Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز ۳۱ سالگرد شهادت شهید علی چیت سازیان است فرمانده‌ای که با تاسی به همرز شهیدش شهید مصیب مجیدی اشک را راهکار شهادت قرار داد و با عبور از سیم خاردارهای نفسش، برای همیشه تاریخ جاودانه شد. ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، امروز 4 آذر ماه 31 سالگرد شهادت فرمانده دلاور واحد اطلاعات عملیات لشکر 32 انصارالحسین(ع) همدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردی که اگر قرار به شناختنش باشد باید ساعت ها که نه، روزها همنشین و هم صحبت کسانی شوی که نوجوانی خود را به جوانی این مومن انقلابی گره زدند و در محضر این بزرگ مرد رسم جوانمردی، ایثار و شهادت را مشق کردند. 

علی چیت سازیان را نه در کلام فرماندهان، بلکه باید در روایت‌های صادقانه و عامیانه بچه‌های واحد اطلاعات عملیات لشگر 32 انصارالحسین(ع) جست و جو  کرد. آن زمان که "شهید علی خوش لفظ" در کتاب "وقتی مهتاب گم شد" خصلت‌های فرمانده جوان و پر شور خود را روایت می‌کند یا آن هنگام که "غلام حسین رفیعی" در کتاب "فقط غلام حسین باش" جوانمردی  این فرمانده جوان را در سپهر ایثار و شهادت نقش می‌زند و یا آن هنگام که فرزندان و یا به قول فعالان واحد اطلاعات عملیات لشگر 32 انصارالحسین(ع) "بچه‌های علی آقا "در کتاب "دلیر" جرعه جرعه، دیگران را با ویژگی‌های فرمانده دلاور خود آشنا می‌کنند و اجازه می‌دهند دیگران هم احساس کنند "علی آقا" فرمانده، رفیق و همسنگر آنها نیز بوده است.

"گلستان یازدهم" روایتگر عاشقانه‌های شورانگیز

به گزارش تسنیم،سردار علی چیت سازیان فرمانده دلاور واحد اطلاعات عملیات لشگر 32 انصارالحسین(ع) همزمان با میلاد حضرت امیرالمومنین علی(ع) در 13 رجب سال 1343 دیده به جهان گشود.

وی که بی‌باکی، تیزهوشی، مهربانی و ذکاوت از جمله ویژگی‌های ممتازش به شمار می‌آید، توانست در 18 سالگی مربی و استاد آموزش‌های نظامی مانند تاکتیک رزمی، اسلحه شناسی، اطلاعات و عملیات شود.

این سردار سرافراز در ابتدای جوانی به دلیل لیاقت و شایستگی‌هایی که داشت توانست در 19 سالگی به تشخیص قافله سالار شهدای مدافع حرم سرلشکرپاسدار شهید حاج حسین همدانی، فرماندهی واحد اطلاعات عملیات لشگر 32 انصارالحسین(ع) را برعهده گیرد.

سردار شهید علی چیت سازیان سرانجام در 4 آذرماه سال 1366 در حین انجام ماموریت به آرزوی دیرین خود رسید، ردای سرخ شهادت را برتن کرد و به دوستان و همرزمان شهیدش پیوست.

جمله مشهور "کسی می تواند از سیم های خاردار دشمن عبور کند که از سیم‌های خاردار نفس خود گذشته باشد"، عبارت مشهور سردار شهید علی چیت سازیان است که با وجود گذشت سال‌ها از شهادتش، هنوز ورد زبان مردم همدان، به ویژه جوانان دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان است، جمله‌ای که حتی رهبر معظم انقلاب نیز پس از مطالعه کتاب تحسین شده " گلستان یازدهم" خاطرات "زهرا پناهی روا همسر شهید علی چیت‌سازیان"، تحت تاثیر آن قرار گرفته و چندین بار در محافل رسمی از این شهید یاد کرده  و این جمله را بیان کردند.

 خوانندگان محترم می‌توانند برای آشنایی بیشتر با شخصیت ممتاز و تحسین برانگیز فرمانده دلاور واحد اطلاعات عملیات لشکر 32 انصارالحسین(ع) سردار شهید علی چیت سازیان، کتاب "دلیل"  به قلم نویسنده خوش نام و پرآوازه همدانی "حمید حسام" و "کتاب گلستان یازدهم" خاطرات "زهرا پناهی روا" به قلم "بهناز ضرابی زاده" از ستارگان بخت و اقبال همدان را مطالعه کنند.

فرماندهی معظم کل قوا درباره "کتاب گلستان یازدهم" متنی بدین شرح را تقریظ کردند:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

این روایتی شورانگیز است از زندگی سراسر جهاد و اخلاصِ مردی که در عنفوان جوانی به مقام مردان الهی بزرگ نائل آمد، و هم در زمین و هم در ملأ اعلیٰ به عزّت رسید .. هنیئاً له.

راوی -شریک زندگی کوتاه او- نیز صدق و صفا و اخلاص را در روایت معصومانه‌ی خود بروشنی نشان داده است.

در این میان، قلم هنرمند و نگارش آکنده از ذوق و لطف نویسنده است که به این همه، جان داده است. آفرین بر هر دو بانو؛ راوی و نویسنده‌ی کتاب."

انتهای پیام/ن

R41405/P1361/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه استان همدان با توجه به ظرفیت‌های ادبی، گهواره ادبیات کودک و نوجوان ایران به حساب می‌آید، گفت: دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه رسید.

عاطفه زارعی گفت: هیئت داوران این جشنواره از استادان برجسته ادبیات کودکان و نوجوان، مانند مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب تشکیل شده که از افتخارات ایران اسلامی به حساب می‌آیند.

او گفت: مراسماختتامیه این جشنواره روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن ابن‌سینا همدان واقع در بلوار مفتح با حضور برگزیدگان، علاقمندان و چهره‌های شاخص ادبی برگزار می‌شود. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز دو کارگاه آموزشی شعر و داستان در محل کتابخانه مرکزی همدان برگزار می‌شود، گفت: کارگاه آموزشی شعر با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی و کارگاه آموزشی داستان با حضور محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • چرا گزارش «بی بی سی» فاقد اعتبار است؟
  • عملیات جدید گروهان های قدس/ شهادت دو فلسطینی دیگر در غزه
  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • دلنوشته فرمانده اسبق سپاه امیرالمومنین (ع) همزمان با تفحص پیکر شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده»
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • توزیع ۴۰۰۰ جلد کتاب برای پویش «قهرمان شهید شهر من» در استان تهران
  • تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه+ تصویر