Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،دكتر پيرحسين كوليوند در ديدار با نماينده ولي فقيه در استان گزارشي از عملكرد اورژانس كشور در زمان وقوع زلزله كرمانشاه ارائه كرد و گفت: اولين دستگاه آمبولانس از يزد به مناطق زلزله زده وارد شد.

وي افزود: در زمان وقوع زلزله كرمانشاه، ركورد تعداد هفت هزار و ٣٥٠ اعزام مصدوم را به شهرهاي كرمانشاه، تهران، البرز و همدان در مدت زمان كوتاهي به ثبت رسانديم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دكتر كوليوند گفت : براي نخستين در زمان وقوع زلزله كرمانشاه، ذخيره خون و فراورده هاي خوني كافي داشتيم و نيازي به تامين خون از مردم نبود.

رئیس سازمان اورژانس كشور افزود: در اين زلزله، در مدت زمان كمتر از ١٥ ساعت تعداد شش بيمارستان با امكاناتي نظير اتاق عمل جراحي، راديولوژي و ... راه اندازي شد و تعداد هزار و ٩٨٩ عمل جراحي ظرف مدت كمتر از سه روز با كمترين اتلاف منابع توسط سيستم بهداشت و درمان كشور انجام شد.

دكتر كوليوند با اشاره به به اينكه در حال حاضر تعداد ٣٩ پايگاه اورژانس هوايي در كشور فعال است از افزايش اين تعداد پايگاه به ٤٤ و ٥٢ پايگاه اورژانس هوايي در فازهاي بعدي اين اقدام مهم خبر داد.

دكتر كوليوند گفت : در سال ٩٥ تعداد دو هزار و ٤٠٠ دستگاه آمبولانس در كشور فعاليت داشته و در حال حاضر تعداد پنج هزار و ٥٠٠ پايگاه در كشور فعال است.

رئيس اورژانس كشور كه به همراه دكتر ميركتولي معاون پدافند غيرعامل سازمان اورژانس و دكتر سيف مشاور اجرايي سازمان اورژانس كشور به يزد سفر كرده با سرپرست استانداري يزد ( دكتر طالبي) و نماينده مردم شريف يزد و اشكذر در مجلس شوراي اسلامي( موسوي) ديدار كرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: صداوسیما یزد اورژانس آمبولانس بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است

بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با شعار"آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر بهداشت، برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت و رییس بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ضمن تبریک روز معلم گفت: دکتر عین اللهی هفده سال قبل زمانی که مسئولیت معاونت آموزشی وزارت بهداشت را بر عهده داشتند، بنیان گذار این جشنواره کشوری بودند و این مسئله نشان از اهمیت آموزش در وزارت بهداشت دارد.

وی آموزش را رکن اصلی و جدانشدنی دانشگاه ها خواند و افزود: آموزش هویت دانشگاه ها است و اگر حذف شود، دانشگاه معنای خاصی نخواهد داشت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، بر حفظ کیفیت آموزش تاکید کرد و گفت: رکن اصلی آموزش استاد است؛ از این رو وقتی از اساتید به عنوان سرمایه های کشور یاد می کنیم، حرف گزافی نیست. خوشبختانه تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است.

دکتر باقری فرد، ضمن تاکید بر اهمیت یادگیری و یاددهی، "ایجاد انگیزه" در دانشجویان را مهم ترین هدف آموزش عنوان کرد و گفت: اگر به عنوان استاد و معلم، نتوانیم انگیزه را در دانشجویان افزایش دهیم، به نوعی نتوانستیم تاثیرگذار باشیم و کار جدی انجام نداده ایم؛ لذا یکی از اهداف ما در کلاس های درس ایجاد انگیزه است.

وی سپس به اجرای برنامه ها و دستور العمل های مختلف اشاره کرد و تکریم اساتید و حفظ آنها را از جمله اقدامات و برنامه های در دست اجرا دانست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، همچنین بر ضرورت توسعه زیر ساخت های آموزشی تاکید کرد و افزود: بر اساس دستور وزیر بهداشت، امسال توسعه همه جانبه کمی و کیفی زیر ساخت های آموزش باید رخ دهد. ما به هیچ عنوان توسعه کمی را بدون کیفیت نمی پذیریم اگر چه کمیت نیز در جایگاه خود ارزش و اهمیت دارد.

دکتر باقری فرد، سپس به وظایف معلم اشاره کرد و یادآور شد: قطعا به عنوان معلم باید به آموزش های نوین توجه کنیم اما تاکید ما بر آموزش های حضوری است چرا که معتقدیم دانشجو باید حتما در عرصه حضور داشته باشد. تکنولوژی های جدید نیز باید در کنار آموزش حضوری به ما کمک کند.

وی در پایان ضمن قدردانی از مشارکت دانشگاه ها و تلاش های عوامل اجرایی برای برگزاری این جشنواره، گفت: فراموش نکنیم که وظیفه ما به عنوان معلم، شاگرد پروری است و باید فراگیرانی تربیت کنیم که از ما بهتر باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حادثه رانندگی در محور صوفیان _شبستر هفت کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • شکست رکورد ایران توسط ترانه احمدی در مسابقات اسکیت فری استایل
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • ایلکای گوندوعان و تبدیل شدن به بهترین نسخه پاسور خودش / عکس
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • زهر چشمی که ایران از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود