Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: ۹ خط تولید داروی ضد سرطان توسط گروه دارویی اکتوورکو با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۰۰ میلیون یورو راه‌اندازی شده است و در شرایطی که به دلیل تحریم‌های ظالمانه، دستیابی به دارو‌های بیماری‌های خاص مانند سرطان و ام‌اس دشوار می‌شود، این گروه دارویی با انتقال فناوری، ساخت طیف گسترده‌ای از دارو‌های مورد نیاز بیماران، تلاش می‌کند تا زمینه دسترسی بیماران به دارو‌های با کیفیت را به قیمت مناسب فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطوط تولیدی اکترو شامل خط کامل تولید قرص ضد سرطان با استاندارد OEL ۴-۵ از API با ظرفیت ۴۰۰ میلیون عدد، خط کامل تولید کپسول ضد سرطان با استاندار OEL ۴-۵ از پلت با ظرفیت ۳۰۰ میلیون عدد، خط کامل تولید ویال استریل از API با ظرفیت ۱۵ میلیون ویال، خط کامل تولید ویال لیوفیلیزه از API با ظرفیت ۵ میلیون ویال و خطوط تولید بیوتکنولوژی اکتوورکو شامل خط تولید آنتی بادی‌های منو کلونال از سل لاین با تکنولوژی Single Use و بیوراکتور ۲۰۰۰ لیتری (اولین بیو راکتور آلمانی آمریکایی با مجوز OFAC و BAFA در خاورمیانه)، خط تولید مواد اولیه دارو‌های بیوتکنولوژی مجهز به بیو راکتور‌های پرفیوژن، خط تولید محصول نهایی سرنگ از پیش پرشده با ظرفیت ۲۰ میلیون سرنگ، خط تولید ویال استریل با ظرفیت ۲۰ میلیون ویال و خط تولید ویال لیوفلایرز با ظرفیت ۵ میلیون ویال است.

وبدا نوشت، تمامی محصولات این خطوط تولید دارو در آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت پیشرفته شرکت اکتوورکو که مجهز به جدیدترین و دقیق‌ترین تجهیزات آنالیز از جمله ۱۶ دستگاه HPLC، هفت دستگاه اسپکتروفتومتر UV و IR، چهار دستگاه TOC و سه دستگاه GC بوده و از پیشرفته‌ترین و قوی‌ترین مراکز آزمایشگاهی در زمینه آنالیز دستگاهی و تست‌های شناسایی و اندازه گیری دقیق مواد اولیه و محصولات دارویی در ایران به شمار می‌رود، ارزیابی و کنترل می‌شوند.

گروه دارویی اکتوورکو در سال ۱۳۴۸ توسط مرحوم دکتر مصطفی نراقی پایه گذاری و موفق شد با سرمایه گذاری بخش خصوصی و جلب سرمایه و دانش فنی خارجی در قالب شرکت‌های دارویی اکتوورکو، البرز زاگرس، آتی فارمد و اکترو و گروه غذایی آماده لذیذ، محصولات متنوع دارویی و غذایی را به بازار ایران و منطقه عرضه کند.

در حال حاضر هلدینگ اکتوورکو دارای ۲۷۰۰ پرسنل و ۴۰ هزار متر مربع فضای تولیدی است و ظرفیت تولید یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون عدد قرص و کپسول - که سال آینده به ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون عدد افزایش می‌یابد - و بیش از ۱۰۰ میلیون واحد دارو‌های تزریقی را دارد.

همچنین این هلدینگ دارویی در تولید ۱۷۰ ملکول دارویی در ۱۴ حوزه درمانی مختلف فعالیت دارد و با توجه به توان بالای نیروی انسانی، سطح بالای استاندارد‌ها و امکانات و تجهیزات روزآمد اکتوورکو که موفق به اخذ GMP از سازمان غذا و دارو و بزرگترین کمپانی‌های داروسازی دنیا از جمله مرک آلمان شده و اغلب تولیدات دارویی اکتوورکو تحت لیسانس شرکت‌های معتبر بین المللی انجام می‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: دارو های ضد سرطان افتتاح کارخانه وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت توسط دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و با حضور مدیران 50 گروه‌ جهادی و مردمی در محل معاونت علمی، فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

 حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته وی، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز