Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار بسیج علمی پژوهشی از استان خوزستان، به مناسبت هفته بسیج نشست خبری عبدالله بابااحمدیان، رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان با حضور خبرنگاران در خبرگزاری این استان برگزار شد.

در این نشست رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان اظهار کرد: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در سال1387 سازمانی در سپاه با نام بسیج علمی پژوهشی و فناوری تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم افزایی با اقشار بسیج برای جهاد علمی

وی افزود: هدف از تشکیل سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری جهاد علمی بود زیرا یکی از نکته هایی که در ده سال اخیر رهبری بر آن تاکید داشتند موضوعات علمی و پژوهشی است که در اکثر جلسات با نخبگان آن را بیان کردند.

بابااحمدیان با اشاره به اهداف سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان عنوان کرد: اگر ما بتوانیم یک هم افزایی در اقشار مختلف مردم راه بیاندازیم به بسیج علمی کمک کرده ایم زیرا در دنیایی که ما هستیم دست برتر را کسانی دارند که علم بیشتری دارند و ما نیز در حد توان خودمان در این زمینه تلاش می کنیم.

وی در ادامه رویکردهای سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان را برشمرد و تصریح کرد: ما در بسیج علمی یک رویکرد برون سازمانی داریم که هم افزایی با دیگر اقشار بسیج برای جهاد علمی است و یک رویکرد برون سازمانی داریم که راه اندازی فرهنگ دانش و پژوهش در جامعه است.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان در همین ارتباط توضیح داد: در این راستا امسال 14 پایگاه علمی را در دستور کار خود قرار دادیم که در نقاط مختلف استان راه اندازی شدند و به عنوان مرکزیت پایگاه علمی در حال فعالیت هستند.

وی بهترین راه جذب در بسیج را کار علمی دانست و بیان کرد: در کنار کار اخلاقی کار علمی نیز باید انجام شود. در هر پایگاهی که کار علمی صورت گرفت، حتی در حد کم آنها پایگاه های بهتر و پویاتری بودند.

استفاده از ظرفیت هوانیروز مسجدسلیمان برای ایده پردازان

بابااحمدیان با بیان اینکه نیازی نیست که یک در پایگاه های مقاومت یک کار بزرگی انجام شود، افزود: کار علمی حتی در حد جشنواره و ایده کوچک هم موثر است حتی می توان افراد دارای معدل بالا و رتبه های تک رقمی و دو رقمی کنکور را شناسایی و از این افراد در سطح شهرستان تقدیر شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود برنامه های سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان را اعلام کرد و توضیحاتی در این زمینه ارائه داد.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان با تاکید بر این نکته که کار ما بیشتر نظارتی و هدایتگری است، خاطرنشان کرد: به مناسبت هفته گرامی داشت بسیج از بسیج علمی پژوهشی مسجدسلیمان بازدید می کنیم و تفاهم نامه ای با هوانیروز مسجدسلمیان برای استفاده از ظرفیت آنها منعقد می کنیم.

وی با اشاره به استقبال فرمانده هوانیروز مسجدسلیمان از انعقاد تفاهم نامه عنوان کرد: با اجرای این برنامه می توانیم از ظرفیت خوب هوانیروز برای بهره مندی ایده پردازان هوافضا استفاده کنیم.

بابااحمدیان دیدار با اساتید کارگروه های علمی پژوهشی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان را از دیگر برنامه های هفته بسیج عنوان کرد و گفت: در این برنامه از اساتید ارجمند تجلیل می کنیم.

نسشت تعامل بین مجموعه های نظامی و انتظامی

وی شرکت در مراسم غبارروبی گلزار شهدا همراه با دیگر اقشار مختلف را از دیگر برنامه های سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان به مناسبت هفته بسیج بیان کرد و ادامه داد: این برنامه در روز پنج شنبه یکم آذر ماه در گلزار شهدای اهواز برگزار می شود.

 رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان یادآور شد: همچنین به مناسبت هفته بسیج به دیدار یک خانواده شهید می رویم و آنها تجلیل می کنیم.

وی نشست با نوآوران و مخترعان خوزستان را از دیگر برنامه های سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان اعلام کرد و در همین ارتباط گفت: در این برنامه یک نفر به عنوان نخبه و مخترع برتر انتخاب و به سپاه استان معرفی می شود.

بابااحمدیان شرکت در اجتماع بزرگ بسیجیان استان خوزستان را از دیگر برنامه های سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان در هفته بسیج عنوان کرد.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان جلسه و نسشت تعامل بین مجموعه های نظامی و انتظامی را آخرین برنامه هفته بسیج اعلام کرد و افزود: در این جلسه معاونت ها و مسئولان علمی و پژوهشی نیروی انتظامی، ارتش و مرزبانی حضور دارند.

برگزاری جشنواره جهادگران علم و فناوری

وی خاطرنشان کرد: در این نشست پیرامون موضوعات علمی پژوهشی در نیروهای نظامی و انتظامی بحث و تبادل نظر می شود و برای بهره مندی از این ظرفیت ها برنامه ریزی خواهد شد.

بابااحمدیان با اشاره به برنامه های آینده سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان اظهار کرد: هر ساله جشنواره ای به نام جهادگران علم و فناوری برگزار می شود که در آن از مخترعینی که مقام های بین المللی کسب کردند دعوت می کنیم تا درباره چگونگی موفقیت خود سخنرانی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت های استان خوزستان اشاره کرد و یادآور شد: استان ما در حوزه نفت و حفاری پتاسیل های خوبی دارد که ما هم از ایده ها و اختراعاتی در این زمینه استقبال می کنیم.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان با تاکید بر این نکته که در سازمان اولویت با مخترعان و نوآوران حوزه های نفت و حفاری است، تصریح کرد: متاسفانه این عزیزان برای استفاده از اختراعتشان از سوی مسئولان خیلی مورد بی مهری قرار می گیرند.

اختراع تجهیزات نفت و حفاری

وی عنوان کرد: مخترعان و نوآوران حوزه های نفت و حفاری تجهیزاتی با استانداردهای مورد نیاز اختراع می کنند ولی مسئولان نفت حاضر نیستند این اختراعات را بپذیرند و از آنها استفاده کنند.

بابااحمدیان با اشاره به پیامدهای بی مهری به مخترعان و نوآوران حوزه های نفت و حفاری تاکید کرد: اگر قرار است که هزینه ای برای حمایت از مخترعان داخلی پرداخت نکنیم باید آن را برای خرید تجهیزات خارجی صرف نماییم.

وی عنوان کرد: یک بار این هزینه را پرداخت کنیم و قدرت ریسک خود را بالا ببریم تا مخترعان و نوآوران حوزه های نفت و حفاری اختراعات خود را ارائه دهند پس از آن علاوه بر تامین نیاز داخلی می توانیم به صادرات محصولات نیز دست یابیم.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان از مسئولان وزارت نفت خواست زمینه را برای مخترعان و نوآوران حوزه های نفت و حفاری فراهم سازند تا اختراعات و طرح های خود را ارئه دهند و ناامید نشوند.

     

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۲۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام

ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد و دانشجویان می‌توانند به صورت اینترنتی ثبت‌نام خود را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان به منظور بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های ورزشی، با حضور تمامی دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور در ۳ حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

مسؤولان سازمان امور دانشجویان درباره این المپیاد توضیحاتی ارائه دادند.

هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان هم در رابطه با برگزاری المپیادهای فناورانه گفت: هدف ما این است تا با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی راه اندازی کرده‌ایم؛ اظهار کرد: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ابولفضل دانشور سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان کشور در رابطه با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه گفت: یکی از فعالیت‌های ارزشمندی که در دولت سیزدهم در سازمان امور دانشجویان طراحی شده‌، المپیاد ورزش‌های فناورانه است که آئین نامه و شیوه نامه این المپیاد به دانشگاه‌ها نیز ابلاغ شده است.

وی افزود: ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه از ۲۵ فروردین آغاز شده و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان نیز در رابطه با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه گفت: جامعه دانشگاهی نیازمند تحرک، شادابی و نشاط، پویایی و رقابت سالم دانشجویی است.

وی افزود: یکی از فاخرترین برنامه‌هایی که سازمان امور دانشجویان دارد در رویکرد جدید و در مدیریت جدید طراحی و اجرا شده المپیاد ورزش‌های فناورانه است، این المپیاد سعی می‌کند تا آن فضای المپیادی را وارد جامعه کند.

المپیاد ورزش‌های فناورانه در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

در حوزه ورزش‌های رباتیک شرکت کننده‌ها با تلفیق دانش نظری و فعالیت‌های عملی با یک دیگر به رقابت می‌پردازند و در حین مسابقه با فناوری‌های روز و حل چالش‌های فناورانه آشنا می‌شوند.

در یکی دیگر از رویدادهای مهم این المپیاد دانشجویان با ارتقای روحیه تیمی، طراحی ربات‌های ورزشی را تجربه می‌کنند.

المپیادهای ورزشی رباتیک در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود و دانشجویان علاقمند می‌توانند باتوجه به علاقمندی‌های خود در این رشته‌ها ثبت‌نام کنند.

حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، شرکت کننده‌ها باید با استفاده از تجهیزات الکترونیکی و در فضای مجازی با یکدیگر رقابت می‌کنند، ورزش‌های دیجیتال به صورت فردی و گروهی انجام می‌شود.
جزئیات مسابقه تحلیل بیو مکانیکی

مسابقه در روز اول با عنوان (تحلیل بیو مکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی) است که عمدتاً دانشجویان تربیت بدنی، مهندسی پزشکی، ریاضیات و فیزیک در آن شرکت می‌کنند اما محدودیتی برای دانشجویان دیگر وجود ندارد.
روز دوم مسابقه، بخش آسیب شناسی حرکات ورزشی برگزار خواهد شد که بر اساس آن نمودارهای گیت ورزشکاران و اطلاعات سینماتیک یک فعالیت ورزشی در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد و شرکت کنندگان باید با استفاده از تحلیل بردارها و یا نرم افزارهای مهندسی به تحلیل آسیب ورزشی و میزان آن می‌پردازند.

لازم به ذکر است؛ علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کد خبر 750670

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت