Web Analytics Made Easy - Statcounter

خور و بیابانک در فراخنای تاریخ قرار دارد . اکنده از تهی ، به سان ذهنی بی انتها و طوفانی یغما گر که تو را به قدر ذره ای بی مقدار به عمق هستی می برد.
گردشگری صحرا را به غایت می توان در جایی مانند کوزه گر یا روستای مصر یافت ، خالی خالی با میلیاردها میلیارد ستاره ، تلماسه ، باد وحشی کویر و دیگر هیچ .
توسعه صنعت گردشگری در قالب بومگردی و نیز ایجاد زیر ساخت ها ضرورت گردشگری صحراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید مازیار آل داود فعال گردشگری و بنیانگذار اقامتگاه های بوم گردی در کشور در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: فعالیت اقامتگاه های بوم گردی سبب آشنایی بیشتر گردشگران با فرهنگ اصیل روستایی می شود.
وی افزود: توسعه این اقامتگاه‌ها هر چند در ایجاد اشتغال برای ساکنان روستا نقش مهمی دارد؛ اما حضور گردشگر نیز نباید به جامعه میزبان آسیب بزند.
آل داود ادامه داد: در سال های اخیر توجه به موضوع بوم گردی بیش از پیش تقویت شده؛ اما همچنان تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیاری احساس می ‌شود.
این فعال گردشگری گفت: لازم است اقامتگاه‌های بوم ‌گردی در محیط های طبیعی همچون روستاها که با معماری بومی و جاذبه های طبیعی سازگار دارد احداث شود.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه هدف اصلی اقامتگاه های بوم گردی در جذب گردشگر و ماندگاری روستاییان است باید از این ظرفیت برای توسعه اشتغال و اقتصاد بهره برد.
آل داود افزود: فراهم کردن جاذبه‌های متنوع و ایده پردازی به سبک سنتی برای معرفی و جذب گردشگر در اقامتگاه های بوم گردی تاثیر بسزایی دارد.
نماینده مردم شهرستان های نائین وخور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی نیز در این باره گفت: اقامتگاه‌های بوم ‌گردی افزون بر درآمدی که برای صاحبان این واحدها به دنبال دارد روستاییان را از درآمد گردشگری بی نصیب نمی گذارد.
عباسعلی پوربافرانی گفت: با گسترش اقامتگاه بوم گردی فرصت‌های خوبی در زمینه توسعه سفرهای طبیعت گردی در میان خانواده‌ها به ویژه گردشگران فراهم می شود.
وی افزود: توسعه زیرساخت های گردشگری و ایجاد اقامتگاه های بوم گردی ایمن ‌سازی جوامع روستایی را به دنبال دارد.
و توجه به کیفیت و ارتقای خدمات در اقامتگاه‌های بوم‌گردی باعث می‌شود نحوه معیشت و آداب و رسوم فرهنگی و اجتماعی سنتی زندگی روستایی معرفی و شکوفا شود.
فرماندار خورو بیابانک هم با تأکید بر لزوم توجه جدی به حوزه گردشگری در این شهرستان گفت: بوم گردی می تواند جهش بلندی در صنعت گردشگری و معرفی فرهنگ و آداب و رسوم زندگی روستایی داشته باشد.
عباس بلانیان افزود: گردشگری فرصت بسیاری برای کسب و کار خانوادگی ایجاد می‌کند و این فرصت و ایجاد و توسعه بوم گردی ها از اهداف دولت است.
وی تصریح کرد: با توسعه خانه‌ های بوم ‌گردی زمینه مناسب جذب گردشگر در شهرستان ایجاد می‌شود که این امر نقش موثری در افزایش درآمد روستاهای هدف گردشگری و مهاجرت معکوس دارد.
بلانیان افزود: در کنار خانه های بوم گردی و توسعه زیرساخت ‌های روستایی برگزاری جشنواره ها و بازارچه های محلی اقدام مناسبی برای معرفی ظرفیت‌ها و فراهم کردن زمینه گردشگر است.
وی گفت: هم اکنون خور و بیابانک 54 واحد تاسیسات گردشگری فعال دارد که با راه اندازی 39 واحد تاسیسات جدید این تعداد به 93 واحد افزایش می‌ یابد.
وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 50 هزار گردشگر از جاذبه های شهرستان خور و بیابانک دیدن کرده اند.
فرماندار خور و بیابانک ظرفیت پذیرش و اقامت میهمان را در واحدهای تاسیسات گردشگری شهرستان را سه هزار و 225 نفر عنوان کرد و گفت: با راه‌اندازی این واحدها 316 نفر به کار مشغول شده اند.
بلانیان از همچنین از موافقت ایجاد 25 واحد اقامتگاه بومگردی 12 واحد مجتمع گردشگری دوباب سفره خانه سنتی و هتل در خور و بیابانک خبر داد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خور و بیابانک هم گفت: خور و بیابانک با برخورداری از بناهای تاریخی و جاذبه های طبیعی هر ساله شاهد بازدید شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی است.
حسین رئیسی دریاچه نمک، دهکده نمکی، کویر مصر، رمل های ماسه ای، چال سلکنون را از جاذبه های خور و بیابانک عنوان کرد و افزود: قلعه های جندق، بیاضه، ایراج ، چشمه های گرمه و آبگرم و بقعه شمس الدین مهرجان از دیگر آثار طبیعی و تاریخی این شهرستان است.
وی گفت: خور و بیابانک 150اثر تاریخی شناسایی شده دارد که 11 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
رئیسی افزود: آثار تاریخی به ثبت رسیده در خور و بیابانک از دوره های ساسانی، پهلوی، ایلخانان، قاجاریه، صفویه، صدر اسلام، سلجوقی و قرن هفتم است.
وی افزود: هتل های بالی، به تا و تی دا و آتشونی بارانداز، کاریز، ساحل کویر، شب چره، آرسون، نگارین، شن زار، هفتومان، اسکندر، خاطره، مهرگان، باباحسین، تلار، حوض حاجی، ناصریه، فانوس کویر، عموحسن، باجون، هد، براتی، قافله کویر، افضل، جندق از جمله اقامتگاه های بومگردی شهرستان خور وبیابانک هستند که در شهرهای خور، جندق، فرخی و روستاهای بیاذه، گرمه، مصر، فرحزاد نیشابور، مهرجان، هد، نصرآباد، هفتومان، کوره گز پذیرای مسافران عبوری و گردشگران هستند.
خور و بیابانک با 12 هزار کیلومتر وسعت در 420 کیلومتری شرق مرکز اصفهان قرار دارد.
9860/ 6022
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی جامعه صنایع دستی و گردشگری طبیعت گردشگران داخلی و خارجی گردشگری 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۷۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس گلرو نماینده مردم شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی و منتخب مردم در مجلس دوازدهم، طی نامه ای به رئیس جمهور و مذاکره با وزیر بهداشت، با اشاره به کمبود زیرساخت درمانی در مرکز استان، خواستار توسعه بیمارستان کوثر از ۳۰۰ تخت به ۸۰۰ تخت شد.

گلرو از تلاش های دولت رئیسی در ایجاد زیرساخت های درمانی از جمله سوانح سوختگی، اورژانس کوثر، مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان کوثر، تامین دستگاه فوق پیشرفته رادیوتراپی برای درمان سرطان، توسعه بیمارستان امیرالمومنین بعنوان بیمارستان دوم مرکز استان تقدیر کرد.

این عضو خانه ملت با اشاره به تردد میلیونی زائران امام رضا (ع) از سمنان و خدمات ملی مراکز درمانی سمنان، زیرساخت های موجود را کافی ندانست و بر ضرورت توجه جدی وزارت بهداشت به تامین زیرساخت درمانی حوزه انتخابیه تاکید کرد.

کد خبر 6092893

دیگر خبرها

  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • جمعه و شنبه پیش رو شرایط برای طبیعت‌گردی مساعد نیست
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • جمعه و شنبه پیش رو شرایط برای طبیعت‌گردی در اردبیل مساعد نیست
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد