Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران پیام‌رسان‌های داخلی در نشستی از عدم حمایت کافی در حوزه سخت‌افزار و عدم اجرای کامل مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی گلایه کردند. ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۱ اقتصادی فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ نشست تحلیلی بررسی چرایی عدم مهاجرت مردم به پیام‌رسان‌های داخلی توسط اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و با حضور حمید فتاحی؛ معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، احسان قاضی‌زاده هاشمی؛ رییس فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی، مهدی داوری؛ مدیرعامل پیام‌رسان بیسفون‌پلاس، محسن غفاری؛ مدیرعامل پیام‌رسان ایتا و ایمان عیسی‌زاده؛ مدیر فنی پیام‌رسان سروش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



***مأمور حمایت از پیام‌رسان‌های ایرانی در وزارت ارتباطات شدم

حمید فتاحی در این نشست گفت: ما در داخل کشور شبکه‌های اجتماعی زیادی داریم که در مجموع 30 تا 40 میلیون کاربر در آنها فعال هستند و تنها بعضی از آنها موفق هستند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره علل عدم اقبال کافی مردم به پیام‌رسان‌های داخلی اظهار کرد: از سال گذشته سند حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی که نتیجه تلاش 18 ماهه دستگاه‌های مختلف کشور بود، در شورای عالی فضای مجازی تصویب و به رهبر معظم انقلاب تقدیم شد و سپس رییس جمهور نیز آن را ابلاغ کرد؛ در سند مذکور ابعاد زیادی آمده و برای همه نهادها و دستگاه‌ها تکالیفی تعیین شده بود که در مرکز ملی فضای مجازی وظایف مشخص و به همه نهادهای مسئول ابلاغ شد؛ از این موارد 5-6 مورد به وزارت ارتباطات مربوط می‌شد و به همین دلیل بنده در این وزارتخانه مأمور به سرانجام رساندن آن شدم.

***دستگاه‌ها به وظایف خود عمل نکردند!

وی ادامه داد: در سند مذکور دستگاه‌های دیگر به وظایف خود آنچنان که باید عمل نکردند که اگر آنها هم به وظایف‌شان عمل می‌کردند، حتما مردم به پیام‌رسان‌های داخلی مهاجرت می‌کردند یا اقبال قابل قبولی انجام می‌شد؛ در حال حاضر هم که تصمیم بر حذف پنج پیام‌رسان از گردونه حمایت شده، حمایت‌ها از سوی وزارت ارتباطات همچنان ادامه پیدا می‌کند و غیر از آن هم اگر هر کمکی نیاز داشته باشند و امکان آن برای ما موجود باشد، دریغ نخواهیم کرد.

او افزود: پیام‌رسان‌های داخلی از زمان اجرای این سند که دی‌ماه سال گذشته بود، رشد 12-10 برابری داشتند که بسیار ارزشمند است؛ همچنین در تمام شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه تا امروز یک تولید دانش جدید صورت گرفته است.

***اقبال کم مردم به پیام‌رسان‌های داخلی ربطی به مسائل فنی ندارد

ایمان عیسی‌زاده در ادامه این نشست ابراز کرد: ما در دوران بعد از فیلترینگ تلگرام 30 سرور داشتیم و 10 میلیون کاربر را پوشش دادیم؛ در روزهای اولیه اختلال‌هایی در سروش مشاهده شد که آن هم به دلیل هجوم گسترده و یکباره مردم به پیام‌رسان ما بود؛ با وجود اینکه 30 سرور برای پشتیبانی از 10 میلیون کاربر بسیار کم است اما ما توانستیم به مرور و با رفع نقایص و ارتقاء توانمندی‌های پیام‌رسان سروش، اختلالات را رفع کنیم و سرویس خوبی به کاربران ارائه دهیم.

وی ادامه داد: متأسفانه ما از نظر سخت‌افزاری امکانات خیلی بیشتری نیاز داریم که باید در این زمینه حمایت‌های بیشتری صورت گیرد؛ وظیفه ما به عنوان پیام‌رسان این است که به فکر ساختار نرم‌افزار و قابلیت‌های پیام‌رسان خود باشیم اما متأسفانه در حال حاضر همه دغدغه و درگیری ما این شده که سخت‌افزارهای ما بتوانند سرویس خوب به کاربر ارائه کنند.

مدیر فنی پیام‌رسان سروش تأکید کرد: اینکه چرا مردم در حد انتظار به پیام‌رسان‌های داخلی اقبال نشان ندادند، ربطی به مسائل فنی ندارد بلکه دلایل اجتماعی دیگری دارد که قبلا بیان شده است؛ یکی از ایرادات اصلی مرکز ملی فضای مجازی، نقش کم‌رنگ وزارت ارتباطات در این مرکز است.

***مسئولان مرکز ملی فضای مجازی حتی از نزدیک در جریان کار ما قرار نگرفتند!

محسن غفاری نیز در این نشست اظهار کرد: یکی از ایرادات اساسی مرکز ملی فضای مجازی این است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان صاحب و مدیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور نقش کافی در این مرکز و در تصمیم‌گیری‌ها نیز مشارکت چندانی ندارد؛ این اشتباه بزرگی است که وزارت ارتباطات در مرکز ملی فضای مجازی در جریان بسیاری از مسائل نباشد.

مدیر پیام‌رسان ایتا درباره تصمیم اخیر مرکز ملی فضای مجازی ابراز کرد: آیتم‌هایی که بر مبنای آن این تصمیم گرفته شد، شفاف نیست و ما از آنها اطلاع نداریم؛ دوستان مرکز ملی حتی نیامدند تا از نزدیک در جریان کار ما قرار گیرند؛ آنها باید به ما اطلاع می‌دادند و ما را در جریان جزئیات و آیتم‌های این تصمیم قرار می‌دادند.

وی خاطر نشان کرد: با این حال ما امیدوار هستیم، این دو پیام‌رسانی که انتخاب شدند، بتوانند در این جنگ رسانه‌ای که دشمن علیه ما راه انداخته، کشور را از ابزارهای خارجی مستقل کنند.

مدیر پیام‌رسان ایتا درباره علل عدم اقبال کافی مردم به پیام‌رسان‌های داخلی گفت: اول باید تأکید کنم که با نصب 33 میلیونی کاربران در دو نرم‌افزار هاتگرام و تلگرام طلایی، مشخص شد که مردم به نظام جمهوری اسلامی اعتماد دارند اما پیام‌رسان‌های داخلی باید تقویت می‌شدند.

او افزود: درست است که حمایت‌های وزارت ارتباطات طبق تکالیف مرکز ملی به صورت کامل انجام شد اما باید حمایت‌های بیشتری در این زمینه انجام شود؛ آنطور که گفته شد، قرار بود هاتگرام و تلگرام طلایی تا جذب هشت میلیون کاربر ادامه فعالیت دهند تا در این مدت پیام‌رسان‌های داخلی بتوانند خود را تقویت کنند اما وقتی فعالیت آنها ادامه پیدا کرد، طبیعی است که مردم احساس نیاز نکنند که به یک ابزار داخلی مراجعه کنند، چرا که تلگرام نیاز آنها را برطرف می‌کند.

***10 درصد از تکالیف سند شورای عالی فضای مجازی عملی شد

مهدی داوری هم با بیان اینکه برای موفقیت پیام‌رسان‌های داخلی باید همه خواستار این مهم باشیم و یک عزم ملی می‌طلبد، اظهار کرد: در حال حاضر من آن را نمی‌بینم؛ این یک واقعیت است که ما به ابزارهای خارجی معتاد هستیم و برای ترک این اعتیاد یک عزم جدی لازم است اما نه تنها چنین عزمی وجود ندارد بلکه به همان حداقل تکالیفی که در سند شورای عالی فضای مجازی آمده بود، عمل نشده و حداکثر 10 درصد از آن موارد عملی شده‌اند.

وی افزود: وزارت ارتباطات تا جایی که توانست کمک کرد اما متأسفانه بقیه دستگاه‌ها به تکالیف خود عمل نکردند و حتی یک قدم هم برنداشتند؛ از سال 91 که ما فعالیت خود را آغاز کردیم، دستگاه‌های مذکور حتی یک بار نیامدند از مجموعه ما بازدید کنند تا در جریان نوع فعالیت ما قرار گیرند و فقط از سروش و گپ بازدید کردند.

***تصمیمات سینوسی مسئولان مردم را بی‌اعتماد می‌کند

احسان قاضی‌زاده هاشمی در ادامه این نشست اظهار کرد: در اسفند سال گذشته و با توجه به مسائلی که در آن زمان پیرامون اهمیت پیام‌رسان‌ها مطرح شد، در یک جلسه چند ساعته غیرعلنی با مسئولان مرکز ملی فضای مجازی که در مجلس داشتیم، گزارش‌های مطرح شده در آن جلسه، نمایندگان را تحت تأثیر قرار داد.

رییس فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به همین دلیل قرار شد در ابتدای سال جدید، کمیسیون ویژه فضای مجازی در مجلس تشکیل شود که بعد تبدیل به یک کمیته ذیل کمیسیون فرهنگی شد.

وی ادامه داد: این کمیته کافی نبود، لذا ما بر آن شدیم تا فراکسیونی با 71 عضو از نمایندگان تشکیل دهیم که همه حوزه‌های مرتبط با فضای مجازی در آن باشند؛ متأسفانه در کشور ما قوانین خاص فضای مجازی بسیار کم است و باید در این زمینه تلاش کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: در یکسال اخیر که بحث پیام‌رسان‌های داخلی مطرح شده است، تصمیمات متناقض زیادی در این زمینه گرفته شده و در مجموع فضای بی‌ثباتی از نظر سیاستگذاری ایجاد کرده‌ایم؛ تصمیمات سینوسی مسئولان، بیش از آنکه به خود پیام‌رسان‌های داخلی لطمه می‌زند، اعتماد مردم را خدشه‌دار می‌کند.

مدیرعامل پیام رسان سروش: فروشندگان مشروب و مواد باید از فیلتر تلگرام ناراحت باشند

انتهای پیام/

R1012190/P1012122/S7,86/CT11 واژه های کاربردی مرتبط تلگرام

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تلگرام تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رضا درویش از امید عالیشاه؛ بازیکن باتجربه نباید این چنین کند!

رضا درویش از کاپیتان تیمش انتقاد کرده است.

طرفداری | رضا درویش در پایان دیدار پرسپولیس و سپاهان که با تساوی بدون گل خاتمه یافت، صحبت کرد.

رضا درویش گفت:

از بازیکنان و همچنین یار دوازدهم (هواداران) تشکر می‌کنم که از دقیقه یک تا 95 سنگ تمام گذاشتند. موقعیت‌های خوبی داشتیم ولی آن چیزی که انتظار داشتیم، محقق نشد. 

وی ادامه داد:

شاید روزی بازیکنان کشورهای عربی را منع می‌کردیم که خودشان را در نیمه دوم و اواخر بازی به مصدوم می‌زدند. حتماً همکاران شما به مردم نشان می‌دهند که بازیکنان حریف از دقیقه 5 بازی بالغ بر 20 بار یا مصدوم شدند یا شبه مصدومیت داشتند و این روند موضوع بازی را کُند می‌کرد. ما هم از موقعیت‌ها استفاده نکردیم. عالیشاه کاپیتان ما نباید آن کار را در حساسیت بازی انجام می‌داد (درگیری با بازیکن حریف و اخراج شدن). هر چند بازیکن حریف بر روی او خطا کرد، اما یک بازیکن باتجربه نباید این کار را می‌کرد. ما در اوج حملات بودیم، اما متاسفانه آن اخراج رقم خورد و قسمت نبود که برنده شویم.

درویش درباره اتفاقات بین دو نیمه و توهین هواداران سپاهان و تغییر جایگاه بانوان تماشاگر گفت:

توهین در همه جای دنیا محکوم است، جالب این جاست که قدرتی دارند که مهمان هستند، اما میزبان را مورد حرف‌های رکیک و سرزنش قرار می‌دهند. حتی مسئولان امنیتی هم که اینجا بودند، دیدند اولین نارنجکی که انداختند، از طرف آن قسمت بود. امیدوارم فضایی ایجاد شود که احترام فراموش نشود و یادمان باشد که فضای ورزش یک فضای با احترام است.

وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شد مسئولان پرسپولیس برای تمدید قرارداد اوسمار منتظر بازی با سپاهان هستند، گفت:

اینها همه شایعه است. از اوسمار برنامه خواستیم و او اجازه خواست که افکارش معطوف به بازی با سپاهان است و بعد از آن برنامه‌اش را ارائه می‌دهد. شما یک آمار بیاورید که از چند باشگاه، مدیر یا مسئول پرسیده‌اید که چرا بازیکنان را تمدید نکرده‌اند؟ الان پنج هفته است که می‌گویند چرا تمدید نمی‌کنید، چه زمانی تمدید می‌کنید و چه کسی را جذب می‌کنید؟

درویش ادامه داد:

همه اینها در فضای مجازی است. بازیکن با ما قرارداد دارد و ما با چند نفر از آنها نیز صحبت کردیم، اما فکر کردیم که بهتر است در یک فضای کم استرس‌تر با آنها صحبت کنیم. به همین دلیل گفتیم که بازی با سپاهان تمام شود و بعد از آن صحبت با بازیکنان را شروع کنیم. این را همه باید بدانند که همه بزرگان فوتبال آمدند و رفتند و پرسپولیس همیشه پرسپولیس بوده است. این نیست که پرسپولیس بخواهد خواهش و تمنا کند. بازیکنان عاشق پرسپولیس هستند و همه این بازیکنان که قراردادشان تمام شد و با آنها صحبت کردیم، اولویتشان پرسپولیس است. برخی دلالان فضایی آلوده درست می‌کنند.

مدیرعامل پرسپولیس درباره تغییر نام این باشگاه به «پرسپولیس شهر یا ملت» گفت:

این هم از آن حرف‌هایی است که جنجال و استرس به هوادار وارد می‌کند. پرسپولیس از روز اول پرسپولیس بوده و تا آخر هم خواهد بود.

وی درباره تخصیص منابع مالی عنوان کرد:

حتماً اولویت واگذاری این دو باشگاه براساس این بود که بدهی‌هایی که از گذشته مانده پرداخت شود. پرداخت‌ها در اولویت مالکان است. ضمن اینکه بانک شهر قبل از اینکه مالک شود، کمک کرده است.

درویش درباره درباره پرداخت نشدن قسط سوم طلب یحیی گل‌محمدی و جریمه پنج میلیادی گفت:

نه، اینها بحث‌های یکسری دلال است که بیرون گود نشسته‌اند و این فضا آلوده را درست کرده‌اند. من با گل‌محمدی صحبت کردم و از او رخصت گرفتم. خودم با او صحبت کردم که با توجه به اینکه برای مجوز حرفه‌ای مجبوریم بدهی‌ها را بدهیم، پولش را با تاخیر پرداخت کنیم و مشکلی هم نبود.

وی درباره عملکرد اوسمار در دیدارهای مهم مثل استقلال، سپاهان و آلومینیوم گفت:

این را از کارشناسان بپرسید که مالکیت و موقعیت گل در این بازی‌ها را بیشتر در اختیار تیم ما بود.

از دست ندهید ????????????????????????

تونی کروس: پاس گلم جلوی بایرن خیلی خاص نبود شاهکار کارلتو؛ بازهم شکست‌ناپذیری مقابل بایرن بزرگترین بازیکنان ناکام تاریخ لیگ قهرمانان یحیی شکایت کند 5 میلیارد تومان جریمه می‌گیرد

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • انتقاد رضا درویش از امید عالیشاه؛ بازیکن باتجربه نباید این چنین کند!
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!