Web Analytics Made Easy - Statcounter

باران یک نعمت الهی است که می‌توان طراوت را در دل مردم ایجاد کند اما با آمدن باران در بندرماهشهر این شهرستان به زیر آب رفته و برق آن قطع می‌شود به طوری که بسیاری از معابر شهری پر از آب شده و برق تعداد قابل توجهی از محله‌ها رفته و یادچار نوسان می‌شود. ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرماهشهر، باران یک نعمت و رحمت الهی بوده که می‌توان طراوت و سرزندگی را در دل مردم ایجاد کند اما با آمدن باران در بندرماهشهر این شهرستان به زیر آب رفته و برق آن قطع شده به طوری که بسیاری از معابر شهری  پر از آب شده و برق تعداد قابل توجهی از محله‌های آن رفته و یا دچار نوسان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن بیرانوند فرماندار بندرماهشهر  در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم گفته بود که بندرماهشهر کمترین میزان خاموشی و آبگرفتگی معابر را نسبت به سایر شهرستان‌های استان خوزستان داشته و مدیریت بحران این شهرستان با قرض گرفتن پمپ‌هایی از صنایع و اداره بندر مشکل آبگرفتگی را در اسرع وقت حل می‌کند.

 حجت‌الاسلام غبیشاوی امام جمعه بندرماهشهر نیز در خطبه های نماز جمعه این هفته در مورد آبگرفتگی معابر و خیابان‌ها اظهار داشت: تمامی مسئولین دست به دست هم داده و نگذارند بارش باران که رحمت الهی است به مایه نکبت برای برخی شهروندان تبدیل شود. متاسفانه به هنگام باران آب فاضلاب وارد برخی از خانه‌ها می‌شود که بسیار متاثر کننده است.

اما یکی از شهروندان ساکن فاز 7 بندرماهشهرصبح امروز و پس از بارندگی شب گذشته در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: فاز 7 بندرماهشهر یک منطقه نوساز بوده که باید تمامی زیرساخت‌ها و زیرسازی‌های مناسب را داشته باشد اما این محله حتی از بافت قدیمی بندرماهشهر بدتر بوده به طوری که تمامی ورودی‌ها و کوچه‌های این منطقه وسیع به زیر آب رفته است.

یکی دیگر از شهروندان ساکن کویتی‌های بندرماهشهر نیز گفت: پس از بارش باران نه تنها کوچه و محله‌ ما به زیر آب رفته بلکه آب به داخل منازل  ما نفوذ کرده و به بسیاری از اساسیه و وسایل منزل ما خسارت وارد کرده است.

خوزستان| آماده باش نیروهای خدماتی و امدادی در بندر ماهشهروضعیت منطقه کوی علوی اهواز در پی بارش باران+ تصویرآبگرفتگی معابر شهری اهواز در پی بارش باران + فیلم

مجاهد نظارات در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این مورد اظهار داشت: شدت بارندگی در بندرماهشهر در روزهای اخیر بیش از 80 میلیمتر بوده که این میزان در شهرهای بزرگ کشور نیز باعث  آبگرفتگی می‌شود؛ مجموعه شهرداری چندماه پیش از آغاز بارندگی کانال‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی را لایه‌روبی کرده و در بعضی مناطق لوله‌گزاری انجام داده که این اقدامات جوابگو این میزبان بارندگی نبوده است.

وی افزود: تدابیر جدیدی در خصوص جمع‌آوری  آب‌های سطحی اتخاذ شده که یکی از این تدابیر احداث کانال بزرگ جمع‌آوری آب‌های سطحی بوده که مرحله ساخت آن آغاز شده و هم‌ اکنون روبروی بیمارستان حاجیه نرگس معرفی در حال پیشروی است.

شهردار بندرماهشهر بیان کرد: برای بودجه سال 98 مبلغ بسیار خوبی برای جمع‌آوری آب‌ها سطحی پیشنهاد داده شده که امیدواریم شورا آن را تصویب کند همچنین از مرکز استان پیگیر دریافت بودجه برای احداث کانال‌هایی در سطح بندرماهشهر و شهرک‌های اطراف بوده تا معضل آبگرفتگی کاملا ریشه‌کن شود.

علاوه بر آب گرفتگی خاموشی و نوسات برقی از دیگر مشکلات اساسی مردم بوده به طوری که یکی از ساکنان فاز 3 بندرماهشهر در این خصوص گفت: با آغاز باران و نزول این رحمت الهی در شب گذشته برق  محله‌  قطع شده و تا چندین ساعت وصل نشده است؛ برق از حیاتی‌ترین نیازات مردم در یک شهرستان صنعتی بوده که در صورتی که نباشد زندگی مردم را مختل می‌کند.

وی عنوان کرد: زحمات کارکنان اداره برق قابل انکار نیست اما عوامل و مدیریت این اداره باید پیش از آغاز فصل بارندکی به فکر مشکل قطعی برق بوده و آن را برطرف می‌کردند.

یکی دیگر از شهروندان ساکن فاز 1 بندرماهشهر در خصوص نوسات برقی بیان کرد: از شب گذشته تا کنون برق محله ما دچار نوسانات شدید شده به طوری که ولتاژ برق به 275 رسیده است و این امر باعث خسارت به وسایل برقی منازل شده و اداره برق تاکنون به این موضوع رسیدگی نکرده است.

متاسفانه رئیس اداره برق بندرماهشهر پس از تماس‌های مکرر خبرنگار تسنیم حاضر به مصاحبه و ارائه توضیحاتی در خصوص خاموشی و نوسانات برقی سطح شهرستان بندرماهشهر نبوده است.

به گزارش تسنیم ستاد بحران بندرماهشهر باید به جای تعطیلی مکرر مدارس به فکر راه‌های اساسی برای برطرف کردن مشکلات در هنگام بارندگی و پس از آن بوده و به تعطیلی مدارس و مکان‌های آموزشی کفایت نکند.

گزارش از قادر هادی‌نیا

انتهای پیام/ح

R41468/P1357/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۷۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان

مهرداد حسن‌زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به صدور هشدار نارنجی جوی در هرمزگان، اظهار داشت: بر اثر بارندگی‌های شب گذشته ۴ روستا در جاسک تخلیه و در سه اردوگاه اسکان اضطراری داده شدند.

وی تعداد خانوار این روستاها را ۱۸۰ خانوار دانست و افزود: ۱۰۰ دستگاه چادر و به اندازه نیاز اقلام زیستی و خوراکی توسط جمعیت هلال‌احمر استان بین این افراد توزیع شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، تصریح‌کرد: در جزیره قشم با توجه به حجم بالای بارندگی که وجود داشت ۸۰ خانوار از مسافرین نیز در اماکن ورزشی جزیره اسکان اضطراری داده شدند.

حسن‌زاده ادامه داد: در حال حاضر برق ۱۶ روستا در استان هرمزگان قطع است و بخش عمده قطعی‌ها حاصل سقوط تیرهای برق است؛ البته این آمارها متغیر است و تلاش‌ها برای تعویض تیرهای برق در حال انجام است.

وی اظهار داشت: تا این لحظه آسیب دیدگی ۱۹۱ تیر برق فشار متوسط گزارش شده که از این بین ۱۴۱ تیر برق تعویض شده و مابقی تیرها نیز در حال تعویض هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، بیان کرد: از ۶۱ مورد سقوط تیرهای برق فشار ضعیف نیز ۴۱ مورد تعویض صورت گرفته و ۱۵۸ مورد نیز اصلاح پاره شدن کابل‌ها و سیم‌های برق انجام شده است.

حسن‌زاده با اشاره به تعویض ۱۲ ترانس برق، عنوان‌کرد: از ابتدای بارش‌ها ۱۰ هزار و ۳۰۰ مشترک اتصالشان را به شبکه برق از دست داده‌اند که این آمار تاکنون به ۱۲۰۰ مشترک رسیده است و برق اکثر مشترکین وصل شده است.

وی بیان‌کرد: در حوزه آب نیز بالغ بر ۲۰ روستا آب شرب‌شان قطع شده است و عمده این قطعی‌ها به دلیل از بین رفتن محور روستایی و لوله‌های در مسیر یا قطع شدن برق منطقه متأثر است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، خاطرنشان‌کرد: در حال حاضر همه محورهای مواصلاتی استان باز است و تردد انجام می‌شود.

کد خبر 6081465

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • تداوم بارندگی و آبگرفتگی معابر زاهدان برای سومین روز
  • سیلاب و آبگرفتگی معابر در زاهدان
  • فیلمی از بارش باران در بهاباد و آبگرفتگی معابر
  • بارش باران در بهاباد و آبگرفتگی معابر
  • قطعی آب ۲۰ روستا و قطع برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • بارش باران و آبگرفتگی در معابر جاسک + فیلم
  • آبگرفتگی معابر شهرهای زاهدان و خاش