Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@03:40:53 GMT

سهام آسیایی رشد کرد

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۷۷۰۹۲

در شروع معاملات هفتگی بازارهای مالی، سهام آسیایی رشد کرد، هرچند سرمایه‌گذاران نسبت به سقوط قیمت نفت که چشم‌انداز رشد اقتصادی جهان را ناامیدکننده کرده است، همچنان نگران هستند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، روز دوشنبه، سهام آسیایی رشد کرد، هرچند سرمایه‌گذاران نسبت به سقوط قیمت نفت که چشم‌انداز رشد اقتصادی جهان را ناامیدکننده کرده است، همچنان نگران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بازارهای جهانی منتظر دیدار حساس و حیاتی رهبران آمریکا و چین در پایان هفته جاری و در حاشیه اجلاس سران G20 هستند، هرچند تنش‌های تجاری بین دو قدرت اقتصادی برتر جهان هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نداده است.

گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا-اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن درحالی ۰.۴ درصد رشد کرد که سهام تایوان به دنبال انتخابات محلی، پیشتاز رشد منطقه بود.

نیکی ژاپن توانست ۰.۶ درصد رشد کند.

در بازارهای چین، کامپوزیت شانگهای ۰.۳ درصد رشد کرد.

در وال‌استریت، سهام آمریکا روز جمعه افت کرد و اس‌اندپی در پایین‌ترین سطح خود در بیش از ۶ ماه گذشته بسته شد. زیرشاخص انرژی اس‌اندپی، با سقوط سنگین قیمت نفت، به شدت افت کرد.

شاخص اس‌اندپی ۰.۶۶ درصد افت کرد تا ۱۰.۲ درصد پایین‌تر از رکورد همیشگی خود که در ۲۰ سپتامبر ثبت کرده بود، بسته شود. این، پس از سقوط ماه فوریه، دومین باری از که این شاخص با اصلاح ۱۰ درصدی روبرو می‌شود.

روز دوشنبه، سهام آمریکا، تا ساعت ۷:۳۸ به وقت تهران، در بازارهای آسیایی ۰.۳ درصد رشد کردند.

در بازار ارز، نرخ برابری دلار با ین ژاپن به ۱۱۲.۹۱ رسید. شاخص دلار در برابر ارزهای مهم جهان در نرخ ۹۶.۹۰۸ واحد ایستاد که فاصله زیادی با رکورد ۹۷.۷۰۷ که در دو هفته پیش ثبت کرده بود، ندارد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۷۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • سقوط ۲۶ پله ای افغانستان در میزان آزادی مطبوعات
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند