفیت آموزش را ارزیابی می‌کنیم، گفت: معلمی جدای از محققی است. متاسفانه برخی از ما گمان کردیم هر کس مقاله نوشتن و روش تحقیق بلد است معلمی و مدرسی را نیز بلد است در حالی که معلمی توانمندی شخصیتی و اصولی را می‌خواهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی اعضای هیئت علمی در حوزه آموزشگری فنون تدریس را نمی‌دانند. معلمی در دانشگاه نیازمند آموزش مبتنی بر پرسش‌گری و تفکر انتقادی است. از مشکلات ما این است که برخی اساتید نحوه برقراری ارتباط با دانشجویان را نمی‌دانند. شیوه سخنرانی شیوه فعالی نیست که منجر به تفکر انتقادی بشود. این در حالی است که برخی اساتید ما همین سخنرانی مطلوب را هم بلد نیستند. نیاز به یک نقشه برای توسعه کیفی هیئت علمی داریم.

معاون مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم با اشاره به بیش از ۵۰ هزار عضو هیئت علمی و ارزیابی آنها توسط گروه‌های ارزیابی بیان کرد: علیرغم وجود اساتید برتر اما باز هم دانشجویان ما نگران هستند که برای ورود به بازار کار آماده نمی شوند. ما دانشگاه ها را یک واحد مستقل حرفه ای می دانیم. متاسفانه در فرایند جذب هیئت علمی نگاه به آموزش کمرنگ است و بیشتر مقاله محوری مورد توجه است در حالی که باید به سایر توانمندی های شخصیتی اساتید توجه شود.

نیستانی با اشاره به اینکه هنوز نقشه ای برای توسعه اعضای هیئت علمی طراحی نشده است، اظهار کرد: هنوز نتوانسته ایم تربیت حرفه ای را برای اعضای هیئت علمی انجام دهیم. آموزشگری کمتر مسئله آموزش عالی بوده است. ما به انتخاب مدرسان نمونه ورود کرده ایم اما هنوز امری فراگیر نیست و روح آیین نامه های فعلی آموزشگری نیست.

وی تاکید کرد: باید با تدوین ضوابط و قوانینی آموزشگری را تقویت و به آموزش عالی برگردانیم. اکنون پژوهش مبناست و باید این نگاه را ایجاد کنیم که آموزش هم یکی از بال های فرایند یاددهی و یادگیری است. تغییر این نگاه بدون همراهی مسئولان واحدهای دانشگاهی میسر نمی شود و امیدواریم محقق شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آیین نامه عضو هیئت علمی مشکلات وزارت علوم نظارت و ارزیابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۲۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2هزار نفر رسید
  • نحوه تولید عطر، ادکلن و اسپری خوشبوکننده بدن در یک کارخانه فرانسوی (فیلم)
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • میزان بن کتاب دانشجویان اعلام شد
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • اساس پیشرفت هر کشور توجه به آموزش و پرورش است