Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@21:23:04 GMT

بيمه بيکاري بگيران 10 درصد بيشتر شدند

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۷۶۴۰۵

بيمه بيکاري بگيران 10 درصد بيشتر شدند

خبرگزاري آريا - مديرکل حمايت از مشاغل و بيمه بيکاري وزارت کار درباره تعداد مقرري بگيران گفت: تعداد مقرري بگيران بيمه بيکاري در سال 97حدود 10درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش يافته است.
به گزارش خبرگزاري آريا، مطابق آمار اين سازمان تعداد دريافت کنندگان مقرري بيمه بيکاري در سال 96 در کل کشور 207 هزار و 621 نفر شامل 146 هزار و 705 مرد و 61 هزار و 201 زن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال 95 نيز در کل کشور 198 هزار و 776 مورد شامل 146 هزار و 402 مرد و 52 هزار و 71 زن مقرري دريافت کرده‌اند.
مدت زمان پرداخت مقرري بيمه بيکاري متناسب با سابقه بيمه پردازي است. براين اساس مدت زمان پرداخت مقرري براي افراد با سابقه بيمه پردازي 6 لغايت 24 ماه براي افراد مجرد 6 ماه و براي افراد متاهل 12 ماه است. افراد با سابقه 25 لغايت 120 ماه نيز براي افراد مجرد 12ماه و براي افراد متاهل 18 ماه از مقرري بيمه بيکاري استفاده مي‌کنند.
در مورد بيمه شدگان داراي 121 لغايت 180ماه سابقه بيمه پردازي براي افراد مجرد 18 ماه و براي افراد متاهل 26 ماه؛ افراد داراي 181 لغايت 240 ماه براي افراد مجرد 26 ماه و براي افراد متاهل 36 ماه و افراد داراي 261ماه سابقه و بيشتر براي افراد مجرد 36 ماه و براي افراد متاهل 50 ماه، پرداخت مقرري بيمه بيکاري انجام مي‌شود.
مبلغ مقرري پرداختي براي بيمه شده مجرد برابر با 55درصد متوسط دستمزد روزانه ضربدر 30 خواهد بود. براي افراد متاهل نيز به ازاي هر يک از افراد تحت تکفل حداکثر تا 4 نفر 110درصد حداقل دستمزد زمان بيکاري اضافه مي‌شود. در هر حال مقرري پرداختي از حداقل دستمزد کمتر و از 80 درصد متوسط مزد يا حقوق فرد بيشتر نخواهد بود.
درحالي تعداد مقرري بگيران بيمه بيکاري در سال96 نسبت به 95 بيشتر شده است که اين تعداد در سال97 هم روند صعودي داشته است. همزمان با نوسانات اقتصادي و رکود حاکم بر توليد بخش قابل توجهي از بنگاه هاي توليدي تعطيل و يا با کمترين ظرفيت ممکن به کار خود ادامه مي دهند .
همين موضوع باعث شده است که کارفرمايان مربوط که مايل به تعديل کامل نيروي کار خود نيستند، کارگران را به حالت تعليق به مرخصي فرستاده و به سمت بيمه بيکاري هدايت کنند، تا هم کارگران منبع درآمد حداقلي داشته باشند و هم اينکه اگر شرايط رونق اقتصادي صورت گرفت، کارفرمايان امکان دعوت به کار مجدد از نيروي کار قبلي خود را داشته باشند.
کريم ياوري، مدير کل حمايت از مشاغل و بيمه بيکاري وزارت کار در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري تسنيم ، درباره تعداد مقرري بگيران در سال 97 گفت: تعداد مقرري بگيران بيمه بيکاري حدود 10 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش يافته است.
وي با بيان اينکه اين تعداد مقرري بگير ثابت نيست گفت: با رونق اقتصادي احتمال بازگشت به کار بخش زيادي از مقرري بگيران وجود دارد. با توجه به رکود توليد، کارگران از کار خارج مي شوند و زماني که کار رونق پيدا کند مجدداً به کار باز مي گردند.
به گزارش تسنيم ،ياوري اظهار داشت: درحال حاضر تعداد مقرري بگير در کل کشور 240 هزار نفر است. اين رقم نسبت به سال گذشته حدود 10درصد افزايش يافته است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۷۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری ژاپن منحرف شد
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد