Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@05:15:24 GMT

کی‌روش بعد از زاگالو و یواخیم لو در رتبه سوم

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۵۸۳۵۷

کی‌روش بعد از زاگالو و یواخیم لو در رتبه سوم

به گزارش صداوسیما، در این گزارش که فایل آن در ادامه همین خبر آمده، شرح مختصری از فعالیتهای کارلوس کی روش – سرمربی تیم ملی در دوران مربیگری اش در کشورهای پرتغال، آفریقای جنوبی، امارات و ایران آمده است.

در صفحه ابتدایی این گزارش به تعداد کل بردها و نتایج کسب شده توسط کارلوس کی روش در دوران مربیگری اش اشاره شده که شامل موارد ذیل است:
1- 102 پیروزی در رده تیم های ملی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2- صعود به 4 جام جهانی.

در صفحه دوم این گزارش رزومه ای کوتاه و یک صفحه ای از فعالیتهای کارلوس کی روش آمده است.

 

در صفحه سوم این گزارش در خصوص هفت مربی که تاکنون توانسته اند به این موفقیت در رده ملی دست پیدا کنند اشاره شده است.
1- ماریو زاگالو با 123 برد از 187 مسابقه و کسب میانگین 65.7 درصد برد.
2- یواخیم لو با 108 برد از 169 بازی و کسب میانگین 64.1 درصد برد.
3- کارلوس کی روش با 102 برد از 180 بازی و کسب 56.6 درصد برد.
همچنین میلان ماچالا، کارلوس آلبرتو پرییرا، کلوده لی روی و بورا میلاتونوویچ در رده های چهارم تا هفتم این رده بندی قرار دارند.

 

صفحه چهارم مربوط به گزارش آماری فعالیتهای کارلوس کی روش در تیم های ملی پایه پرتغال است که شامل 104 مسابقه و 64 برد و 26 تساوی و 14 باخت است.

 

صفحه پنجم مربوط به گزارش آماری فعالیتهای کارلوس کی روش در تیم ملی فوتبال پرتغال است. وی با تیم ملی پرتغال توانسته 49 مسابقه انجام دهد که حاصل آن 26 برد، 16 تساوی و 7 باخت است.

 

صفحه ششم مربوط به گزارش آماری فعالیتهای کارلوس کی روش در تیم ملی فوتبال امارت است. سرمربی تیم ملی در کشور امارات 19 مسابقه را مربیگری کرده که در آن 10 برد، 2 مساوی و 7 باخت ثبت شده است.

 

صفحه هفتم مربوط به گزارش آماری فعالیتهای کارلوس کی روش در تیم ملی فوتبال آفریقای جنوبی است. کی روش در آفریقای جنوبی 24 مسابقه را مربیگری کرده که در آن 10 برد، 8 تساوی و 6 باخت مشاهده می شود.


 

صفحه هشتم مربوط به گزارش آماری فعالیتهای کارلوس کی روش در تیم ملی فوتبال ایران است.

 

در این صفحه گزارش آماری مسابقات و نتایج کسب شده توسط کارلوس کی روش به این شرح آمده است:
• تعداد مسابقات: 88
• تعداد برد: 56 و درصد برد 64%
• تعداد تساوی: 21 و درصد مساوی ها 24%
• تعداد باخت: 12 و درصد باختها 12%
• تعداد گل های به ثمر رسیده: 167 گل و میانگین 1.89 گل در هر مسابقه.
• تعداد گل های دریافت شده: 61 گل و میانگین 0.69 گل در هر مسابقه.  وقایع اصلی و مهم در تیم ملی ایران:
• بعد از صعود به جام جهانی 2014 برزیل، تیم ملی ج.ا.ا موفق شد برای اولین بار در تاریخ به صورت پیاپی به جام جهانی 2018 روسیه نیز صعود کند. 
• تیم ملی ج.ا.ا با رکورد 12 بازی بدون شکست و بدون هیچ گل خورده ای (1108 دقیقه) به جام جهانی روسیه صعود کرد.
• تیم ملی فوتبال ایران اولین تیمی بود که بعد از کشور برزیل به جام جهانی 2018 روسیه صعود کرد. 
• طی هفت سال گذشته تیم ملی ایران بطور مداوم در رنکینگ فیفا تیم اول آسیا بوده است. (65 ام جهان در آپریل 2011 و 29 ام جهان در نوامبر 2018).
• در سال 2011 تیم ملی ایران دو بازیکن در لیگ های خارجی داشت؛ در سال 2018 تیم ملی ایران 16 بازیکن که شاغل در باشگاه های خارجی هستند.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۸۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور

ایسنا/فارس معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم گفت: با انتشار گزارش اشپرینگر نیچر، رتبه دانشگاه جهرم در بین دانشگاه‌های ایران با صعود نسبت به سنوات گذشته، به رتبه ۲۳ ارتقا یافته است.

محمد قناعتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این جایگاه دانشگاه جهرم را از نظر پژوهشی بالاتر از ۸۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دیگر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایه سنجه‌های گوناگون ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: بر پایه گزارش اشپرینگر نیچر در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۱۲ مؤسسه ایرانی توانستند در لیست نیچرایندکس قرار گیرند.

قناعتیان بیان کرد: بر پایه این گزارش مقاله‌های منتشر شده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲، ۱۵۰ نشریه برتر نیچر در حوزه‌های شیمی، علوم محیط، زمین‌شناسی، علوم زیست، بهداشت و علوم فیزیکی، شمارش و ارزیابی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این رتبه‌بندی بر پایه بخش محدودی از برون‌دادهای پژوهشی مؤسسه‌ها انجام می‌شود و برای فهم بهتر جایگاه مؤسسه‌ها باید نظام‌های رتبه‌بندی دیگر نیز بررسی شوند.

هیچ یک از مؤسسات ایرانی نتوانسته‌اند در میان موسسه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی آکادمیک نیچرایندکس جای گیرند. نیچر ایندکس به رتبه‌بندی مؤسسه‌های سراسر جهان بر پایه خروجی‌های پژوهشی با کیفیت بالای آن‌ها در سال گذشته می‌پردازد.

نیچر ایندکس با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریات نمایه‌ شده‌اش، رتبه‌های مؤسسات را بر پایه‌ی دو سنجه شمار آثار و میزان مشارکت در پدیدآوری آثار، شدنی می‌کند.

رتبه ملی مؤسسه‌های ایرانی در لیست بر پایه میزان مشارکت گزارش شده است و میزان مشارکت به شمار پدیدآورندگان یک مقاله بستگی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم با رتبه ۶۱ در جایگاه میانی این فهرست قرار دارد. دانشگاه شیراز در فهرست نیچرایندکس ۲۰۲۳ رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضاحت با هزینه بی‌بی‌سی
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • مدافع استون ویلا نمک به زخم چلسی پاشید!
  • 5 گل برتر اینتر مقابل تورینو؛ از روبرتو کارلوس تا ایکاردی / فیلم
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس