Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، مهمانان خارجی که شامل علمای شیعه و اهل سنت از سراسر جهان اسلام بودند حدود ساعت 18:30 هتل پارسیان را در هوای بارانی و دلنشین تهران به مقصد بارگاه امام عاشقان ترک کردند و مراسم تجدید بیعت آنان از ساعت 19:45 آغاز شد.
پس از این مراسم، مهمانان با حضور آیت‌الله اراکی، دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به دیدار سیدحسن خمینی، تولیت حرم مطهر حضرت امام رفتند و پای صحبت‌های وحدت آفرین ایشان نشستند؛ سخنانی که بدون اغراق دریایی از خرد و معرفت پشتوانه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت کنندگان در این مراسم در صفوفی به هم فشره وحدت و انسجام خود در مقابل تفرقه افکنی دشمنان جهان اسلام را به نمایش گذاشته و نشان دادند که اندیشه‌های وحدت آفرین حضرت امام خمینی(ره) مرزهای عالم اسلام را درنوردیده و چراغ روشنی برای آینده جهان اسلام است.
در ابتدای این مراسم، آیت‌الله اراکی، دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در سخنانی کوتاه ضمن خوشامد گویی به این مهمانان و تقدیر از یادگار گرانبهای حضرت امام بابت میزبانی از شرکت کنندگان در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: در سی دومین کنفرانس، مهمانانی از هشتاد کشور جهان حضور به هم رسانده‌اند و این نشان می‌دهد که از تمام کشورهای اسلامی و در واقع نمایندگان همه مسلمین در اینجا حضور دارند.حضور شما عزیزان در این مکان برای تجدید بیعت با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) نشان می‎دهد که راه ایشان ادامه دارد و اندیشه‌های وحدت آفرین بنیانگذار انقلاب اسلامی به عرصه عمل رسیده است.
وی در ادامه خطاب به تولید حرم مطهر حضرت امام(ره) افزود: حضور این مهمانان در این مکان به خاطر احترامی است که برای شما قائل شده‌اند و همچنین نشانه علاقه مسلمانان به شما و حضرت امام(ره) است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان سخنان خود تأکید کرد: در اینجا عهد می‌بندیم که به آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب پایبند باشیم و از تولید این حرم مطهر نیز تشکر می‌کنیم که ما را به حضور پذیرفتند.
در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، نوه امام راحل و تولید حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب، در سخنانی وحدت آفرین به بیان نکاتی درباره مشکلات کنونی در جهان اسلام از جمله تفرقه میان مذاهب مختلف و همچنین راهکارهای تحقق اندیشه‌های امام خمینی(ره) در زمینه تحقق وحدت پرداخت و گفت: برای تحقق وحدت باید مقدمات ارادی آن را فراهم کنیم و اگر تصدیق کننده فواید آن نباشیم و هرگونه مانعی را در این زمینه برطرف نکنیم هرگز به سمت تحقق وحدت نخواهیم رفت.
نوه امام راحل ادامه داد: دلیل اینکه برخی افراد وارد فرقه‌گرایی شده‎اند این است که مبانی وحدت را درک نکرده‌اند. البته منظور از وحدت این نیست که سنی، شیعه شود یا برعکس، بلکه علت اینکه این هفته را نه با عنوان هفته اتحاد بلکه با عنوان هفته وحدت نامگذاری کرده‌اند این است که مبانی وحدت درک شده و بر نقاط اشتراکی تأکید کرده و فواید آن را درک کنیم.
تولیت حرم مطهر امام راحل عنوان کرد: مسلمانان از زمانی دچار مشکلات شدید شدند که تفرقه در میان آنها پدید آمد و به جای دشمنی با دیگران به دشمنی و درگیری با خودشان روی آوردند. بنابراین اگر می‎خواهیم در مقابله با رژیمی همانند رژیم صهیونیستی پیروز شویم باید به فکر وحدت و اتحاد باشیم و از منافع شخصی پرهیز کنیم؛ چراکه متأسفانه اکنون برخی در جهان اسلام، منافع شخصی را به منافع گروهی ترجیه می‌دهند.

سیدحسن خمینی با بیان اینکه در میان شیعیان و اهل سنت، کسانی هستند که از صهیونیست‌ها بدترند، گفت: اگر بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که در فلان منطقه جغرافیایی در جهان اسلام که تفرقه و درگیری کمتر بوده و زندگی مسالمت‌آمیزی وجود دارد، رشد و توسعه هم بیشتر است. بنابراین باید درک کنیم که با تفرقه و ستیز، توسعه و حتی تبلیغ مذهبی موفق نخواهد بود.
وی با بیان اینکه علت پیروزی مغولان در جنگ با مسلمانان هم همین تفرقه در جهان اسلام بود اظهار کرد: علاوه بر این، وجود تفکرات ناسیونالیستی همانند پان ترکسیم، پان عربسیم، پان ایرانیسم و .... در میان مسلمانان هم مانعی برای اتحاد و پیشرفت است. از سوی دیگر باید کسئله وحدت در دل شناخت را درک کنیم و بدانیم که منافع ما صرفا با وجود وحدت محقق می‌شود و حتی اگر می‌خواهیم تبلیغ مذهبی موفقی انجام دهیم نیازمند فضای مسالمت‌آمیزی هستیم.
تولیت حرم مطهر امام راحل در ادامه به بیان راهکارهای خود برای تحقق وحدت در جهان اسلام پرداخت و گفت: مهم‌ترین راهکار تحقق وحدت این است که عقلای جهان اسلام دور هم جمع شده و درباره نقاط اشتراکی به گفت‌وگو بپردازند و افراد دارای گرایشات افراطی را طرد کنند.
وی با بیان اینکه مسئله وحدت، شاری تاکتیکی در جریان انقلاب اسلامی نبوده است، یادآور شد: همه مسئولان نظام جمهوری اسلامی به صورت عمل پایبند به شعار وحدت هستند. ایران اسلامی هم سرزمینی متعلق به همه شماست بنابراین دست خود را به سوی شما دراز می‎کنیم تا ان‌شاءالله شاهد روزهای بهتر برای جهان اسلام باشیم.
پس از سخنان وحدت آفرین تولید حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) علمای شیعه و سنی به نزد وی رفتند و از این سخنان زیبا و خردمندانه تقدیر و تشکر کردند.
مهمانان پس از این دیدار، حرم بنبانگذار کبیر انقلاب را به سمت هتل محل اقامت خود ترک کردند تا فردا در مراسم اختتامیه سی و دومین کنفرانس وحدت به حضور و سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کنند.

تهیه گزارش از اکبر ابراهیمی
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا سیاست و اقتصاد تجدید بیعت حرم امام کنفرانس وحدت آیت الله اراکی سید حسن خمینی علمای شیعه و سنی وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۷۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین

محمد دسالی، مدیر انجمن دانشجویی حمایت از فلسطین در کشور آفریقای  جنوبی  در گفتگو با خبرگزاری تقریب با بیان اینکه فلسطین فارغ  از این که سرزمینی مقدس و دومین قبله گاه مسلمانان به شمار می رود، مهم ترین محور وحدت آنها نیز هست، افزود: دلیل اهمیت فلسطین در وحدت مسلمانان از آن جهت است که هیچ بخشی از جهان اسلام از آغاز رسالت پیامبر(ص) تا امروز به اندازه فلسطین موضوع مورد دغدغه مسلمانان نبوده است و این تنها سرزمینی است که بر سر آن میان مسلمانان، مسیحیان و یهودیان جنگ به وقوع پیوسته و دست به دست شده است.

محمد دسالی همچنین افزود: وقوع جنگی که اسرائیل در پی طوفان الاقصی علیه غزه به راه انداخت، سبب شد تا بار دیگر این واقعیت معلوم شود که فلسطین جزو معدود موضوعاتی است که مسلمانان از هر مذهب، مسلک و مرامی نسبت به آن حساسیت ویژه ای دارند و از این رو دولت و مردمی که در حمایت از فلسطین پیشتازتر و فعال تر باشند، در نزد مسلمانان از اعتبار و موقعیت بیشتری برخوردار است. اما مهم اینجاست که کشورهای مسلمان به تنهایی نمی توانند برای حمایت از فلسطین آستین همت بالا بزنند.

او در توضیح بیشتر افزود: در شرایط کنونی که حامیان اسرائیل به دنبال اجرای طرح های سازش برای تثبیت موقعیت منطقه ای اسرائیل هستند، هیچ امری مهم تر از همبستگی کشورهای مسلمان برای مقابله با این طرح ها نیست. حال آن که وجود بیش از یک میلیارد مسلمان در جهان که از امکانات زیادی بهره مند هستند، این فضا را برای آنها فراهم می کند که بتوانند با اسودگی خیال مسئله فلسطین را مورد توجه قرار دهند و از طریق وحدت آن را حل کنند.

محمد دسالی در نهایت تصریح کرد: در حال حاضر حیاتی ترین مساله جهان اسلام آزادی قدس و فلسطین است و همه ظرفیت و امکانات مادی و معنوی مسلمانان باید برای خدمت به این هدف بسیج شود. در همین روند کشورهای مسلمان باید یک جبهه متحدانه و قوی بسازند که برای تحقق آن راهی ندارند جز اینکه از منافع ملی و سیاسی خاص خود در این موقعیت سرنوشت ساز عبور نمایند.
 

دیگر خبرها

  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • ببینید | سخنان شاپور بختیار در مورد شخصیت و سبک زندگی امام خمینی در جلسه‌ی شورای امنیت حکومت پهلوی
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • تصویری از پوشش متفاوت مهمانان سیدحسن خمینی
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • عکسی از پوشش متفاوت مهمانان سیدحسن خمینی /هدیه ای ویژه برای نوه امام (ره)