Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@22:25:17 GMT

بزرگداشت مریم سعادت و بهرام دوست قرین

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۷۴۶۱۶

بزرگداشت مریم سعادت و بهرام دوست قرین

درآئین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان بزرگداشت مریم سعادت و بهرام دوست قرین به عنوان هنرمندان تاثیرگذار عرصه تئاتر کودک و نوجوان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، این دوره از جشنواره با برگزاری دو بزرگداشت برای مریم سعادت، هنرمند نام آشنای عرصه تئاتر و سینمای کودک و نوجوان و بهرام دوست قرین، هنرمند فعال این عرصه خاتمه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مریم سعادت بازیگر مطرح عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون از دانشکده هنرهای دراماتیک لیسانس تئاتر عروسکی دریافت کرده است. و از سال 1346 تاکنون در زمینه بازیگری و عروسک‌گردانی فعالیت می‌کند.

 

او در فیلم‌هایی چون «عملیات مهدکودک»، «تارزن و تارزان»، «آب‌پریا»، «کتابفروشی هدهد»، «مدرسه مادربزرگ‌ها»، «قصه‌های تابه‌تا»، «ماجرای تقی جان»، «بازگشایی مدارس»، «بچه‌های عروسکی»، «خونه مادربزرگه» ایفای نقش کرده است.

 

از فعالیت‌های تئاتر مریم سعادت می‌توان به بازی در نمایش‌هایی همچون «تقدیربازان» به کارگردانی سیما تیرانداز، «خاطرات و کابوس‌های یک جامه‌دار از زندگی و قتل میرزا تقی خان فراهانی» به کارگردانی علی رفیعی، کارگردانی و نویسندگی نمایش عروسکی «کنسرت حشرات» و ... اشاره کرد.

 

جدیدترین فعالیت این هنرمند نام آشنا در عرصه تئاتر، صدا پیشگی در نمایش عروسکی «پسر جنگل» به کارگردانی رامین کهن بود که شهریورماه امسال در قالب هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفت.

 

دیگر بزرگداشتی که در این دوره از جشنواره برگزار می شود به بهرام دوست‌قرین، هنرمند جوان تئاتر همدان اختصاص دارد. او فعالیت جدی هنری خود را سال 1365، با ورود به انجمن سینمای جوان و ساخت چند فیلم کوتاه آغاز کرد و سپس سال 1367 دوره کلاس نمایش عروسکی را گذراند و به گروه «جی جی وی جی» و بازی در چندین سریال عروسکی و چندین نمایش عروسکی این راه را ادامه داد تا در نهایت گروه نمایشی «سارا» را بنیان گذارد.

 

نخستین نمایشی که بهرام دوست قرین در مقام کارگردان روی صحنه برد، «دیوسیاه» نوشته عباس دوست قرین بود که در سال 1369 در تالار فجر همدان اجرا شد.

 

او در این سال‌ها نمایش‌هایی همچون «افسانه کلاغ»، «حسن کچل»، «فصل شقایق ها»، «لک لک پا شکسته»، «روباه دم بریده»، «پاییزتر از برگ‌های فصل» نوشته اصغر فکوری، «الف ب پ تنبل»، «مرد فرنگی سیاه‌‌زنگی»، «روز قشنگ سارا»، «رنگ رنگ نقاشی»، «درسی برای مینا»، «خورشید زیبا»، «خاله سوسکه»، « هاجر (س)» و ... اشاره کرد.

 

او علاوه بر دریافت لوح سپاس یونیسف در سال 1378، تا‌کنون در دوره های مختلف جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شرکت و جوایز متعددی را دریافت کرده است.

 

بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان از 28 آبان در همدان آغاز شد با معرفی برگزیدگان پایان یافت.

پایان پیام/155

منبع: شبستان

کلیدواژه: زلزله کرمانشاه زلزله حسن روحانی هفته وحدت مشهد ارومیه مقام معظم رهبری شیراز آذربایجان غربی وحدت جشنواره تئاتر کودک و نوجوان استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۷۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی