Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بلگراد-ايرنا- صفت سوفتيچ رئيس مجلس اقوام بوسني و هرزگوين و محمود حيدريسفير جمهوري اسلامي ايران در مراسمي که همزمان با ايام بزرگداشت روز ملي اين کشور و هفته وحدت در مجتمع آموزشي ايراني فارسي- بوسنيايي برگزار شد بر تقويت همکاري ها دو کشور تاکيد کردند.

به گزارش شامگاه شنبه ايرنا، در اين مراسم مقامات فرهنگي بوسنيايي و ايراني، شهردار شهر ايلياش و مدرسان و دانش آموزان منتخب 14 مدرسه بوسنيايي در مجتمع آموزشي ايراني فارسي- بوسنيايي بوسني و هرزگوين حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حيدري سفير کشورمان در بوسني و هرزگوين نيز در اين مراسم با تبريک روز ملي بوسني و هرزگوين و تلاقي اين مناسبت با ميلاد پيامبر رحمت و هفته وحدت و چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي بر اهميت ارتقاي فرصت هاي آموزشي براي نسل جوان تاکيد کرد.
عاکف فاضليچ شهردار شهر ايلياش بوسني و هرزگوين نيز تاکيد کرد: نقش ايران در دفاع از مردم بوسني و هرزگوين غيرقابل چشم پوشي است و برگزاري چنين برنامه هاي موجب تقويت هرچه بيشتر پيوندهاي عاطفي دانش آموزان با تاريخ و هويت خود مي شود.
مجتمع آموزشي فارسي- بوسنيايي در سال 1376 آغاز به کار کرد و هم اکنون شامل مرکز پيش دبستاني و مهد کودک بهار، مدرسه ابتدايي گلستان و دبيرستان فارسي- بوسنيايي است.
در اين مجتمع آموزشي بيش از 400 دانش آموزان بوسنيايي مشغول به تحصيل هستند و تا کنون صدها نفر نيز از اين مرکز فارغ التحصيل شده اند.
در شانزده سال گذشته المپياد علمي مدارس سراسر کشور بوسني و هرزگوين در سه رشته زبان انگليسي، زبان بوسنيايي و رياضي توسط مجتمع آموزشي کالج فارسي- بوسنيايي برگزار گرديده است.
اروپام**436**شس**1613
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است