Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرام نورایی بازیگر سینما معتقد است: «سینما» از راه‌های تاثیرگذار انتقال گفتمان مقاومت به جهان است ولی برای تحقق این هدف ابتدا باید در داخل سینمای کشورمان از دودستگی پرهیز کرد.

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون درباره گفتمان مقاومت و به اشتراک گذاشتن آن با جهان گفت: معمولا کشورهای مستکبر چیزی را که به ضررشان باشد به رسمیت نمی شناسند و پیامی که انقلاب ما برای جهان داشته و دارد در مسیر اهداف آنها نیست لذا تلاش می‌کنند این صدا را ساکت کرده و یا آن را تا جایی که می‌توانند ضعیف کنند که به درستی منتقل نشود و به دست گیرنده‌هایی در جهان نرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با تاکید بر اینکه هنر و سینما از راه‌هایی است که بهتر می‌توان با آن یک پیام را منتقل کرد، بیان کرد: ما باید با تقویت سینما و هنر که از راه‌های گفتگوی بین ملت‌ها است، گفتمانمان را به کشورهای دیگر صادر کنیم. 
بازیگر فیلم سینمایی «یتیم‌خانه ایران» ادامه داد: با ساخت آثار در خور و شایسته و قابل رقابت در بازار جهانی می‌توانیم باور ایستادگی در مقابل ابرقدرت‌های جهان را صادر کنیم و دیگر کشورها و مردم را با نوع نگرشمان آشنا کنیم، اما اینکه فکر کنیم آنها که در جایگاه زورگویی نشسته‌اند بخواهند گفتمان ما را بپذیرند و به رسمیت بشناسند، دور از واقعیت و واقع بینی است بلکه آنها جبهه مقابل ما هستند. 
وی با بیان اینکه جشنواره فیلم مقاومت نیز مانند جشنواره‌های دیگر سینمایی نیاز به بازار جهانی دارد، اظهار کرد: داشتن بخشی به نام بازار فیلم در جشنواره فیلم مقاومت بسیار ضروری است، زیرا با بازار آثارمان توسط مخاطبان سایر کشورها دیده و خریده می‌شود و همچنین برای دیگر فیلمسازان گفتمان مقاومت در جهان هم این فرصت را می دهیم تا برای فیلم هایشان مشتری پیدا کنند و پخش این دسته از آثار در جهان تقویت شود. 
 بازیگر «استرداد» خاطرنشان کرد: البته اولین امری که باید به آن توجه داشته باشیم سرمایه‌گذاری بیشتر است تا منجر به ساخت آثاری باکیفیت تر و قابل رقابت تر با سینمای جهان باشد. 
نورایی افزود: گفتمان ما بحث های مهمی دارد که باید فیلمسازان را در جریان جزئیات آن قرار داد تا آنها به این موارد در آثارشان بپردازند.  

بازیگر فیلم «قلاده‌های طلا» ادامه داد: به نظرم در حوزه فیلمسازی نگاه ریخت و پاش نکردن در تولید آثار کمی سد راه است درحالیکه سینمایی که می‌خواهد ابعاد جهانی داشته باشد باید آثاری باکیفیت داشته باشد که هزینه تولید این آثار بالاست ولی اگر خروجی خوبی داشته باشند صدها برابر برگردان اقتصادی و سیاسی خواهند داشت. 

نورایی با بیان اینکه اکثر آثار سینمایی‌اش به مقاومت ربط داشته است، گفت: متاسفانه در سینمای ایران دودستگی عجیبی وجود دارد؛ گروهی هستند که ادای شبه روشنفکری با نگاه‌های اپوزوسیونی دارند و اولین نیروهایی هستند که مخالف سینمای مقاومت و دفاع مقدس هستند و جبهه‌گیری دارند. آنها تصور می‌کنند سینما ملک پدری و حیاط خلوتشان است و  به دلیل همین نگاه‌ها افرادی را که در حوزه سینمای مقاومت کار می‌کنند از سینما دور نگه می‌دارند و من هم از این اتفاقات بی‌گزند نبوده‌ام. 

وی در پایان عنوان کرد: باعث شرمساری است که اینگونه سینمای ایرانِ عزیز دو قسمت شده است و این دو گروه خیلی درک و تحملی از هم ندارند، درحالیکه همه سینماگران کشور باید باهم متحد شوند و گفتمانی را که کشور عزیزمان سال‌هاست برای آن زحمت کشیده به گوش جهانیان و مخصوصا استکبارستیزان برسانیم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جشنواره مقاومت سینمای ایران علیرام نورایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۹۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد

مستند «ایساتیس» به کارگردانی علیرضا دهقان و تهیه‌کنندگی راحیل صحرایی و علیرضا دهقان بعد از موفقیت در جشنواره‌های داخلی و خارجی از زمستان ۱۴۰۲ در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه در تهران و شهرستان‌ها به اکران عمومی درآمد و بر اساس آمار سامانه فروش فیلم‌های سینمای ایران «سمفا»، با بیش از ده هزار مخاطب اکنون عنوان پرمخاطب‌ترین فیلم این گروه را از آن خود کرده و رضایت مخاطبان و منتقدان را همراه دارد.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

«ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

امکان اکران برابر و عدالت در نمایش‌های سینمایی در تهران و استان‌ها باعث افزایش آمار مخاطبان فیلم‌های سینمای هنر و تجربه شده است که مانند نمونه‌های مشابه در سینمای جهان با وجود آمار کمتر مخاطب نسبت به سینمای بدنه وظیفه تأمین محتوا برای مخاطبان حرفه‌ای و علاقه‌مندان جدی سینما را دارد و در زمان اکران تمرکز بر تبلیغات گسترده و بازاریابی‌های رایج را ندارد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

گروه سینمایی هنر و تجربه در سال‌های اخیر موفق به گسترش دامنه مخاطبان خود در سراسر ایران شده است. این گروه در حال حاضر دارای سانس‌های ثابت و مستمر در شهرستان‌هاست و کلیه فیلم‌های نمایش داده شده این گروه روزهای چهارشنبه به صورت متمرکز و در طی هفته به شکل تک سانس به نمایش در می‌آیند. همچنین تمام فیلم ها امکان اکران در سانس‌های ویژه و تک سانس در شهرهایی که توسط مخاطبین و علاقه‌مندان و عوامل فیلم و سینماها درخواست داده شود را خواهد داشت.

برای دسترسی به برنامه نمایش فیلم مستند ایساتیس و دیگر فیلم‌های هنر و تجربه و همچنین اطلاع از برنامه‌های جنبی به سایت این گروه به آدرس هنر و تجربه و صفحه‌های هنر و تجربه در شبکه‌های اجتماعی مراجعه کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • مصر: منتظر تصمیم نهایی درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه هستیم/راه‌حل نظامی در رفح مردود است