Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-01@23:40:24 GMT

اسباب بازی هایی که آدم می کشند! + عکس

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۶۸۸۶۰

اسباب بازی هایی که آدم می کشند! + عکس

صراط:  روبات ها می توانند آینده جهان را تغییر دهند. این نظریه ای است که طی یک دهه اخیر بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته و با توجه به تحولات جهانی چندان بیراه هم به نظر نمی رسد.   از رشد فضای مجازی تا ظهور روبات های اسباب بازی   به گزارش نامه نیوز، برای مدتی طولانی تصور می شد نبض تکنولوژی و فناوری جهانی در اختیار اینترنت و فضای مجازی است، گرچه این ایده چندان دور از واقعیت نیست، اما اینترنت و فضای مجازی به مرور زمان تبدیل به ابزار و پله هایی برای توسعه تکنولوژی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع  این اینترنت است که کمک می کند یک ابزار تکنولوژیک سفارش دهید، فضای فناوری جهان را رصد کنید یا حتی روش ساخت یک روبات ساده را جستجو کنید.     روبات های اسباب بازی یا روبات هایی که صرفا با مقاصد سرگرم کننده طراحی می شوند، طرفدارانی متعدد دارند. روبات هایی که راه می روند، حرف می زنند و حتی با مخاطب خود تعامل دارند را می توان در این گروه روبات ها رده بندی کرد. بسیاری از ما دوست داریم یک اسباب بازی خاص داشته باشیم که تنها از ما فرمان بگیرد، به خواسته های ما دقت کند و البته هوش مصنوعی داشته باشد. فرقی نمی کند چه سن و سالی داشته باشیم. واقعیت این است که ما انسانها روبات ها را دوست داریم. گرچه برخی نیز مثل کاراکترهای سریال مشهور "دنیای غرب" بدشان نمی آید خشم خود را سر این موجودات غیرانسانی خالی کنند. اما به نظر می رسد اکثر افراد طرفدار روبات ها هستند.   روباتهای غیر اسباب بازی     جهان روبات ها همیشه مثل جهان کودکی زیبا و بی حاشیه نیست. گاهی روبات ها تبدیل می شوند به خشن ترین موجوداتی که می شناسیم. گرچه همین خشونت روبات ها را می توان حاصل برنامه هایی دانست که انسانها به روبات ها می دهند. اما برای هوش مصنوعی، خشونت مفهومی است خلاصه شده در یک عبارت: "جنگ روباتیک".     روبات هایی که با مقاصد جنگی طراحی می شوند بسیار گسترده اند. از روبات های جاسوس تا روبات هایی که با در دست داشتن سلاح جنگی در کنار انسانها می جنگند .   اخیرا سرویس تحقیقات کنگره، ایالات متحده گزارشی مستقل را درباره آینده استفاده نظامی از روبات ها و هوش مصنوعی منتشر کرده است. براساس این گزارش، کشورهای روسیه و چین به شدت به دنبال سیستم های پیشرفته روباتیک و سلاح های هسته ای هستند که می توانند علیه نیروهای آمریکایی مورد استفاده قرار گیرند. در عین حال، ارتش ایالات متحده نیز به دنبال معرفی تانک های روباتیک، وسایل نقلیه باربری خودران و پهبادهای هوشمند است. برخی از کارشناسان حوزه فناوری این وقایع را موج اول جنگ روباتیک می دانند. موجی که فعلا در حد پژوهش  تحقیق مانده ولی به زودی به سطوح عملی تر نزدیک می شود.   همه ماجرا یک رقابت کودکانه است؟!     اگر به روانشناس های زبده مراجعه کنید، حتما از اصول روانشناختی مرتبط با کودک درون مطلع هستند. گاهی روانشناسان به مراجعین خود می گویند کوک درون آنها جلوتر از بالغ درونشان تصمیم می گیرد و در نتیجه رفتارهای آنان تابعی از لجبازی های کودکانه است.     به نظر می رسد در جهان سیاست و دنیای روباتیک نیز این اصول صدق می کند. به عبارت دیگر، ارتش آمریکا به این فکر می کند که به روبات های قاتل نیاز دارد زیرا چین و روسیه نیز روبات های قاتل را ساخته اند. از سوی دیگر، تنها دلیل اینکه ارتش چین به دنبال روبات های قاتل است، به این اصل باز می گردد که فکر می کند به روبات های قاتل نیاز دارد، زیرا  آمریکا و روسیه آنها را ساختند و ناگفته پیداست که روسیه هم دقیقا همین شرایط را دارد.   اما آیا رقابت پرهیجان برای دستیابی به روبات های قاتل تا این حد الزامی است؟ اساسا چرا باید انسانها مشتاق باشند از هوش مصنوعی برای جنگهای خود کمک بگیرند؟ شاید پاسخ این سوالها بی ارتباط با نگرانی برخی چهره های مطرح جهان در خصوص قدرت گرفتن هوش مصنوعی نباشد. افرادی که معتقدند قدرت گرفتن هوش مصنوعی به مرور زمینه ساز مخاطراتی جدی برای انسانها می شود.  

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: روبات روبات روبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارتن موز برای مستأجران سر به فلک کشید

از کف تا سقف‌شان انباشته از کارتن‌های موز صادراتی است. کارتن‌های موز سمت راست به ردیف کارتن‌های زیره ۳ لایه و کارتن‌های سمت چپ به ردیف کارتن‌های زیره ۵ لایه اختصاص دارد.

همشهری آنلاین، ردیف‌های تنگ هم که به کوهی کارتنی می‌مانند.

کارتن؛ یکی از مصائب مستاجران

عباس، کارگر یکی از همین حجره‌هاست. او هر روز پیش از طلوع آفتاب سراغ دیگر حجره‌ها می‌رود و کارتن‌های موز محکم و قابل استفاده را جمع‌آوری و خریداری می‌کند؛ بعضی‌ها را به تعداد و بعضی دیگر را به کیلوگرم می‌خرد. قبل از خرید هم به توصیه آقا جمشید (صاحب کارش) خوب کارتن‌ها را وارسی می‌کند تا عیب و ایرادی نداشته باشند. از ساعت حدود ۱۰ صبح قبل از آمدن آقاجمشید، کارتن‌ها مرتب و منظم در حجره روی هم ردیف عمودی ردیف شده‌اند. کمی بعد از آن هم سر و کله مشتری‌ها که این روز‌ها اغلب مستاجر هستند، پیدا می‌شود. عباس هوای آنها را دارد. چون خاطره‌های چندان خوبی از روزگار اجاره‌نشینی خود و اهل و عیالش ندارد. یکی از آن خاطرات همین تهیه کارتن‌های مقاوم برای اسباب‌کشی بود که باید بابت‌شان کلی هزینه پرداخت می‌کرد.

کارتن موزی کم از خدمات پکینگ ندارد!

یکی از مشتری با شنیدن قیمت کارتن‌های موز صادراتی از دهان عباس، کمی متعجب می‌شود و دوباره قیمت را می‌پرسد. عباس هم که عادت دارد به دیدن این تعجب کردن‌ها، تکرار می‌کند: «سایز بزرگ ۲۵ هزار تومان و سایز کوچک ۲۰ هزار تومان.» مشتری که هنوز متعجب است باز می‌پرسد: «این قیمت که گفتید برای همین کارتن‌های موزی‌ست دیگر؟» عباس، چای را لاجرعه سر می‌کشد: «بله؛ توی هر کدامشان می‌توانی از ۵ تا ۱۰ کیلوگرم با خیال راحت اسباب جای بدهی و با خودت ببریشان تا آن سر دنیا.» مشتری که پیش از این کارتن‌های موز را از برخی اصناف با قیمت هر کارتن ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان تهیه می‌کرد و با شنیدن هزینه‌های چند ده میلیونی خدمات پکینگ ویژه اسباب‌کشی، دود از سرش برمی‌خاست، بی‌معطلی ۱۰ کارتن موز سایز کوچک از عباس خرید تا همه زندگیش را در آن بسته‌بندی کند.

منبع: همشهری آنلاین

tags # تورم سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • مصیبت جدید مستاجران!
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • مصیبت جدید مستاجران
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • قیمت کارتن موز برای مستأجران سر به فلک کشید
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد