Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شروع سال تحصیلی در کوچه پس کوچه‌های یکی از محلات کمتر برخوردار شهر گچساران هنوز هم کسانی پیدا می‌شوند که وقت آزاد خود را صرف جهاد در راه خدا کنند.

خواهر جهادگری که در کنار ادامه تحصیل خود و امور روزانه از وقت خود برای تعلیم و تربیت نیرو‌های انقلابی کودک و نوجوان و آشنا کردن آن‌ها با انقلاب و رهبری می‌زند و به تربیت کودکان و نوجوانان مهدی پسند در کلاس‌های "ما بچه‌های انقلابی" می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بچه‌های محله خود را دور هم جمع می‌کند و به آن‌ها شعر و سرود احکام، نقاشی موضوعی و کلاس‌های تقویتی دروس پایه و سایر موضوعات مهم را آموزش می‌دهد و در کنار آن با تحلیل گفتمان‌های رهبری و انقلاب جهت بالا بردن سطح اطلاعات آن‌ها تلاش می‌کند.

این اقدام متفاوت جهادگر گچسارانی با استقبال زیادی از طرف بچه‌ها و همچنین خانواده آن‌ها روبه رو بوده است و قرار است برای والدین آن‌ها نیز کلاس‌های همچون خیاطی، گلدوزی و... برپا کند.

**خودتان را معرفی کنید؟

زینب صادقیان هستم

**دانشجوی کدام دانشگاه و چه رشته‌ای تحصیل می‌کنید؟

دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی ۲ گچساران، رشته حقوق قضایی

**از کی با بسیج دانشجویی آشنا شدید؟ اولین بار چه موقع به اردوی جهادی رفتید و چه حسی داشتید؟

از سال ۱۳۹۰ با بسیج دانشجویی آشنا شدم و از سال ۱۳۹۲ به اردوی جهادی رفتیم، حس واقعا وصف نشدنی در حین اولین اردوی جهادی داشتم. بچه‌های جهادگر وقتی زندگی محرومان استان را می‌دیدیم قلبی پرآشوب داشتیم، اما همین که پای کار می‌رفتیم حس رضایت و امیدی که به دست می‌آوردیم غیرقابل توصیف است.

**چه مدت به صورت تک نفره در حال اجرای برنامه فرهنگی و آموزشی به صورت جهادی در شهر خود هستید؟

حدود هفت سال هست که کار جهادی و فعالیت‌های فرهنگی مشترک انجام می‌دهم، ولی این کار تک نفره از مهرماه ۱۳۹۷ تاکنون آغاز به کار کرده‌ایم که خدا را شکر با استقبال خوبی روبه رو بوده و روز به روز نظر کودکان بیشتری را به خود جلب می‌کند.

**هدف شما از انتخاب آموزش کودکان و نوجوانان چه بوده؟

چون بیشترین قشر آسیب پذیر در جامعه کنونی ما کودکان و دانش آموزان هستند و به فرمود: ه مقام معظم رهبری کار جهادی هم بت شکن است، پس می‌توانیم بیشترین تاثیر را با انجام فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی در قالب جهادی برای کودکان داشته باشیم.

**دغدغه اصلی این کودکان چیست؟

اینکه این‌ها هم مانند سایر کودکان از امکانات لازم آموزشی و تفریحی برخوردار باشند و مانند هر کودکی دنیای شادی داشته باشند.

**این کودکان کدام یک از کلاس‌های شما را بیشتر دوست دارند؟

نقاشی‌های موضوعی و همچنین سیره شهدا و خاطرات و رشادت‌هایشان در زمان جنگ

**از نهادی یا جایی تا حالا به شما کمکی شده؟

خیر، متاسفانه از طرف هیچ نهادی تاکنون حمایتی صورت نگرفته است.

**چه انتظاراتی از مسئولین دارید؟

از آنجایی که این محله یکی از فقیرترین محلات شهرستان گچساران می‌باشد و دانش آموزانی که شرکت می‌کنند در کلاس‌های آموزشی ما به شدت دچار فقر مادی و آسیب‌های اجتماعی هستند برای بهتر شدن روند موجود نیاز به وسایل آموزشی داریم، همچنین حمایت مالی برای راه اندازی‌کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌ها نیاز داریم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۷۱۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • تجلیل متفاوت و بی نظیر از کارگران در شهرستان زرند
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان