Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط‌عمومی فولادمبارکه، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در حاشیه مراسم افتتاح پروژه بهره‌برداری از ۲۰۰ واگن لبه‌بلند در خط ریلی گفت: توسعه حمل‌ونقل ریلی به افزایش امنیت و توسعه پایدار کشور کمک خواهد کرد.فرزاد ارزانی افزود: افتتاح اولین فاز توسعه حمل و نقل ریلی کشور در استان، می‌تواند در جابه‌جا‌یی مواد اولیه مورد نیاز شرکت فولاد هرمزگان بسیار اثرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مواد اولیه مورد نیاز برای یک میلیون و۵۰۰هزارتن محصول فولاد در این شرکت، به میزان ۲میلیون و ۶۰۰هزار تن است، تصریح کرد: خوشبختانه امسال نسبت به سال گذشته ظرفیت حمل‌و نقل ریلی این شرکت از ۳۲ درصد به ۷۶ درصد ارتقا یافته است.

ارزانی با اشاره به کسب عنوان صادرکننده برتر استان برای چهارمین سال متوالی افزود: فولاد هرمزگان بر پایه صادرات برنامه‌ریزی شده است و سال گذشته بالغ بر ۷۰ درصد محصولات تولیدی این مجموعه صادر و ۳۰ درصد در داخل به مشتریان تحویل داده شد.مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه در سال‌جاری نیز این هدف پیگیری خواهد شد، افزود: البته نیاز اولیه کشور که مصرف داخلی است در اولویت قرار دارد و مازاد تولید به سایر کشورهای خواهان این محصول، صادر خواهد شد.

به گفته وی، البته با توجه به تشدید تحریم‌ها مشکلاتی هم برای این حوزه ایجاد شده است، اما با درایت مسوولان و مجموعه مدیریت شرکت فولاد، به دنبال ارائه راهکار برای عبور از تحریم‌ها هستیم.مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به اهمیت جذب سرمایه‌گذار برای تحقق ۱۰ میلیون تن محصول فولاد در هرمزگان تصریح کرد: نقش محوری در آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز برای این مهم را منطقه ویژه صنعتی معدنی خلیج‌فارس ایفا می‌کند که شرکت‌های فولاد هرمزگان، صبا، کاوه و مادکوش بتوانند به تحقق سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ کمک کنند.

همچنین در خبری رئیس دفترفنی تولید فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد هرمزگان از کاهش مصرف الکترود و رکورد در این زمینه و صرفه‌جویی ارزی ۵ میلیون یورویی خبر داد و گفت: از سال ۹۴ کاهش مصرف الکترود در راستای کاهش هزینه‌های تولید در دستور کار قرار گرفت و از اواخر سال ۹۵ اقدامات متنوعی در قالب پروژه‌های بهبود بر محور کار تیمی انجام شد و روند کاهش مصرف با سرعت بیشتری ادامه پیدا کرد به‌طوری‌که‌ مصرف الکترود در سال ۱۳۹۴به میزان ۱/ ۲ کیلوگرم به ازای هر تن فولاد تولید شده کوره‌های قوس بوده که این میزان در سال ۹۵ با کاهش ۸/ ۲ درصد به عدد ۰۴/ ۲ کیلو‌گرم به ازای هر تن فولاد تولید شده کوره‌های قوس رسید.

قراگوزلو با اشاره به اینکه در سال ۹۶ مصرف الکترود با ثبت رکورد ۹۶/ ۱ کیلوگرم کاهش ۹/ ۳ درصد را ثبت کرد، افزود: در نیمه نخست امسال متوسط مصرف با ثبت رکورد ۸۲/ ۱ کیلو‌گرمی کاهش ۱/ ۷ درصدی را به‌دست آورد. وی افزود: مصرف الکترود به فاکتور‌ها و پارامترهای گوناگون از جمله تکنولوژی کوره، رژیم شارژ، گریدهای تولید، روش‌ها و استانداردهای تولید، مهارت‌های اپراتوری، سیستم کنترل و تنظیمات کوره، شرایط نت پیشگیرانه، توقف‌های اضطراری و... بستگی دارد.به گفته رئیس دفترفنی تولید فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد‌هرمزگان، از جمله اقدام‌ها و پروژه‌هایی که در راستای کاهش مصرف الکترود اجرا شد می‌توان به پروژه کاهش زمان

power on کوره، کاهش زمان آماده‌سازی و توقفات، استانداردسازی و بازنگری روش‌های تولید، ارتقای آماده به‌کاری سیستم خنک‌کاری الکترود‌ها، پایش و بالانس مستمر سیستم تنظیم الکترود، پروژه پوشش‌دهی الکترود، پروژه بهبود طراحی دلتا و تنظیم اتمسفر کوره، پروژه جایگزینی پانل مسی آبگرد به‌جای الکترود درب سرباره اشاره کرد. الکترود گرافیتی از جمله اقلام مصرفی استراتژیک صنعت فولادسازی با تکنولوژی کوره قوس‌الکتریکی است که ۸ تا ۱۲ درصد قیمت تمام‌شده محصول در صنعتفولادسازی را به خود اختصاص داده است.  الکترود گرافیتی از ۸/ ۹۹ درصد کربن (کک‌سوزنی) تشکیل شده است و نقش آن انتقال جریان الکتریسیته از بازوها به بار کوره از طریق ایجاد قوس‌الکتریکی است.

علل انتخاب گرافیت به‌عنوان الکترود درکوره‌های قوس الکتریک به‌دلیل ویژگی‌هایی از جمله هدایت الکتریکی عالی، هدایت حرارتی بالا، دیرگدازی بالا، نداشتن نقطه خمیری شدن، نداشتن نقطه ذوب، افزایش استحکام مکانیکی در دمای بالا، انبساط حرارتی کم، مدول الاستیسیته مناسب و مقاومت زیاد دربرابر شوک‌های حرارتی است.اسفندیار پورعلی، کارشناس فرآیند تولید نیز با اشاره به پروژه جایگزینی بلوک آبگرد مسی به‌جای الکترود گرافیتی درب سرباره کوره نیز گفت: با توجه به شرایط به‌وجود آمده و افزایش قیمت الکترود گرافیتی در ابتدای کار جایگزینی اسلب و الکترودهای ضایعاتی به‌جای الکترود گرافیتی با همکاری و هماهنگی همکاران نسوز، مکانیک و ارسال محصول در دستور کار قرار گرفت و از تاریخ اواخر مرداد سال گذشته اجرایی شد. وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی و همکاری واحدهای خرید، نسوز، تعمیرات مکانیک، برق و ابزار دقیق جهت انجام فرآیند نصب و همچنین تجهیزات جانبی جهت بازرسی و مانیتورینگ و بعد از تامین بلوک آبگرد مسی در شل شماره ۲ نصب و در کوره ۲ با طی کردن فرآیند ۶۰۰ ذوب و تعویض شل بدون مشکلی اجرایی شد.

پیش‌بینی عمر بلوک آبگرد مسی برای بیش از ۵۰۰۰ ذوب است که این باعث عدم نیاز به تعویض در حین پروسه ذوب و نهایتا عدم توقف کوره قوس، کاهش هزینه‌های تمام‌شده، کاهش مصرف الکترود، کاهش درگیری جرثقیل‌های سقفی، جلوگیری از خروج بیش از حد سرباره از داخل کوره و محافظت بهتر نسوز کوره از تشعشعات قوس و جلوگیری از اتلاف حرارتی و همچنین جذب بهتر نرمه‌های فلزی آهن اسفنجی می‌شود. این کاهش مصارف به‌طور کلی تا پنج میلیون یورو صرفه‌جویی به دنبال دارد که در حدود یک میلیون یورو صرفه‌جویی مربوط به پروژه حذف الکترود گرافیتی سرباره است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۱۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو

تین نیوز

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: تعاملات گروه خودروسازی سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایراسین، جواد توسلی مهر در نشست مشترک مدیران عامل، اعضای هیئت مدیره و معاونین شرکت فولاد مبارکه و گروه خودروسازی سایپا گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشگام است.

توسلی مهر با بیان اینکه شرکت های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، گفت: از سویی نیز باید توجه داشت که ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تامین خودروسازی ارتزاق می کنند و در این زمینه گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می شوند و در این زمینه قسمت بزرگی از اجتماع را شامل می شوند.

وی با بیان اینکه مسایل کشور را باید ساده تر کرد تا حل شوند، افزود: مسایل ما خیلی پیچیده شد و به این دلیل قابل حل نبود و تاثیر آن خوب نشدن حال مردم بود.

توسلی مهر با بیان اینکه بحث تولید می تواند حال مردم را خوب کند، گفت: گرفتاری های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... با پرداختن به تولید و تامین معیشت مردم حل خواهد شد و راهکار آن نیز این است که باور کنیم ظرفیت خوبی در کشور است که باید استفاده شود.

توسلی مهر با بیان اینکه بخش زیادی از تحریم ها در کشور خودساخته است، ابراز کرد: در صورت برطرف کردن تحریم های داخلی خودساخته می توان حال مردم را خوب کرد.

وی با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران شکایت کرده بودند برای انحلال شرکت، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت و اتفاقات خوبی نیفتاد اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال ۴۰۰ به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ پول به دولت دادیم و می توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه ای ۱۰۰ درصد قابل انجام را در دستور کار داریم، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته ۴۷۰ هزار خودرو بوده است که می توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تاکنون از برنامه عقب نبوده ایم، اضافه کرد: گروه خودروسازی سایپا در حال حاضر حدود ۶۰ همت به بانک ها ۳۸ همت به قطعه سازان بدهکار هستیم ضمن اینکه حدود ۴۵ همت پیش فروش خودرو را داریم و تحویل۲۴۷ هزار خودرو نیز به سال جاری منتقل شده است که با همین وضعیت موجود بر این باوریم که برای تولید به مشکلی بر نمی خوریم و به راحتی از کل زیان انباشته سایپا خارج خواهیم شد.

توسلی مهر گفت: گروه خودروسازی سایپا در سال جاری ۴۰۰ همت تعهد فروش دارد و در حال حاضر گردش مالی در گروه حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ همت را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت گذاری خودرو نداریم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی رفتارهای خوبی را شاهد بوده ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را دریافت کنیم و تعاملات خوبی را با زنجیره تامین از جمله فولادمبارکه بهتر خواهد شد.

وی گفت:ما در ایران خودرو دیزل شرایط پرداختی خوبی را داشتیم و همین روند را در گروه خودروسازی سایپا نیز دنبال خواهیم کرد.

توسلی مهر با بیان اینکه استفاده از فناوری های نوین در خودروسازی نیاز به حل مشکلات مالی در این شرکت دارد، افزود: برای این امر اصلاح قیمت مواد اولیه امری ضروری است.

توسلی مهر با بیان اینکه تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو است، تصریح کرد: افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا انجام شده است.

کوروش کمان کش، معاون خرید و صادرات گروه خودروسازی سایپا نیز در این نشست ضمن قدردانی از زحمات فولاد مبارکه طی سال هایی که با گروه خودروسازی سایپا همکاری داشته است، اظهار کرد: همواره همکاری های سایپا و فولاد مبارکه به نحو احسن بوده و با طرح های توسعه ای که در دستور کار فولاد مبارکه قرار دارد در سال های آینده، شرایط بهتری را خواهیم داشت.

وی افزود: هماهنگی و برنامه ریزی خوبی در این مجموعه برای افزایش تولید داخل انجام شده تا بتوانیم خرید خارجی را در سایپاکاهش دهیم.

معاون خرید و صادرات گروه خودروسازی سایپا به تغییرات تولید ورق گالوانیزه در شرکت ورق خودرو اشاره کرد و گفت: خرید صورت گرفته طی ۲ ماه اخیر به ۱۰ هزار تن رسیده است و تولید این محصول در ورق خودرو که از زیرمجموعه های گروه فولاد مبارکه است، سالانه ۱۰۰ میلیون دلار از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند.

وی ادامه داد: این امر هم به وزارت صمت برای استفاده از این ارز برای کارهای واجب تر کمک می کند و از سویی نیز فشاری را از رو بانک مرکزی بر می دارد که این ارز را برای دیگر خریدهای خارجی استفاده کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • افزایش تولید فولاد خام ایران