Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبق اصلاحات انجام شده تمامی پرداخت‌های مربوط به دوره‌های فرصت مطالعاتی، کنگره‌های خارج از کشور، سفرهای برنامه‌ریزی‌ شده و بورس‌های تکمیلی دانشجویان از پرداخت دلاری به ریالی تغییر کرد.

این مصوبه در جلسه ۱۵ آبان ماه هیأت‌رئیسه دانشگاه به دنبال نوسانات قیمت ارز و مسائل پیش روی اعضای هیئت علمی و غیرهیئت علمی در این باره به تصویب رسید و از اول مهرماه ۹۷ لازم‌الاجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متقاضیان کنگره‌های خارج از کشور طبق روال سابق با تکمیل فرم‌های مربوطه و دریافت کمک‌هزینه امکان شرکت در این برنامه‌ها را خواهند داشت و درخواست شرکت‌کنندگان در سایر دوره‌ها نیز چون قبل در شورای بورس دانشگاه مطرح و تصمیم نهایی اخذ خواهد شد.

دستورالعمل های استفاده از دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه، سفرهای برنامه ریزی شده داخل و خارج کشور اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه ، دستورالعمل حمایت از گذراندن بخشی از دوران تحصیل در خارج کشور برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دستیاران و دستورالعمل نحوه پرداخت کمک هزینه شرکت و ارائه مقاله اعضای هیئت علمی، غیر هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه در همایش های خارج از کشور ابلاغ شده است.

بر اساس ماده یک دستورالعمل نحوه پرداخت کمک هزینه شرکت و ارائه مقاله اعضای هیئت علمی، غیر هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه در همایش های خارج از کشور، کمک هزینه سفر برای ارائه پوستر یا سخنرانی در همایش ها برای کشورهای همسایه، حوزه خلیج فارس ۳۰ میلیون ریال و مابقی کشورها ۵۰ میلیون ریال است.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه تهران علوم پزشکی خارج ریال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه تهران علوم پزشکی خارج ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور

سید علی حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر به جزییات مدل حمایتی سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه از فناوران و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه و پلتفرم کانکت پلاس اشاره کرد و گفت: هدف از کانکت پلاس طراحی سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است‌ و برنامه و تسهیلاتی برای نخبگانی که به کشور باز می‌گردند، در نظر گرفته شده است. براساس این پروژه نخبگان و فارغ التحصیلانی که قبلا در خارج از کشور شرکت تاسیس و یا محصولی تولید کردند و می خواهند مشابه آن را در ایران تولید و یا شرکت دانش بنیان در ایران تاسیس کنند، مورد حمایت اولیه و فناورانه ما قرار خواهند گرفت.

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی با اشاره به اینکه با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت ۵۰۰ میلیون تومانی بلاعوض به افرادی که به دنبال تاسیس شرکت دانش بنیان هستند، اعطا می شود، گفت: همچنین یک سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک های علم و فناوری پردیس، دانشگاه شریف، تهران، اصفهان، شیراز و ... در اختیار این افراد قرار داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی ۲ ماه و نیم ۳۸۰ پروپوزال به دست ما رسید، گفت: از این تعداد ۱۰۰ پروپوزال به شرکت دانش بنیان تبدیل شد و باقی طرح ها در حال داوری و ارزیابی است. همچنین ما پروژه های این افراد را به سرمایه گذاران معرفی خواهیم کرد چرا که بعضا برخی از طرح ها به حمایت بالای چند میلیارد تومان نیاز دارند و از آنجا که این پروژه ها پیش از آن اجرایی شده، ریسک سرمایه گذاری شان کمتر است.

حسینی دومین حمایت در قالب پروژه کانکت پلاس را حمایت از محققان پسادکتری عنوان کرد و گفت: در همین راستا از ۱۷۰۰ محقق پست داک در سال ۱۴۰۲ حمایت کردیم. فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بازگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم و اگر پروپوزال فرد تایید شود، در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود ۳۰۰ میلیون تومانی، به مدت یکسال بیمه خواهد شد.

کد خبر 6079034 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه تهران درگذشت
  • ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • اجتماع دانشگاهیان علوم پزشکی شهرکرد در حمایت از پاسخ کوبنده سپاه علیه اسرائبل
  • تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار تعمیراتی دانشگاه در ۳۰ ماه
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • دکتر طهرانچی: ساخت مسکن در ۹۵۷ هکتار از زمین‌های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
  • مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم «امریه سربازی» جذب می‌کند
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور