Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فیلم آخر عبدالرضا کاهانی بهترین نوع تعلیق است. البته تعلیقی بسیار متفاوت از جنس اینکه مخاطب نمی داند چه می بیند. این اثر بین اینکه فیلم هست یا نیست معلق مانده است. همچنین تعلیق اصلی آنجاست که آیا خانم یایا ارزش ساخته شدن را داشته است یا خیر.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "خانم یایا" آخرین ساخته عبدلرضا کاهانی این روزها در عرصه اکران سینماها کار خود را به نحوی دنبال می‌کند که نقد اکثریت جامعه از جمله منتقدان، اهالی رسانه و همچنین مخاطبان را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از بازیگران صاحب گیشه در این اثر سینمایی اعتراض بسیاری از تماشاگران را به همراه داشته است. کاهانی در تبلیغات اثر یادآور می شود که این اثر کمدی نیست اما این به هیچ عنوان برای مخاطبی که طی سالهای گذشته فرخ نژاد، عطاران و حیایی را به حضور در آثار کمدی می‌شناخته قابل قبول نیست.

فارغ از طعنه آمیز بودن حضور این سه بازیگر در اثری که ادعا می‌کند کمدی نیست باید دید چرا فیلم سینمایی خانم یایا نه تنها بدترین فیلم کاهانی بلکه بدترین فیلم سینمای ایران در سال جاری است. فیلمی که توان مخاطب در تحمل اثری کم کیفیت را با زمانی که در سالن نمایش فیلم طاقت می‌آورد می سنجد.

فیلم سینمایی خانم یایا در اولین گام به شدت از ضعف در فیلمنامه رنج می برد. فیلمنامه خانم یایا به طرز بسیار گیج و گنگی در صدد تزریق مفهومی به نام خانم یایا به داستان دو شخصیت اصلی است اما حتی بعد از یک ساعت از فیلم هنوز هیچ اتفاقی در اثر نمی افتد.

مشخص نیست کاهانی در این فیلم می خواهد به کدام ژانر سینمایی نزدیک شود. دو بازیگر اصلی یعنی فرخ نژاد و عطاران سعی می کنند نوعی از بازی ابزود یا پوچ گرا را به نمایش بگذارند اما تا حدی فیلمنامه شخصیت های ضعیفی از آنها عرضه کرده که همواره در سطح می مانند.

پیشینه شخصیت ها در روال داستان مشخص نمی شود بلکه بازیگران انگار به زور در بخشی از دیالوگ ها از خودشان می‌گویند تا داستان و شخصیت‌هایش واکاوی شود. بعد از این دو شخصیت و اگر تماشاچی هنوز در سالن مانده باشد نوبت به حضور امین حیایی می رسد.

شخصیت امین حیایی کاملاً متناقض از کلیت اثر است. اگر حتی کاهانی به دنبال نوعی از ابهام و تعلیق در داستان خود است، شخصیت حیایی بسیار واقعگرایانه به داستان اضافه می شود. شخصیتی که بازی فوق العاده ای از وی به نمایش نمی گذارد.

ضعف بعدی و بسیار فاحش فیلم خانم یایا در کارگردانی ضعیف، استفاده از دکوپاژهای تکراری و همچنین عدم حفظ راکورد صحنه در بسیار از صحنه ها است. اتفاقی که شاید بتوان در مورد کارگردانان مبتدی از آنها گذشت اما در خصوص کارگردانی که چندمین کار خود را تجربه می کند خیر.

اما باید دید که کاهانی اصلاً به چه دلیل فیلمی این چنین ساخته است. فیلم نا ساختار درستی را پی می گیرد و نه محتوای خاصی دارد. دوربین بسیار مبتدیانه در شهر به چرخش در می آید و انگار این فیلم حاصل یک سفر دسته جمعی به خارج از کشور است.

کاهانی بیش از آنکه بخواهد فیلم بسازد به دنبال خاص جلوه دادن نگاه خود به عنوان کارگردان است. نوعی از نگاه موسوم به دیدگاه هنری که ترجریح می دهد هر کاری را می خواهد انجام دهد. فیلم خانم یایا اما هنری هم نیست زیرا با سویه های اقتصادی در جریان اکران در آمده است.

فیلم آخر عبدالرضا کاهانی بهترین نوع تعلیق است. البته تعلیقی بسیار متفاوت از جنس اینکه مخاطب نمی داند چه می بیند. این اثر بین اینکه فیلم هست یا نیست معلق مانده است. همچنین تعلیق اصلی آنجاست که آیا خانم یایا ارزش ساخته شدن را داشته است یا خیر.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خانم یایا فیلم خانم یایا خانم یایا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم

؛سید تقی موسوی با بیان اینکه هم اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه فرهنگیان قم در حال تحصیل هستند گفت: استان قم سه پردیس تربیت معلم دارد و تنها استان دارای پردیس تخصصی تربیت معلم پرورشی است.

وی افزود: در حال حاضر رشته‌های آموزش ابتدایی، رشته آموزش فارسی، عربی، مشاوره و راهنمایی، رشته آموزش کودکان با نیاز‌های ویژه ورشته الهیات دراین دانشگاه تدریس می‌شود ودانشجویان درفضایی آرام وعلمی هنر معلمی را با به روز‌ترین روش‌ها وفناوری آموزش می‌بینند.
سالانه ۳۰ هزار نفر در این دانشگاه پذیرش می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • نگاهی به رویارویی ذوب‌آهن و استقلال
  • بدترین اتفاق برای پرسپولیس در آستانه بازی حساس با نساجی
  • بدترین اتفاق برای پرسپولیس در آستانه بازی با نساجی
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • بدترین خبر برای بایرن مونیخ در آستانه بازی با رئال مادرید؛ رافائل گریرو مصدوم شد! + عکس
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • پلنگ صورتی عضله‌ای: این شخصیت دیگر خنده دار نیست! (عکس)