Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پایگاه خبری مشکات آنلاین که اخبار محلی استان اصفهان و شهر کاشان را پوشش می‌دهد، تازه‌ترین نام‌ها و تحلیل‌هایی را که در این محافل مطرح است، منتشر کرده است:

«سمیع الله حسینی مکارم» متولد ١٣٣٩، یکی از گزینه‌هایی است که جمعی از اصلاح طلبان امیدوارند بتوانند رضایت او را برای حضور در انتخابات جلب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی مکارم پس از استعفای «محمدعلی نجفی» شهردار اسبق تهران، با رأی اکثریت اعضای شورای شهر تهران به سمت سرپرستی شهرداری تهران تعیین شد و بعد از آن، دو بار نامش در لیست نامزد‌های تصدی شهرداری پایتخت قرار گرفت. او دارای مدرک دکترا در حوزه اقتصاد نظری و اقتصاد برنامه‌ریزی است و سابقه معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاونت سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران، معاون طرح و برنامه پست بانک کل کشور، مدیر کلی بودجه و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش، سرپرست مدارس ایران در شبه قاره هند را در کارنامه کاری خود دارد. به نظر می‌رسد نوش‌آبادی‌ها که این روز‌ها با سفیدشهری‌ها بر سر ملاکیت سیاسی قلعه وزیر کشمکش دارند، بیش از هر گروه دیگری از حضور مکارم شادمان شوند.

«سیدعلی اصغر خادم» متولد سال ۵۱ است. او دارای کارشناسی ارشد مدیریت دولتی است و سابقه عضویت در هیات مدیره سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان (فرهنگی_ورزشی)، تدریس در دانشگاه، همکاری با دفتر آیت الله نمازی و مسئولیت روابط عمومی و ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد کاشان را در کارنامه دارد و هم اکنون نیز مسئول مدارس سمای دانشگاه آزاد است. به نظر می‌رسد ثبت نام این عضو شاخص شورای اصولگرایان کاشان، با استقبال بخشی از جوانان معترض جریان اصولگرا و جمعی از دانشجویان کاشانی روبرو شود. ثبت نام خادم می‌تواند اعتراض به ساختار قدرت در جریانات سیاسی، به ویژه جریان اصولگرا باشد.

«سیدجواد ساداتی‌نژاد» نماینده کنونی حوزه انتخابیه کاشان و آران و بیدگل متولد ١٣۵١ و یکی دیگر از نامزد‌های احتمالی  انتخابات یازدهم است. او دارای دکترای هیدرولیک و مهندسی هیدرولوژی است که در انتخابات گذشته نهایت بهره را از قرارنگرفتن نام تیمسار منصوری در لیست نامزد‌ها برد، در این انتخابات با شرایط متفاوتی روبرو است. برخی از چهره‌های شاخص اصولگرا از ساداتی‌نژاد فاصله گرفته‌اند و تلاش می‌کنند رقیب قدرتمندی را در برابر او مطرح کنند. می‌توان صحنه‌هایی مانند در دست گرفتن پلاکارد در صحن مجلس را، تلاش او در راستای جلب نظر سران گروه‌های سیاسی اصولگرا در پایتخت دانست تا با فشار از بالا، اصولگرایان کاشان را به حمایت مجدد از او قانع کند.

برخی مسائل محلی در آران و بیدگل و سفیدشهر باعث افزایش انتقادات به ساداتی نژاد شده است. سیاسیون کاشان هم ساداتی‌نژاد را به فشار برای در دست گرفتن اداره‌ها و نهاد‌ها در راستای چیدمان دقیق نیروهایش پیش از انتخابات یازدهم متهم می‌کنند.

«حسن فدایی» یکی دیگر از افرادی است که پیش بینی می‌شود در انتخابات آینده شرکت کند. او تا کنون با چهره‌های مختلفی رایزنی کرده است. فدایی همچنان امیدوار است که اجماع محلوجی، جمالی، شکرریز را برای حمایت از خود حفظ کند. او متولد ١٣٣٣ و دارای دکترای برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه است و در انتخابات گذشته جدی‌ترین رقیب ساداتی‌نژاد بود.

«محمد حسن قدیری ابیانه» هنوز تصمیم قطعی برای حضور در انتخابات از حوزه انتخابیه کاشان نگرفته است؛ اما در طول سال‌های گذشته هربار که درباره کاشان سخن گفته تلاش کرده با انتقادهایش، شعار‌ها و حرف‌های دوران انتخابات را به مردم یادآوری کند. او متولد ١٣٣٢ و دارای دکترای مدیریت استراتژیک است. قدیری ابیانه در دو انتخابات گذشته از حوزه انتخابیه کاشان نامزد بوده و همواره تاکید کرده که پرداختن به مسائل عمرانی و شهری شأن نماینده مجلس نیست. قدیری در انتخابات گذشته و در شرایطی که از هیچ حمایت حزبی برخوردار نبود بیش از ۱۲هزار رای آورد.

«حمیدرضا مومنیان» فرماندار پیشین کاشان  دیگر گزینه مطرح انتخابات مجلس یازدهم در کاشان است. مومنیان متولد ١٣۴٨ و دانشجوی دکترای هنر است. او در طول دوران فرمانداری تلاش کرد تا خود را منتقد جدی فعالیت‌های ساداتی‌نژاد، دوستدار فرهنگ و هنر و معتقد به آزادی بیان نشان دهد. مومنیان در این مدت با برخی فعالیت‌ها و سخنرانی‌ها، توانست نظر تعدادی از جوانان کاشان را به خود جلب کند؛ اقداماتی که در همان مقطع در نگاه برخی سیاسیون، پیش درآمدی برای نامزدی در انتخابات تفسیر شد. البته حاشیه‌ها و رفتار‌های ماه‌های پایانی او در فرمانداری کاشان، انتقاد‌های جدی را متوجه وی کرد که نهایتاً باعث برکناری او شد. به نظر می‌رسد با ثبت نام مومنیان، حزب اعتدال و توسعه، جمعی از دانشگاهیان حامی دولت و جمعی از هنرمندان به ستاد او بپیوندند.

«عباسعلی منصوری» نماینده سابق شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل یکی دیگر از گزینه‌های مطرح شده برای حضور در انتخابات یازدهم است. او متولد ١٣٣٩ و دارای دکترای روابط بین الملل است و از پایگاه رای نسبت خوبی در آران و بیدگل و روستا‌های اطراف شهرستان کاشان برخوردار است. به نظر می‌رسد با حضور مجدد منصوری گروهی از اصلاح طلبان و حامیان دولت و جمعی از هنرمندان به ستاد او بپیوندند.

«سید محمد ناظم رضوی» یکی دیگر از گزینه‌های مطرح برای انتخابات پیش رو است. او متولد ١٣۵٧ و دارای دکترای شهرسازی از دانشگاه آزاد اصفهان است. نام او در زمانی که تصدی شهرداری کاشان را برعهده داشت به عنوان گزینه جدی برای انتخابات مجلس مطرح شد، اما ثبت نام نکرد. گروهی معتقد بودند دستور سران اصولگرای کاشان باعث ثبت نام نکردن او بوده و گروهی هم معتقد بودند که او برنامه‌ای برای این کار نداشته است. بعضی از فعالان سیاسی کاشان از تلاش مجدد تیم نزدیک به رضوی برای حضور مقتدرانه در انتخابات سخن می‌گویند؛ تیمی که در برخی از محافل سیاسی و رسانه‌ای کاشان به «تیم سمنان» معروف شده است. به نظر می‌رسد با ثبت نام رضوی، رای قابل توجهی از اصولگرایان و بخشی از توده شهر کاشان به سبد او ریخته شود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مکارم حسینی قدیری ابیانه انتخابات مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های رادیو برای دور دوم انتخابات معرفی شد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، شبکه رادیویی ایران در ویژه برنامه های «با ایرانیاران» ویژه انتخابات به دریافت تولیدات ایرانیاران (شبکه همراهان رادیو ایران در سراسر کشور) در قالب‌های مختلف برنامه‌سازی به جایگاه و نقش مجلس می‌پردازد. «با ایرانیاران» به تهیه کنندگی ندا حاجی اسماعیلی تا چهارشنبه ساعت ۱۶:۴۰ و پنجشنبه ساعت ۱۶:۱۵ تقدیم می شود. «خانه مردم» با هدف افزایش آگاهی مخاطبان نسبت به اهمیت جایگاه تقنینی و نظارتی مجلس و نیز جایگاه مردم تا پنجشنبه ۲۰ اردیبشهت  ساعت ۱۲:۴۰ از رادیو ایران تقدیم می شود.

ایران است که در هفته منتهی به دور دوم انتخابات به صورت ویژه به این مهم می پردازد. «جهان سیاست» تا چهارشنبه ساعت ۱۵:۳۰ پخش می شود. "پرسا" در گروه ورزش و تفریحات رادیو ایران ویژه انتخابات طراحی شده و ساعت ۲۰ تقدیم می شود.

«بحث روز» هم با این محوریت روی آنتن می رود. "خانواده ای به نام ایران" ویژه برنامه دیگری است که پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت بعد از خبر ساعت ۱۷ تقدیم خانواده بزرگ ایران می شود.
و «روز انتخاب» نام ویژه برنامه انتخاباتی رادیو ایران است که در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت از آغاز نخستین لحظات رای گیری آماده انعکاس این رویداد بزرگ است. همچنین برنامه های «سلام صبح بخیر، نمودار، ایرانشهر و راه شب» نیز در بخش های مختلف به موضوع انتخابات در رادیو ایران می پردازند.

رادیو جوان؛ سبز سفید سرخ

شبکه رادیویی جوان در برنامه های مختلف رادیویی با مسئولان و دست اندرکاران ستاد انتخابات در دور دوم انتخابات مجلس شورای به گفتگو  می پردازد. در برنامه زنده "جوان ایرانی سلام" با دکتر محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفتگو شد و در برنامه "گپ تو" با معصومه نصیری (کارشناس سواد رسانه ای) درباره شاخصه های یک نماینده تراز انقلاب اسلامی صحبت شد. در برنامه "سبز سفید سرخ" گفتگو با دکتر جواد اقدس طینت ( کارشناس اقتصادی) در خصوص اقتصاد داخلی ایران و اهمیت درست انتخاب کردن نمایندگان از طرف مردم صورت گرفت. در برنامه "منحصر به فرد" با دکتر علی ودایه ( کارشناس سیاسی ) درباره نقش نهادهای قانونگذاری در کشورهای مختلف و اهمیت آنان و نقش مجلس قانونگذار در جمهوری اسلامی گفتگو شد. همچنین در برنامه زنده "جوونی مجاز" با محسن اسلامی در خصوص دور دوم انتخابات به گفتگو خواهد پرداخت.

رادیو فرهنگ؛ من مسئولم

رادیو فرهنگ برنامه های «من مسئولم»،« شمای نماینده».« صحن علنی»،«صندلی سبز» و « باهم برای ایران » را ویژه دور دوم انتخابات پخش می کند. برنامه «صحن علنی» از گروه تولید و تامین رادیو فرهنگ با هدف انعکاس خواسته های مردم از نمایندگان مجلس هر روز در فواصل برنامه ها پخش می شود. برنامه سرزمین من هر روز ساعت ۱۳ در بخش های مختلف به موضوع انتخابات در ایران از گذشته تا امروز می پردازد. همچنین وظایف نمایندگان مجلس و ویژگی نماینده تراز انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار می دهد. «صندلی سبز» مسابقه رادیویی ۳۰ دقیقه ای ویژه   انتخابات است. این برنامه کاری مشترک از صدای مرکز سمنان و گروه تولید و تامین رادیو فرهنگ است که با هدف آموزش و شناساندن وظایف و اختیارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی‌ به مخاطبان، تعامل مردم ورسانه و افزایش آگاهی و تقویت دانش سیاسی مردم برای انتخاب نماینده اصلح ساعت ۱۷پخش می‌شود. در هر برنامه شرکت کنندگان بر اساس سن و مدرک تحصیلی، در قالب گروه‌های سه نفره شرکت می کنند.

سئوالات این مسابقه پیرامون موضوعات مختلف از جمله وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوانین انتخابات همچنین سوالاتی درباره مجلس خبرگان است.
برنامه گفتگومحور "من مسئولم" همراه با مجری و چهار شرکت کننده از میان دانشجویان کشور به بررسی و موشکافی فرایند انتخابات در کشور اختصاص دارد.
برنامه « شمای نماینده» نیز با محوریت شرکت حداکثری در انتخابات، چرایی شرکت در انتخابات و ویژگی یک نماینده اصلح است که صبح ها ساعت ۷:۴۵ و ‌۱۲:۱۵ پخش می شود.
برنامه «باهم برای ایران» از ۸ صبح تا ۱۸  جمعه ۲۱ اردیبهشت به همت سه گروه کتاب و جامعه، تاریخ و اندیشه و ادب و هنر روی آنتن رادیو فرهنگ می رود.

رادیو تهران؛ با ویژه برنامه«شهرآرا»

شبکه رادیویی تهران، با استقرار واحد سیار در مسجد لرزاده با ویژه برنامه»شهرآرا» لحظه به لحظه؛ اخبار، رویدادها، اتفاقات و حواشی انتخابات و... را منعکس می کند.

محمدرضا پاکزادیان، تهیه کننده برنامه انتخاباتی«شهر آرا» ضمن اعلام این خبر گفت: شبکه رادیویی تهران، جمعه ۲۱ اردیبهشت روز برگزاری دور دوم انتخابات، به صورت زنده از مسجد لرزاده روی آنتن می رود. برنامه»شهرآرا» لحظه به لحظه؛ اخبار، رویدادها، اتفاقات و حواشی انتخابات و حضور پرشور رای دهندگان و... تقدیم مخاطبان می کند. وی افزود: حضور گزارشگران رادیو تهران در محل های اخذ رای و گفت وگوی گزارشگران با مسئولان، رای دهنده ها و مردم بخشی از این ویژه برنامه است. تدارک بخش های کارشناسی، نمایش، طنز، پخش موسیقی شاد و انتخاباتی از دیگر بخش های ویژه برنامه شهرآراست.

پاکزادیان در پایان عنوان کرد: استقرار شبکه های تصویری و صوتی باعث تشویق و ترغیب بیشتر مردم برای حضور در پای صندوق های رای می شود.  ما در این برنامه تلاش می کنیم تا علاوه بر آگاهی بخشی، با اطلاع رسانی دقیق و شفاف رضایت مخاطبان جلب شود.

رادیو قرآن؛ انتظار من

همزمان با آغاز دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی پخش برنامه «انتظار من» به مناسبت انتخابات تهیه و تقدیم شنوندگان رادیو قرآن می شود. همچنین برنامه های تسنیم و والعصر نیز به موضوعات انتخاباتی و پوشش خبری آن خواهند پرداخت.

رادیو صبا؛ از صبح صبا تا عصرصبا

شبکه رادیویی صبا متناسب با ماموریت شبکه در فضایی متفاوت به موضوع انتخابات و طرح و پاسخ دهی چالش های انتخاباتی می پردازد.
برنامه های «غیر علنی و بی‌زحمت» به صورت ویژه با موضوع انتخابات روی آنتن رفتند.

هر یک از این برنامه‌ها متناسب با رویکرد و شعار برنامه با نگاهی طنزآمیز به مباحثی همچون اهمیت شرکت در انتخابات، باید ها و نباید های انتخاباتی، ویژگی‌های یک نامزد شایسته و چگونگی انتخاب و... می‌پردازد.

برنامه نمایشی «غیر علنی » در قالب طنز ماجرای انتخابات را در رادیو صبا به نمایش می گذارد. در این نمایش قرار است یک نفر از شخصیت های طنز به عنوان رییس اتحادیه طنزپردازان رادیو صبا انتخاب و معرفی شود.

در این برنامه شخصیت های شاخص طنز رادیو صبا همگی دور هم جمع شدن تا برای انتخاب شدن به عنوان رییس اتحادیه طنازان «رادیو صبا» با هم رقابت کنند که در این فرایند باماجراها و چالش های مختلفی رو به رو می شوند. «غیر علنی» هر روز ساعت ۱۰ صبح پخش می شود. برنامه طنز «بی زحمت» با شرکت شخصیت اصلی برنامه در انتخابات مجلس شورای اسلامی از چالش های انتخاباتی می گوید. این برنامه هر روز ساعت ۱۶:۱۵ تقدیم شنوندگان می شود. برنامه آموزشی «زنگ انشا» به پخش انشاهای دانش آموزی با موضوع انتخاب و اهمیت انتخابات اختصاص دارد. این برنامه شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۴:۴۵ راهی آنتن می شود.
برنامه های زنده روزانه «صبح صبا و عصر صبا» در بخش های مختلف برنامه در قالب های متنوع با نگاهی طنز به موضوع های انتخاباتی می پردازد. «صبح صبا» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۶:۳۰ تقدیم مخاطبان می شود و برنامه «عصر صبا» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸:۳۰ راهی آنتن می شود.

رادیو نمایش؛ با هم رای

"هم رای" ویژه برنامه رادیو نمایش برای روز انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی است و اهمیت این موضوع که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم و رای بدهیم را مورد بررسی قرار می دهد. این برنامه به نویسندگی و تهیه کنندگی نسیم السادات صباغان و گویندگی نرجس فروغی، علیرضا تابان، گزارشگری و هماهنگی آتنا سادات محمدپناه روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه ساعت ۹:۳۰ صبح به صورت زنده از رادیو نمایش پخش می شود.

رادیو پیام؛ پیام انتخابات

ویژه برنامه انتخابات رادیو پیام با نام پیام انتخابات به تهیه کنندگی مجید امجدی فردخش می شود.

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات
  • برنامه های رادیو برای دور دوم انتخابات معرفی شد
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد