Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@12:16:38 GMT

مدارک ظریف برای دستگاه قضایی

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۶۷۱۰۷

مدارک ظریف برای دستگاه قضایی

پس از آنکه دادستان کل کشور از وزیرخارجه خواستار ارایه مدرک شد، وی در ۱۲ صفحه به قوه قضائیه پاسخ داد.

    به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان، سخنگوی وزارت امور خارجه شب گذشته در خبری از ارایه مدارک به قوه قضائیه از سوی وزیر امور خارجه گفت.     «بهرام قاسمی» اظهار داشت: به رغم آنکه نامه دادستان محترم کل کشور خطاب به وزیر محترم امور خارجه پيرامون موضوع پولشویی به تاریخ ۲۳ آبان ۹۷  نگارش شده بود ، ولي  این نامه در روز ۲۹ آبان به وزارت امور خارجه واصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود و عليرغم حضور جناب آقای دکتر ظریف در ماموریت خارج از کشور، پاسخ  دادستان كل كشور  در ۱۲ صفحه بلافاصله پس از بازگشت  وزير امور خارجه از سفر و در مهلت تعیین شده شنبه سوم آذر ماه تهیه و ارسال شد.     این خبر در حالی منتشر شده که پیش از سفر وزیر خارجه به ایتالیا یکی از رسانه ها به نقل از یک مقام قضایی خبر از ارسال نامه از سوی این دستگاه به وزارت خارجه راجع به ارایه مدرک در مورد پولشویی که ظریف از آن گفته بود خبر داد که سخنگوی وزارت خارجه این خبر را تکذیب کرد.     پیش از آن نیز یک نماینده مجلس هم در توئیتی از نامه حجتالاسلام اژه ای به ظریف در همین رابطه خبر داده بود که قاسمی آن توئیت را نیز تکذیب کرده بود.     یادآور می شود، «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه کشورمان چندی پیش در گفت و گویی از وجود پولشویی در اقتصاد کشور گفته بود و یکی از دلایل مخالفت عده ای از خروج ایران از لیست سیاه FATF را تکیه بر پولشویی دانسته بود که این اظهارات وزیر خارجه با واکنش تند برخی از سیاسیون از جناح خاص شد و تعدادی از نمایندگان مجلس وابسته به همان طیف سیاسی برای استیضاح ظریف تلاش خود را آغاز کردند./

پایان پیام/281

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشهد هفته وحدت حسن روحانی سنندج ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ارومیه شیراز شبستان یزد آذربایجان غربی مقام معظم رهبری پولشویی محمد جواد ظریف قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۷۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد

علی صالحی دادستان تهران درباره پرونده کثیرالشاکی موسوم به گروه (ش) اظهار داشت: متهمان این پرونده با مانور‌های متقلبانه اقدام به دریافت وجوه بدون مجوز در قبال پیش فروش خودرو کرده‌اند و با توجه به عدم ایفای تعهدات، ضمن ارتکاب اخلال ۶ هزار میلیارد ریالی در نظام اقتصادی کشور، مبالغ هنگفتی تحصیل مال نامشروع، پولشویی و ایراد خسارت به مالباختگان مرتکب شده‌اند.

دادستان تهران افزود: این پرونده هزار و ۲۹۴ شاکی و ۴۳ متهم دارد و متهمان اصلی که ۱۶ نفر هستند با عناوین اتهامی مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق دریافت وجوه بدون مجوز قانونی (در مجموع به مبلغ ۶۰۳۷ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال)، مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای و پولشویی تحت پیگرد قرار گرفته اند.

وی تصریح کرد: برای ۲۳ نفر از متهمان پرونده که به عنوان واسطه در جذب مشتری نقش داشته و پورسانت دریافت می‌کردند؛ به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع درخواست مجازات شده است، ضمن اینکه دو نفر از متهمان به اتهام پولشویی و دو نفر دیگر به اتهام اختفا و تصاحب صوری اموال متهمان در مرحله تحقیقات قضایی، تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

دادستان تهران با تأکید بر اهتمام دستگاه قضایی نسبت به رسیدگی به جرایم عمده و کلان اخلال گران در نظام اقتصادی کشور، گفت: متهمان این پرونده پس از دریافت وجوه کلان از طریق مانور‌های متقلبانه، گرچه ابتدا حدود ۲ هزار خودرو به مشتریان تحویل داده بودند، اما از اجرای تعهدات خود نسبت به ۲ هزار و ۷۵۴ خودروی باقی مانده سر باز می‌زنند که این موضوع موجب طرح شکایت از سوی مالباختگان و تشکیل پرونده کثیرالشاکی در مرجع قضایی می‌شود و بلافاصله تحقیقات قضایی آغاز و پرونده با ۱۲۹۴ شاکی و ۴۳ متهم با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود.

دادستان تهران خاطرنشان کرد: مراجع نظارتی به منظور پیشگیری از عملکرد اخلال گران اقتصادی و تسریع در توقف اقدامات مجرمانه، مکلفند راجع به گزارش‌های کمیته مبارزه با پولشویی در مورد معاملات مشکوک، اقدامات به موقع و مؤثر انجام دهند، ضمن اینکه شهروندان هم باید قبل از افتادن به دام کلاهبرداران، در زمینه قانونی بودن فعالیت‌های شرکت‌های پیش فروش خودرو، تحقیق و بررسی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • دیدار امیرعبداللهیان با نخست وزیر بورکینافاسو
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • جدیدترین اظهارنظر وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه