Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@03:43:58 GMT

افزایش۱۰درصدی بیمه بیکاری بگیران در کشور

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۷۸۴۸۴

افزایش۱۰درصدی بیمه بیکاری بگیران در کشور

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار درباره تعداد مقرری بگیران گفت: تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در سال ۹۷ حدود ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، مطابق آمار ارائه شده از سوی سازمان تأمین اجتماعی تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در سال ۹۶ نسبت به ۹۵ حدود ۸هزار و ۸۴۵ نفر بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطابق آمار این سازمان  تعداد دریافت کنندگان مقرری بیمه بیکاری در سال ۹۶ در کل کشور ۲۰۷  هزار و ۶۲۱ نفر شامل ۱۴۶ هزار و ۷۰۵ مرد و ۶۱ هزار و ۲۰۱ زن بوده است. سال ۹۵  نیز در کل کشور ۱۹۸ هزار و ۷۷۶ مورد شامل ۱۴۶ هزار و ۴۰۲ مرد و ۵۲ هزار و ۷۱ زن مقرری دریافت کرده‌اند.

مدت زمان پرداخت مقرری بیمه بیکاری متناسب با سابقه بیمه پردازی است. براین اساس مدت زمان پرداخت مقرری برای افراد با سابقه بیمه پردازی ۶ لغایت ۲۴ ماه برای افراد مجرد ۶ ماه و برای افراد متاهل ۱۲ ماه است. افراد با سابقه ۲۵ لغایت ۱۲۰ ماه  نیز برای افراد مجرد ۱۲ماه و برای افراد متاهل ۱۸ ماه از مقرری بیمه بیکاری استفاده می‌کنند.

در مورد بیمه شدگان دارای ۱۲۱ لغایت ۱۸۰ماه سابقه بیمه پردازی برای افراد مجرد ۱۸ ماه و برای افراد متاهل ۲۶ ماه؛ افراد دارای  ۱۸۱ لغایت ۲۴۰ ماه برای افراد مجرد ۲۶ ماه و برای افراد متاهل ۳۶ ماه و افراد دارای ۲۶۱ماه سابقه و بیشتر برای افراد مجرد ۳۶ ماه و برای افراد متاهل ۵۰ ماه، پرداخت مقرری بیمه بیکاری انجام می‌شود.

مبلغ مقرری پرداختی برای بیمه شده مجرد برابر با ۵۵درصد متوسط دستمزد روزانه ضربدر ۳۰ خواهد بود. برای افراد متاهل نیز به ازای هر یک از افراد تحت تکفل حداکثر تا ۴ نفر ۱۱۰درصد حداقل دستمزد زمان بیکاری اضافه می‌شود. در هر حال مقرری پرداختی از حداقل دستمزد کمتر و از ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق فرد بیشتر نخواهد بود.

 درحالی تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در سال۹۶ نسبت به ۹۵ بیشتر شده است که این تعداد در سال۹۷ هم روند صعودی داشته است. همزمان با نوسانات اقتصادی و رکود حاکم بر تولید بخش قابل توجهی از بنگاه های تولیدی تعطیل و یا با کمترین ظرفیت ممکن به کار خود ادامه می دهند . همین موضوع باعث شده است که کارفرمایان مربوط که مایل به تعدیل کامل نیروی کار خود نیستند، کارگران را به حالت تعلیق به مرخصی فرستاده و به سمت بیمه بیکاری هدایت کنند، تا هم کارگران منبع درآمد حداقلی داشته باشند و هم اینکه اگر شرایط رونق اقتصادی صورت گرفت، کارفرمایان امکان دعوت به کار مجدد از نیروی کار قبلی خود را داشته باشند.

کریم یاوری، مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار درباره تعداد مقرری بگیران در سال ۹۷ گفت: تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری حدود ۱۰ درصد نسبت به  مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. 

 وی با بیان اینکه این تعداد مقرری بگیر ثابت نیست گفت: با رونق اقتصادی احتمال بازگشت به کار بخش زیادی از مقرری بگیران وجود دارد.  با توجه به رکود تولید، کارگران از کار خارج می شوند و زمانی که کار رونق پیدا کند مجدداً به کار باز می گردند.

یاوری  اظهار داشت: درحال حاضر تعداد مقرری بگیر در کل کشور ۲۴۰ هزار نفر است. این رقم نسبت به سال گذشته حدود ۱۰درصد افزایش یافته است.

منبع: تسنیم

 انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اشتغال بیمه بیکاری بگیران وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۷۸۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح سه شنبه در ششمین همایش سراسری مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج، اظهار کرد: کردستان نرخ بیکاری بالایی دارد و نسخه شفابخش رفع این معضل آموزش‌های مهارتی است که باید محور اصلی آموزش در کشور باشد.

وی مهارت‌آموزی را عامل رشد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری خواند و عنوان کرد: علیرغم نرخ بالای بیکاری کردستان همچون بسیاری از استان‌های زاگرس نشین دیگر اما کردستان در پاییز و زمستان سال گذشته بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در کشور نسبت به مدت مشابه دوره قبل داشت.

استاندار کردستان تصریح کرد: دولت سیزدهم بدنبال استفاده از نیروهای متخصص و جوان است و همین باعث شده تا شاهد پیشرفت در شاخص‌های توسعه‌ای باشیم.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» باید موضوع مهارت مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب به کردستان لقب مجاهدت‌های خاموش و استانی فرهنگی داده‌اند و نوع نگاهی که جمهوری اسلامی ایران به کردستان داشته و توجه ویژه دولت سیزدهم به این استان منجر به بهبود وضعیت استان نسبت به گذشته و اجرای کلان پروژه‌های اثرگذار در آن شده است.

زارعی کوشا عنوان کرد: کردستان یکی از پنج استان معدنی کشور با ذخیره افزون بر یک میلیارد تن ماده معدنی است و خام فروشی معادن در این استان متوقف شده و زنجیره ارزش در آن شکل گرفته است.

وی کردستان را قطب کشاورزی کشور و دومین تولید کننده گندم ایران به عنوان ظرفیتی از ظرفیت‌های استان خواند و گفت: از دیگر ظرفیت های ارزشمند استان گردشگری است که برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان با حضور ۵۰ هزار نفر گردشگر از اقصی نقاط کشور حاکی از شناخته شدن ظرفیت‌های گردشگری این منطقه است.

کد خبر 6092811

دیگر خبرها

  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • یارانه‌بگیران بخوانند/ یارانه‌ها و مستمری‌ها در بودجه ۱۴۰۳ چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ + عکس
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است