Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

محمود حیدری سفیر کشورمان در بوسنی در سخنرانی خود با تبریک روز ملی بوسنی و هرزگوین و تلاقی این مناسبت با میلاد پیامبر (ص) و هفته وحدت و چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی با تاکید بر اهمیت ارتقای فرصت‌های آموزشی برای نسل جوان گفت: بوسنی و هرزگوین برای توسعه و پیشرفت نیازمند نسلی مومن، وطن دوست و تحصیل‌کرده است که کشورشان را دوست داشته باشند و برای آن با تمام توان تلاش کنند و در این راستا کالج فارسی بوسنیایی گلستان در ۱۶ سال گذشته نقش فعالی در آموزش جوانان و نوجوانان بوسنیایی ایفا کرده که بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

صفت سوفتیچ رییس مجلس اقوام بوسنی و هرزگوین که به‌عنوان میهمان ویژه در این مراسم حضور داشت در سخنان خود با یادآوری چالش‌های پیش روی بوسنی از گذشته تاکنون بر اهمیت گرامی‌داشت این روز به‌عنوان روز ملی بوسنی و هرزگوین تاکید کرد.

سوفتیچ افزود: دانش آموزان، معلمان و والدین مجتمع ایرانی فارسی - بوسنیایی می‌توانند به خود افتخار کنند که در خانه واقعی علم دانش به کسب حیات علمی مشغول هستند.

رئیس مجلس اقوام بوسنی با یادآوری کمک‌های جمهوری اسلامی ایران در دروان جنگ بوسنی از برگزاری این مراسم ابراز خشنودی کرده و از برگزار کنندگان آن صمیمانه تشکر کرد. 

عاکف فاضلیچ شهردار ایلیاش نیز در سخنرانی خود با تشکر از برگزاری برنامه روز ملی بوسنی توسط کالج گلستان تاکید کرد که نقش ایران در دفاع از مردم بوسنی و هرزگوین غیرقابل چشم پوشی است و برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب تقویت هرچه بیشتر پیوندهای عاطفی دانش آموزان با تاریخ و هویت خود می‌شود. 

حارث علی حوجیچ مدیر کالج نیز طی سخنانی در این مراسم ضمن خوشامدگویی به مهمانان و دانش آموزان، توضیحات کوتاهی را در خصوص اهداف و پیشینه برگزاری این مسابقات بیان داشت.

در ادامه برنامه، دانش آموزان دبستان و راهنمایی گلستان به اجرای سرود و تئاتر با موضوع روز ملی بوسنی و هرزگوین پرداختند و سپس دانش آموزان در سه بخش زبان انگلیسی، زبان بوسنیایی و ریاضی با یکدیگر به رقابت پرداختند و سه دانش آموز برتر هر رشته، جوایزی را دریافت کردند.

مجتمع آموزشی فارسی بوسنیایی در سال ۱۳۷۶ آغاز به کار کرد و هم اکنون شامل مرکز پیش دبستانی و مهد کودک بهار، مدرسه ابتدایی گلستان و دبیرستان فارسی- بوسنیایی است و بیش از ۴۰۰ تن از دانش آموزان بوسنیایی در این مرکز  مشغول به تحصیل هستند و تاکنون صدها نفر نیز از این مرکز فارغ التحصیل شده‌اند.  در ۱۶ سال گذشته المپیاد علمی مدارس سراسر کشور بوسنی در سه رشته زبان انگلیسی، زبان بوسنیایی و ریاضی توسط مجتمع آموزشی کالج فارسی-بوسنیایی برگزار شده است.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: ایران و بوسنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۹۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • صعود ایران با حضور ۴ گلستانی به فینال والیبال دانش آموزان جهان
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است