Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@03:02:48 GMT

جهاد دانشگاهی به فناوران تسهیلات کم بهره می دهد

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۵۳۳۰۶

جهاد دانشگاهی به فناوران تسهیلات کم بهره می دهد

اردبیل - ایرنا - مدیر سامانه ‌های نوین فناوری و حمایت از نوآوری جهاد دانشگاهی گفت: فناوران معرفی شده این نهاد از تسهیلات کم بهره بانک کشاورزی بهره‌ مند می شوند.

به گزارش ایرنا ، سمیه قربانی روز شنبه در اردبیل افزود: این تسهیلات بر اساس تفاهم ‌نامه‌ همکاری بین جهاد دانشگاهی کشور و طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه با همکاری و ایجاد ارتباط منسجم بین پژوهشگران، مخترعان و صاحبان ایده باید اکوسیستم فناوری و نوآوری را در استان ‌های کشور پویا کرد، گفت: تسهیلات برای صاحبان ایده و طرح کافی نیست بلکه جذب سرمایه‌ گذار و مشارکت لازم است تا نه تنها در بحث تامین مالی بلکه در حوزه مشاوره و بازار عرضه نیز موثر واقع شود.
او تجاری سازی محصولات فناوران پس از دانش بنیان شدن را حلقه مفقوده در توسعه فعالیت محققان مراکز رشد گیاهان دارویی دانست و افزود: سازمان تجاری سازی ، فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا) جهاد دانشگاهی راه‌ اندازی شد تا در خدمت ایده ‌پردازان باشد.
قربانی همچنین اظهار داشت: جهاد دانشگاهی حمایت‌ های مختلفی را از صاحبان ایده و طرح انجام می ‌دهد که تقویت و تدوین برنامه ‌های تجاری سازی در خصوص نوآوری و شکوفایی از جمله این برنامه ‌هاست.
به گفته او ، مرکز رشد فناوری فرآورده‌ های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل با توجه به اینکه از مراکز نوپای جهاد دانشگاهی ا‌‌‌‌ست توانسته در رقابت با 24 مرکز رشد در کشور با 40‌‌‌‌‌‌‌‌‌ درصد رشد نسبت به سال‌ های گذشته رتبه خوبی را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: حضور مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل در چهارمین نمایشگاه ملی گیاهان دارویی بسیار پر رنگ بود و محصولات ارزشمندی توسط فناوران این مرکز در آن ارائه شد.
سرپرست مرکز رشد فناوری فرآورده‌ های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل هم گفت: در این مرکز با هدف‌ گذاری و برنامه‌ ریزی مناسب امکان شکوفایی ایده‌ های محققان و تجاری‌ سازی تولیدات شرکت ‌های فناور فراهم شده است.
مهران اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه بسته ‌های حمایتی برای پیشبرد اهداف فناوران مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی تدوین و ارائه شده ، اظهار داشت: این مرکز تلاش دارد با هدایت، حمایت و مشاوره فناوران در جهت رفع خلا‌ ها و استفاده از ظرفیت های استان‌ ، اردبیل را به قطب تولید محصولات دارویی کشور تبدیل کند.
وی اظهار داشت: با معرفی واحد‌های فناور جهت اخذ تسهیلات قرض‌ الحسنه کم‌ بهره در قالب صندوق‌ های پژوهانه و بانک‌ ها درصدد هستیم تا واحدهای فناور بدون وقفه فعالیت‌ های خود را پیش ببرند.
6018/ 1257

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي علمي جهاد دانشگاهي اردبيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۳۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان از تولید سالانه بیش از ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با بیان اینکه بیش از 100هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌های لرستان است، گفت: محصولات سبزی و صیفی در این گلخانه‌ها تولید می‌شود.

او با اشاره به تولید بیش از 16هزار تن محصولات گلخانه‌ای به‌صورت سالانه در لرستان، اضافه کرد: محصولات صیفی و جالیزی در این گلخانه‌ها کشت می‌شود.

رشد 2برابری تولید گیاهان دارویی در لرستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اعلام اینکه هشت هکتار از سطح گلخانه‌های این استان به گل شاخه‌بریده شامل انواع رز اختصاص دارد، توضیح داد: گل‌های شاخه‌بریده گل‌ها یا غنچه‌هایی به‌همراه ساقه و برگ است که برای دسته‌گل، سبد گل و یا حلقه‌گل استفاده می‌شود.

کیانی‌فر با بیان اینکه بیش از 16هزار تن گیاهان دارویی به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود، یادآور شد: شش‌هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول است.

او با تأکید به صادرات 90درصد گیاهان دارویی به خارج لرستان، خاطرنشان کرد: بیش از 90درصد مازاد میوه‌های درختی نیز به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات محصولات گلخانه‌ای اطلاع داد: بیش از 50درصد محصولات گلخانه‌ای این استان به خارج از کشور صادر می‌شود.

کیانی‌فر اعلام کرد: بیش از 320هزار تن محصولات باغی شامل میوه‌ها، تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و قارچ به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • از جذب موفق طرح‌های برون‌دانشگاهی تا برپایی راهیان پیشرفت در حوزه فناوری
  • آغازنام نویسی در آزمون استخدام۳۰۰ معلم در بشاگرد و جزایر استان هرمزگان
  • حمایت از طرح ها و برنامه های جهاد دانشگاهی
  • همنشینی فناوری با تیک‌تیک ساعت‌ها
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از خدمات هنری بهزیستی
  • توسعه کشت گیاهان دارویی در جهرم
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیب‌دار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند