Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@07:46:34 GMT

ضریح شهدای کربلا در قم رونمایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۵۴۷۲۸

ضریح شهدای کربلا در قم رونمایی می‌شود

رئیس هیئت‌امنای ساخت ضریح شهدای کربلا گفت: مراسم رونمایی از ضریح ۷۲ تن شهدای کربلا روز یکشنبه همزمان با زادروز فرخنده رسول گرامی اسلام(ص) و حضرت امام صادق(ع) برگزار و بعد از آن برای نصب به کربلا معلی ارسال می شود. ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علی نظری منفرد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: طرح و نقشه‌ای پنجره و ضریح شهدای کربلا اثر ماندگار دیگری از استاد فرشچیان است، همزمان با روز هفدم ربیع‌الاول و چهارم آذرماه امسال ضریح شهدای کربلا در قم رونمایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تکمیل و پایان ساخت ضریح شهدای کربلا افزود: بعد از ساخت و تکمیل ضریح مطهر امام حسین(ع) با نظر موافق هیئت‌امنا مقدمات ساخت ضریح شهدای کربلا آغازشده و در حال حاضر این کار مقدس تکمیل و نهایی شده است.

رئیس هیئت‌امنای ساخت ضریح شهدای کربلا گفت: برای ساخت این پروژه استاد فرشچیان همانند ضریح امام حسین(ع) طرح و نقشه‌ای هنرمندانه طراحی نموده است، از یک سال بعد از نصب ضریح امام حسین امر ساخت ضریح اصحاب امام حسین(ع) آغازشده بود.

نظری منفرد با اشاره به علت تأخیر و پایان ساخت ضریح شهدای کربلا عنوان کرد: با توجه به توسعه و نازک‌کاری ستون‌های مضجع شریف امام حسین(ع)در ماه‌های اخیر روند کار مقداری با تغییر و دقت نظر مجدد انجام شد، با هماهنگی عتبه حسینی(ع) جزئیات هارمونی و تناسبت پنجره شهدا با مضجع شریف تطبیق داده‌شده است.

رئیس هیئت‌امنای ساخت ضریح شهدای کربلا ادامه داد: پروژه ساخت ضریح شهدای کربلا به پایان رسیده است،پس از رونمایی از پنجره شهدا این کار نفیس به کربلا ارسال‌شده و در غرفه شهدای 72 تن نصب خواهد شد، تمام هزینه‌های ساخت این اثر ماندگار هنری با کمک‌های مردمی تأمین‌شده است.

وی با اشاره به زمان رونمایی از ضریح شهدای کربلا بیان کرد: مراسم رونمایی از ضریح شهدای کربلا روز یکشنبه همزمان با زادروز فرخنده رسول گرامی اسلام(ص) و حضرت امام صادق(ع) از ساعت 19 در محل کارگاه ساخت ضریح مطهر شهدای کربلا برگزار می‌شود.

مرحوم استاد سلیم موذن زاده اردبیلی که حنجره‌اش را وقف امام حسین(ع) کرد+فیلمتلاوت عبدالفتاح طاروطی در حرم امام حسین(ع)حرم امام حسین(ع) در کربلا 4برابر توسعه می‌یابد

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۴۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حجت‌الاسلام فخرزاده نویسنده کتاب «رضای انقلاب» با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: این کتاب به زندگی و شرح حال یکی از دلباختگان فکری امام خمینی (ره)، روحانی فاضل و مردمی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی می‌پردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است. او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محله‌ای آذری‌نشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعد‌ها به مسجد جامع ابوذر (همان مسجدی که ششم تیر سال ۶۰ واقعه بمب گذاری و حادثه‌ای که برای مقام معظم رهبری اتفاق افتاد) تغییر نام داد منصوب و مشغول فعالیت شد. با فعالیت‌های او مسجد ابوذر خیلی زود به پایگاه طرفداران امام و انقلاب تبدیل شد و پس از پیروزی انقلاب نقش مهمی را در انسجام نیرو‌ها و حفظ نشاط سیاسی در جنوب‌غرب تهران و حمایت از نظام در عرصه‌های مختلف بر عهده گرفت.

وی افزود: احساس کردم این که چطور یک روحانی چنین ظرفیتی در منطقه‌ای ایجاد می‌کند می‌تواند الگو برای همه روحانیون باشد که دوست دارند به جامعه خودشان خدمت کنند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ایشان یکی از تربیت یافتگان حضرت امامند، از روحانیونی که در مسیر نهضت با امام پیوند خوردند و با همان روحیه و همان نگاه آمدند وظیفه خودشان را اعلام کردند. این طور می‌خواهم بگویم که جریان نهضت را که نگاه می‌کنید حضرت امام خیلی تشکیلاتی عمل نمی‌کردند که بگویم یک سازماندهی خاصی داشته باشند بلکه آگاه کردن افراد را معیار خودشان قرار داده بودند.
رسید.

نویسنده کتاب «رضای انقلاب» درباره علت انتخاب اسم کتاب هم افزود: ایشان در صحبت هایشان وقتی صحبت کردند آن هدف اصلی شان چی بوده می‌گفتند که من فقط عاشق انقلاب بودم عاشق نهضت امام بودم همه کارهایشان برای رضای انقلاب بود اسم خودشان هم که رضا یک ایهامی ایجاد شده رضای انقلاب به معنای این که آقارضای انقلابند که انقلابیند هم به معنای این که نیت شان این بوده که در مسیر رضایت انقلاب کار‌های خودشان را سامان بدهند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ما خیلی آدم‌های ارزشمندی داریم که این جریان انقلاب تا به این جا رسانده اند و فکر می‌کنم اگر بتوانیم این‌ها را خوب ترسیم کنیم برای جامعه مان، آن وقت آدم‌ها می‌فهمدند که حالا که به این نقطه رسیدیم نقطه حتما پایانی نیست ما نیاز به ایثارگری‌های بیشتری داریم و نیاز داریم که آدم‌هایی پیدا بشوند که بیایند ادامه مسیر را بدهند تا به آن هدف نهایی برسیم.

آیین رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» تازه‌ترین اثر حجت‌الاسلام فخرزاده و انتشارات سوره مهر با حضور اهالی فرهنگ، ادبیات و رسانه و سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگی و ارشاد اسلامی، عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • پایان ۳۹ سال غربت/ تشییع پیکر معلم شهید در ورامین
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس
  • درب طلای حرم امام رضا (ع) آماده شد + جزئیات
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • درب طلای حرم امام رضا (ع) آماده شد
  • درب طلای حرم امام رضا(ع) آماده شد
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • یادواره شهدای عملیات سیدالشهدا